Ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου με 15 μαθητές-μαθήτριες Λυκείου μεταξύ των οποίων η Μαρία Ατσά από Κάλυμνο

0
441

Δεκαπέντε μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν στο φετινό Πρόγραμμα Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» του Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων-Junior Achievement Greece, ξεναγήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου και συνομίλησαν σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 με τον Πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Μεταξύ των μαθητριών και η Μαρία Ατσά του 1ου Γενικού Λυκείου Καλύμνου.

«Αυτό το οποίο πρέπει να θυμόμαστε και να θυμάμαι και εγώ κάθε μέρα που μπαίνω σε αυτό το γραφείο είναι ότι είμαι προσωρινός ένοικος. Είμαι εδώ, σε αυτό το γραφείο, να υπηρετώ τον ελληνικό λαό για όσο καιρό το επιλέξουν οι Έλληνες πολίτες. Και αυτή είναι και η ομορφιά της Δημοκρατίας», ανέφερε ο πρωθυπουργός στους μαθητές, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε μαζί με τους μαθητές μια σύντομη αναδρομή στους σταθμούς της ελληνικής Δημοκρατίας από την ιστορικό Μαρία Ευθυμίου και, στη συνέχεια, συζήτησε μαζί τους στην αίθουσα όπου θα συνεδριάζει στο εξής το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να έχουν πάντα «τη συναίσθηση της προσωρινότητας, αλλά ταυτόχρονα και της σημασίας του χρόνου» και πρόσθεσε: «Πρέπει κάθε μέρα που περνάει να την αξιοποιούμε για να μπορούμε να υλοποιούμε το σχέδιό μας, να εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας. Σας θυμίζω ότι μέρος της δημοκρατικής λογοδοσίας είναι να εκλέγεσαι έχοντας θέσει υπόψη των πολιτών ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο στη συνέχεια οφείλεις να εφαρμόσεις»

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ