Συνέντευξη τύπου Φαρμακευτικού συλλόγου στην Κω: «Φάρμακο και παιδί», «Ορθή χρήση πολλών φαρμάκων &… «Φάρμακα και οδήγηση»

0
789

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε απόψε στην Κω ο Πρόεδρος Νίκος Φουτούλης και τα μέλη του ΔΣ του Φαρμακευτικού συλλόγου Δωδεκανήσου Κωνσταντίνος Γλεντής, Κυριάκος Παπαλαζάρου και Γεώργιος Παυλίδης,παρουσία αρκετών μελών του από την Κω στην αίθουσα του ξεν. Blue Lagoon City.

Σκοπός της συνέντευξης ήταν η παρουσίαση των δύο ενημερωτικών φυλλαδίων που εξέδωσε πρόσφατα. Το ένα είναι «Φάρμακο και παιδί» για την ορθή χορήγηση φαρμάκων στα παιδιά (συμβουλές πως να πάρει το παιδί το φάρμακό του ακόμα κι όταν το αρνείται) και το 2ο «Ορθή χρήση πολλών φαρμάκων σε καρδιαγγειακά νοσήματα και όχι μόνο».

Στα σκαριά είναι το επόμενο φυλλάδιο «Φάρμακα και οδήγηση» το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αφορά το πως επηρεάζει η λήψη φαρμάκων την οδηγική μας ικανότητα.

Ο κ. Φουτούλης τόνισε ότι κι αυτό το φυλλάδιο θα παρουσιαστεί πρώτα στην Κω αμέσως μετά την έκδοσή του.

Με την ευκαιρία αναφέρθηκε σε αρκετές δράσεις του Φαρμακευτικού συλλόγου απαντώντας σε διάφορα ερωτήματα των εκπροσώπων του τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ