Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Ξενοδοχείο λειτουργούσε παράνομα στην Κάλυμνο

Ξενοδοχείο λειτουργούσε παράνομα στην Κάλυμνο

0
541

Για παραβίαση των μέτρων αντιμετώπισης εξάπλωσης του κορωνοϊού συνελήφθη 36χρονος στη Ρόδο ο οποίος συνελήφθη να διαθέτει καφέ στο αναψυκτήριό του, ενώ στην Κάλυμνο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 66χρονης καθώς λειτουργούσε παράνομα το ξενοδοχείο της!

Πιο συγκεκριμένα, προχθές στη μία παρά είκοσι το μεσημέρι, αστυνομικοί εντόπισαν στην πόλη της Ρόδου τον 36χρονο να σερβίρει ροφήματα στο αναψυκτήριό του, παρά το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις ακόμη δεν λειτουργούν. Έτσι, καθώς ο 36χρονος παραβίαζε τις ισχύουσες ρυθμίσεις συνελήφθη για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Αλλά και στην Κάλυμνο προχθές σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του νησιού σε βάρος 66χρονης διότι, όπως διαπιστώθηκε, λειτουργούσε παράτυπα ξενοδοχειακή επιχείρηση. Συνολικά από την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 που έχουν ξεκινήσει να ισχύουν τα συγκεκριμένα μέτρα, στο Νότιο Αιγαίο έχουν συλληφθεί 51 άτομα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση έχοντας σκοπό τη διασφάλιση  της δημόσιας υγείας.

«Χειροπέδες» σε 51χρονο που τοποθέτησε ομπρέλες και ξαπλώστρες σε παραλία της Ρόδου

«Χειροπέδες» σε 51χρονο που τοποθέτησε ομπρέλες και ξαπλώστρες σε παραλία της Ρόδου

Εναν άνδρα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στο νησί μας, καθώς εντοπίστηκε να έχει τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες σε παραλία, χωρίς να έχει τις σχετικές άδειες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ χθες το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ