Θλίψη στη Ρόδο από τον αδόκητο θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου, Θαρρενού Θαρρενού

0
984

Στο πένθος βυθίστηκαν οι τοπικές κοινωνίες της Λάρδου και του Ασκληπειού από την είδηση του αδόκητου χαμού του επί σειρά ετών δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Ρόδου, Θαρρενού Θαρρενού σε ηλικία 62 ετών.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ο πρόωρος και απροσδόκητος θάνατός του σκόρπισε βαρύ πένθος τόσο στην οικογένειά του, όσο και σε συγγενείς, γνωστούς και φίλους.

Ο Θαρρενός Θαρρενού εργαζόταν επί δεκαετίες ως ηλεκτρολόγος και υπεύθυνος για την υδροδότηση των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Λινδίων. Ήταν πάντοτε χαμογελαστός, χαμηλών τόνων και είχε να πει μια καλή κουβέντα για όλους, ενώ είχε σημαντική προσφορά στην τοπική κοινωνία. Σε κάθε κάλεσμα για εθελοντική εργασία, είτε επρόκειτο για καθημερινές ανάγκες των οικισμών της περιοχής, είτε για τα δημοτικά σχολεία, είτε για τους ιερούς ναούς δήλωνε πάντοτε «παρών».

Δυστυχώς αυτό αποτέλεσε και την αιτία να τραυματιστεί σοβαρά, έπειτα από πτώση από δεξαμενή της Ιεράς Μονής Μιχαήλ Θαρρενού (Θάρρι) στα Λάερμα, όπου είχε σπεύσει να βοηθήσει εθελοντικά σε κάποια βλάβη την Τρίτη 18 Μαΐου.

Ακολούθησε η νοσηλεία του για μια εβδομάδα στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τον πρόδωσε η καρδιά του κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα 24 Μαΐου.

Ο εκλιπών καταγόταν από το Ασκληπειό και διέμενε στη Λάρδο, όπου είχε δημιουργήσει τη δικιά του οικογένεια με τη Γεωργία Πάχου, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, την Τσαμπίκα και τη Ζηνοβία.
Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Λάρδου, σε στενό οικογενειακό περιβάλλον, λόγω των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Συλλυπητήριο από τον αντιδήμαρχο Δ.Ε. Λινδίων
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Λινδίων κ. Νίκος Καραμαρίτης στην οποία αναφέρει τα εξής: «Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, για τον αδόκητο θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου Θαρρενού Θαρρενού, που υπηρέτησε στο Τμήμα Συντηρήσεων και Καθημερινότητας της ΔΕ ΛΙΝΔΙΩΝ με αξιοσημείωτη εργατικότητα και προσφορά».

πηγή: rodiaki.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ