Κρούσμα κορωνοϊού στον Δήμο Ρόδου – μπήκαν σε καραντίνα ο αντιδήμαρχος Τηλέμαχος Καμπούρης και στελέχη οικονομικών υπηρεσιών

0
201

Κλειστός θα παραμείνει αύριο, Δευτέρα, ο δήμος Ρόδου προκειμένου να γίνει απολύμανση

Σε καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών μπήκαν σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιδήμαρχος Τηλέμαχος Καμπούρης και στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών καθώς υπήρξε επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Από χθες έγινε ιχνηλάτηση όλων των επαφών που είχε αντιδήμαρχος του Δήμου Ρόδου ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό (έπειτα και από μοριακό τεστ που του έγινε) και δόθηκαν ασφαλείς οδηγίες σε όλους, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση και να μην υπάρξει διασπορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προγραμματιστεί ήδη απολύμανση στο κτιριακό συγκρότημα που στεγάζεται η συγκεκριμένη υπηρεσία ενώ αύριο αναμένεται να εξεταστεί σε υπηρεσιακό επίπεδο, πως θα γίνει η λειτουργία των υπηρεσιών αυτών, έτσι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και δυσχέρειες στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Σημειώνεται ότι στα τεστ που έγιναν στα πρώτα άτομα που ιχνηλατήθηκαν ότι είχαν επαφές με το συγκεκριμένο τμήμα, δεν υπήρξαν άλλα πρόσωπα θετικά στον κορωνοϊό.

Κλειστός θα παραμείνει αύριο, Δευτέρα, ο δήμος Ρόδου προκειμένου να γίνει απολύμανση.

Για όσους υπαλλήλους επιθυμούν, θα πραγματοποιούνται rapid test δίπλα από το κτήριο του δήμου.

Τι δήλωσε ο Τηλέμαχος Καμπούρης

Σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Τηλέμαχος Καμπούρης επισήμανε πριν απο λίγο:

«Με πιστή και σχολαστική τήρηση του προβλεπόμενου πρωτοκόλλου αντιμετώπισης κρούσματος στον εργασιακό χώρο, και με πληροφόρηση όλων των στενών αλλά και πρόσκαιρων επαφών μαζί μου, αντιμετωπίσαμε άμεσα το γεγονός της θετικής διάγνωσης μου με COVID-19.
Οι στενοί συνεργάτες υπεβλήθησαν σε μοριακό τεστ καθώς και οι προσωπικές μου επαφές εκτός εργασίας, χωρίς να προκύπτει καμία μετάδοση, χαρη στην διαρκή απολύμανση των χωρών εργασιας μας καθημερινά και του καλου αερισμού τους. Τα διαγνωστικά τεστ θα επαναληφθούν πάλι σε λίγες μέρες, ενώ οι άμεσοι συνεργάτες παραμένουν σε κατ´οικον απομόνωση προληπτικά. Όλοι θα εργαζόμαστε εξ´αποστασεως για να μη διαταραχθεί η λειτουργία του φορέα μας.
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Χρειαζεται διαρκής επαγρύπνηση απέναντι σε αυτόν τον απρόβλεπτο αόρατο εχθρό.¨»

πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ