ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΓΙΑΝΙΔΗΣ: Η υγεία δεν έχει χρώματα, στόχος μου είναι η επίλυση καθημερινά των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς

8
530

 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΓΙΑΝΙΔΗΣ: «Η υγεία δεν έχει χρώματα, στόχος μου είναι η επίλυση καθημερινά των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς», δηλώνει μεταξύ άλλων στη Δημοτική τηλεόραση ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κω

 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ.ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ;ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ…

    • Ναι ρε φίλε μου με το που ήρθε ο άνθρωπος χάλασε και το μηχάνημα..
      Ρατσιστής είπαμε.. Ε Ε εεεεεε…

  2. Στην Καρδίτσα η επιλογή ενός 80χρονου πρώην Γυμνασιάρχη πολιτευτή της ΝΔ για τη θέση του Διοικητή εκτός από οργή έχει προκαλέσει «γλέντι» στα κοινωνικά δίκτυα.

    • Ηταν ο ίδιος ο πρόεδρος της Ενωσης Υπαλλήλων, Τάσος Τσαχουργιανίδης που πριν από λίγους μήνες απειλούσε με αυτοδικία στο φέισμπουκ «όλους τους λαθροπίθηκους (μετανάστες-λαθρομετανάστες)», που τους θεωρούσε συλλήβδην υπεύθυνους ότι βεβήλωσαν παρεκκλήσια στο νησί, όπως κατήγγειλε.

      Αναρωτιόταν μάλιστα αν υπάρχει κανείς από την Εκκλησία «να ασχολείται με την μη ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της Ελλάδος η οποία ως χώρα είμαστε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ» (sic), ενώ συνομιλητής του του απαντούσε, χωρίς να υπάρξει αντίδραση, ότι «τους λακους εγω δωρεαν τάσο μου!!!!»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ