Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Ρόδος: Έφυγε από τη ζωή η Ολυμπίτισσα Ντίνα Παλαιού

Ρόδος: Έφυγε από τη ζωή η Ολυμπίτισσα Ντίνα Παλαιού

0
669

από την Ροδιακή φωτογραφία Καλλιόπη Μαλλόφτη

Μια δυναμική γυναίκα έχασε τη ζωή της έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το γεγονός προκάλεσε θλίψη και συγκίνηση για όλους όσους γνώριζαν την Ντίνα Παλαιού ενώ ο Σύλλογος Ολυμπιτών Ρόδου «Βρυκούς» και ο κ. Νίκος Γ. Αναστασιάδης, εκ μέρος του Δ.Σ. του συλλόγου εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση επισημαίνοντας:

«Για την Παλαιού Ντίνα…
Δεν έχει πιο δυσβάστακτο καμόν εις τη ζωή του
νά ‘ν ο γονείς εις τη ζωή να φεύγει το παιΐ του.
Δυστυχώς, ο κορονοϊός χτύπησε άδικα και πήρε από κοντά μας μια δυναμική, πανέξυπνη, πανέμορφη, πανάξια και στοργική μητέρα.

Την Ντίνα Παλαιού. Θυγατέρα τού καταξιωμένου συγχωριανού μας Γιώργου Κ. Παλαιού. Η αδικοχαμένη Ντίνα, στη σύντομη χρονική περίοδο που έζησε, υπήρξε μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Αφοσιωμένη στη δουλειά της, στο σπίτι της, μα πιο πολύ στα δύο ανήλικα παιδιά της. Πάλευε μόνη της, αφού ατύχησε να χάσει τον άντρα της, εκτελώντας χρέη μητέρας, πατέρα, νοικοκυράς και ως δασκάλα στο επάγγελμα, με μεταπτυχιακά, φρόντιζε από κάθε άποψη, οι δύο τρυφερές της υπάρξεις να μην νιώσουν έλλειψη από τίποτα. Έκανε πολλά ταξίδια μαζί τους σε όλον τον κόσμο και είχε ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο μας την οποία και τους μετέδωσε. Ντίνα, δεν θα σε ξαναδούμε στη Ρόδο και στην Όλυμπο, που ερχόσουν τακτικά με τα παιδιά σου, να συναντηθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ειδικά με την θεία σου την Μαρία που σας είχε ιδιαίτερη αδυναμία, αφού η οικογένειά σου τής συμπαραστάθηκε σε κάθε δύσκολη περίοδο της ζωής της και τα ξαδέλφια σου Νίκο, Πόπη και Μαρίνα με τα παιδιά τους, που πεθυμούσαν την ευχάριστη και πάντα ουσιαστική και πληθωρική συντροφιά σου.

Όλοι πιστεύαμε πως με τον δυναμισμό και την θέληση που είχες για τη ζωή, θα τα κατάφερνες να βγεις νικήτρια από την μάχη που έδινες στην Μ.Ε.Θ. Όμως στο τέλος δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι κατέληξες και πως τόσο πρόωρα θα έφευγες για το αιώνιο ταξίδι, βυθίζοντας στο πένθος τα παιδιά σου, τους γονείς σου, τον αδελφό σου, τα ανίψια σου και τους συγγενείς σου.

Συμμεριζόμαστε τη θέση του πατέρα σου, της μητέρας σου και του αδελφού σου Κοσμά. Ευχόμαστε ο Θεός να τους δίνει κουράγιο, δύναμη και παρηγοριά, για να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Εκ μέρους των μελών της Αδελφότητας «ΒΡΥΚΟΥΣ» και από εμένα οικογενειακώς, σε αποχαιρετούμε για την αιωνιότητα. Θα σε θυμόμαστε όλοι για πάντα. Να είναι ανάλαφρο το αμερικάνικο χώμα που θα σε σκεπάσει. Καλό σου ταξίδι,  αξιαγάπητη, καλόκαρδη και καλοσυνάτη μας ΝΤΙΝΑ».
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Νίκος Γ. Αναστασιάδης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ