Η κομματική οργάνωση βάσης ΚΚΕ της Κω καταδικάζει τις εγκληματικές επιθέσεις του Ισραήλ σε βάρος του παλαιστινιακού λαού

1
47
 

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΑΣΗΣ ΚΩ

 

 

Η κομματική οργάνωση βάσης  ΚΚΕ της Κω καταδικάζει τις εγκληματικές επιθέσεις του Ισραήλ σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Τους δολοφονικούς βομβαρδισμούς στην περιοχή την Ανατολικής Ιερουσαλήμ και της Λωρίδας της Γάζας, που έως τώρα έχουν στοιχίσει την ζωή σε 197 παλαιστίνιους μεταξύ των οποίων 58  παιδιά.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον σκληρά δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό από τις εγκληματικές επιθέσεις του Ισραήλ που γίνονται με τις πλάτες των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Καλούμε  τους εργαζόμενους, την νεολαία, το σύνολο του λαού της Κω να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στα δίκαια αιτήματα του Παλαιστινιακού λαού, στους χιλιάδες ξεριζωμένους από τα σπίτια τους εξαιτίας των ισραηλινών αεροπορικών επιθέσεων.

  • Απαιτούμε εδώ και τώρα η ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους, με βάση την ομόφωνη απόφαση της βουλής του 2015.
  • Να απεμπλακεί η Ελλάδα από όλους τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που βάζουν σε μεγάλους κινδύνους τον λαό και τη χώρα μας.

 

ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ! Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ.

 

Κως, 17/05/21

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι αρνητες της σφαγής των Πολωνών Αξιωματικών, διανοουμένων και ιερωμένων στο Κατύν από τους Σοβιετικούς Κομμουνιστές, απολογητες του Συμφώνου Ρίμπεντροπ – Μολότωφ, που διαμέλισε την Πολωνία, είναι φυσικά και στο πλευρό των Παλαιστινίων τρομοκρατών της ισλαμιστικής Χαμάς, που με εξαιρετική χαρά συγχαίρει τον Ερντογάν, γιατί έκανε τζαμί την Αγιά Σοφιά. Κάποιος να τραβήξει το καζανάκι της κοινωνίας, να πάνε κάτω τα συνεταιρακια του Χίτλερ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ