Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κω: Καταδίκη δηλώσεων Ψαρομπά-Αντιπροέδρου ΔΣ Σωμ. Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

0
594
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Σερβιτόρων   Κω καταδικάζει τις απαράδεκτες τοποθετήσεις του Ψαρομπά, Αντιπροέδρου  στην διοίκηση του Σωματείου Ξεν/λων Ρόδου εναντίον γυναίκας θύματος σεξουαλικής παρενόχλησης .

Ο συγκεκριμένος ,εκλεγμένος με την στήριξη των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ δεν είναι πρώτη φορά που εκφράζεται με τρόπο που προκαλεί αποτροπιασμό και αγανάκτηση .

Είναι ο ίδιος που πρόσφατα  με ανάλογο ύφος σε ραδιοφωνική εκπομπή  υποστήριζε την αντι-συναδελφική και τραμπούκικη στάση του, να  καλέσει αστυνομικές δυνάμεις στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου και να συλλάβει μέλη της Διοίκησης του Σωματείου,  θεωρώντας παράνομη την δράση ενημέρωσης γιατί ήταν του ΠΑΜΕ.

Η Εργατική Τάξη διαπαιδαγωγεί άνδρες  και γυναίκες  που όχι μόνο δεν πρόσβαλλαν την αξιοπρέπεια άλλων ανθρώπων που υπέστησαν βία, αλλά διαθέτουν όλες τους τις δυνάμεις  για να στηρίξουν τον αδικημένο ,να δώσουν το χέρι σε αυτόν που θέλει να σηκωθεί και να ανυψωθεί το δίκιο της τάξης μας, με την κατάργηση της βίας, της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο .

Σκάρτοι σαν τον Ψαρομπά  ,δεν μπορούν να ανήκουν  στο Εργατικό κίνημα .Δεν είναι άξιοι να ονομάζονται εκπρόσωποι εργαζομένων. Η διαγραφή του είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει σε αυτή την περίπτωση.

Η αναγκαστική καταδίκη των εκφράσεων του  από την πλειοψηφία του ΔΣ , δεν τους εξιλεώνει από τις ευθύνες ανάδειξης και στέγασης του στους κύκλους του εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Άλλωστε ο  βρώμικος  ρόλος του ,αυτός  της προδοσίας των εργατικών συμφερόντων είναι ένα απόστημα που δεν έσπασε ακόμα.

Το ταξικό κίνημα έχει ανοιχτό πόλεμο με δαύτους.

Οι εργαζόμενοι ,οι τίμιοι συνδικαλιστές θα τους απομονώσουν .

Καλούμε  τα  σωματεία και  τους φορείς της περιοχής, να μην αφήσουν αναπάντητες τέτοιες αθλιότητες. Να καταδικάσουν την σαπίλα που αναδύεται από αυτά το μορφώματα και εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο.

22/01/2021

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ