Πρόστιμο 1.500 ευρώ σε ιερέα σε νησί της Δωδεκανήσου

6
3438

Πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ επιβλήθηκε σε ιερέα στο βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου, το Μεγάλο Σάββατο, καθώς διαπιστώθηκαν υπεράριθμοι πιστοί στη Θεία Λειτουργία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που διενεργούνται για την τήρηση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης της πανδημίας και το Μεγάλο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν αυστηροί έλεγχοι σε όλη την επικράτεια.

Κατά τους ελέγχους αυτούς στην περιοχή ευθύνης της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, εντοπίστηκε ένας ιερέας να λειτουργεί σε εκκλησία στην οποία βρίσκονταν μεγαλύτερος αριθμός πιστών από τον επιτρεπόμενο.

Οι αστυνομικοί επέβαλλαν πρόστιμο ύψους 1.500€ στον ιερέα για παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σα δεν ντρέπεστε ρε μασόνοι….εδώ.. στο Πλατάνι, οι μετανάστες πάνε και έρχονται, στο Πυλί γίνεται της μουρλής με δαύτους χωρίς μάσκες και σας πείραξε ο παπάς και οι πιστοί;
    Αι στο καλό σας πια….μπουχτίσαμε ρε δεν σας πιστεύουμε πλέον….
    Δεν μπολιάζομαι ρε και ας με κλείσετε στα σίδερα…..αμα πια

    • Εσυ τι ακριβώς πιστεύεις;Δεν υπακούς την ιερά σύνοδο;Αυτή καθόρισε και παλιά και τώρα το πως γιορτάζουμε το Πάσχα.Ο δημόσιος υπάλληλος που πληρώνω εγώ ήθελε να κάνει το μάγκα;Αν δεν θέλει μα υπακούει σπίτι του.

      • Ξέρεις πόσο παραδάκι πήρε η Σύνοδος για να κλείσει τις Εκκλησίες ?? Δύο εκατομύρια ευρω προκαταβολή πήρε προκαταβολή στο πρώτο Lock- down !! Τα υπόλοιπα τα πήρε μετά !!! Tόσο Μασόνος ο Τζερόνυμος !! Κατάλαβες τώρα αδερφέ γιατι εμείς οι Πιστοί στον Χριστό μείναμε έξω από τις εκκλησίες ??

    • Αυτό έλεγε ο Χριστός;Να βάζει τη ζωητων ανθρώπων σε κυνισμό;Είσαι Χριστινος εσυ ρε βλάκα;Ρεζιλη της πίστης μας

  2. Οι νεοσφράγιστοι άνθρωποι από τα πειράματα των ψευδοπροφητών του Θηρίου είναι γεγονός! Γνωστοί μας ενημερώνουν ότι ανεμβολίαστοι με ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού, που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα απο Ισραήλ και Αγγλία για άλλες χώρες, τους σταματάνε, επειδή βλέπουν στην κάμερα ότι δεν είναι εμβολιασμένοι! Άρα το μηχάνημα ανιχνεύει κάτι στο δέρμα, που πιστοποιεί τον εμβολιασμό…λουσιφεράση; νανοσφαιρίδια;… Ένα έχει σημασία, ότι με το νούμερο του Αντιχρίστου σφραγίζεται ο άνθρωπος για να ελέγχεται απόλυτα ο νους του. Ας μας τα εξηγήσουν αυτά οι εμβολιασμένοι, που σαν Θεό τρέχουν στο νέο εμβόλιο και όποιον τυχόν βλέπουν να είναι «αρνητής» τον μισούν!!! Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα για όσους βλέπουν ακόμα, ο δαιμονισμός του μετανθρώπου της Αποστασίας! ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΛΟΥΣ Η ΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΑΔΕΛΦΟ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ