Παναγιώτης Αποστόλου: Ανθελληνική δραστηριότητα Άγγλων & Γερμανών στα νησιά μας | Νεκρή η μεσαιωνική πόλη της Κω;

1
109

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Τα τελευταία τρία χρόνια (2016-2018) και πιο συγκεκριμένα κάθε μήνα Μάιο, πολυπληθής ομάδα Γερμανών ορνιθολόγων (;;;) και πτηνοπαρατηρητών (;;;) έρχονται στα νησιά μας και ιδιαίτερα στην Κω και παρατηρούν καταγράφοντας την πλούσια ορνιθοπανίδα τους. Μακάρι βέβαια η δράση τους να ήταν μόνο επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Ωστόσο από πηγές μας, που γνωρίζουν και μελετούν την παραπάνω δραστηριότητα, μας εκφράζουν την ιδιαίτερη ανησυχία τους, πως δηλαδή, η δραστηριότητά τους αυτή δεν ολοκληρώνεται με το επιστημονικό έργο τους, γιατί έχει εντοπιστεί ότι γίνεται ταυτόχρονη καταγραφή των παρακείμενων στρατιωτικών μονάδων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!

Αξίζει να σημειωθεί – όπως μας μεταφέρουν οι πηγές μας – ότι σε αυτήν την τριετία, η συγκεκριμένη πολυπληθής επιστημονική ομάδα των Γερμανών ορνιθολόγων, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα μέσα παρατήρησης (Drowns, θερμικές κάμερες κλπ.) κατέγραψαν με απόλυτη λεπτομέρεια τους ορνιθότοπους και τους υδροβιότοπους από το Μαρμάρι της Κω, το Πυλί, μέχρι και τον Άγιο Φωκά, ανατολικά της πόλεως της Κω!

Όπως ενημερωνόμαστε, ο σχεδιασμός για φέτος ήταν καταγραφή στον πρώην Δήμο Ηρακλειδών (Μαστιχάρι, Αντιμάχεια, Καρδάμαινα, Κέφαλος). Αυτή η καταγραφή – πάντα σύμφωνα με τις πηγές μας – ήταν προκειμένου να υπάρξει πλήρη εικόνα όλου του νησιού.

Μας ελέγχουν απόλυτα οι Γερμανοί…

Στα παραπάνω θα προσθέσουμε, την καταγεγραμμένη θέση των πηγών μας, ότι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν προ πολλού στοχοποιήσει Ελληνορθόδοξες πατριωτικές οργανώσεις του νησιού. Και όπως μας καταγγέλλεται, συνεργοί των Γερμανών σε αυτές τις ανθελληνικές δραστηριότητες είναι Αλβανοκοσοβάροι και Πακιστανοί, που πλέον ζουν μονίμως στο νησί.

Βλέπετε η Ελλάς σήμερα είναι υπό την απόλυτη κυριαρχία των Γερμανών, οι οποίοι αγοράζουν δημόσια περιουσία και οργανισμούς, αυξάνοντας καθημερινώς την Κατοχή τους στην Ελλάδα! Απλά να σημειωθεί, πως στην Κω οι Γερμανοί ελέγχουν περί το 35% της επιχειρηματικότητας των ξενοδοχειακών μονάδων, αλλά και ένα υψηλό ποσοστό των μεταφορών προς το νησί από τον αερολιμένα του νησιού.

Ως γνωστόν, στις 14 Δεκεμβρίου 2015, η Fraport Greece (θυγατρική της Fraport AG που ανήκει στο γερμανικό δημόσιο), το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και το ελληνικό Δημόσιο υπέγραψαν συμβάσεις παραχώρησης, 40ετούς διάρκειας, για τη λειτουργία, τη διαχείριση, την ανάπτυξη και τη συντήρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα (;;;). Σε αυτά τα 14 αεροδρόμια είναι και της Κω. Τα άλλα, έτσι για την γνώση σας, είναι: Άκτιον, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Κρήτη (Χανιά), Κεφαλονιά, Λέσβος/ Μυτιλήνη, Μύκονος, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος και Ζάκυνθος!

Αυξανόμενη επιθετικότητα της Τουρκίας με τη συνεργασία Άγγλων και Γερμανών…

Η νήσος Κως αποτελεί αναμφισβήτητα, ένα κομβικής σημασίας από στρατηγικής απόψεως σημείο, στο οποίο επί χρόνια όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ενώνεται η δράση των αγγλικών Μασονικών Στοών και των γερμανικών Μυστικών Υπηρεσιών.

Οι οποίες επιδίδονται σε ένα ψυχολογικό πόλεμο κατά Ελληνόψυχων κατοίκων της Κω, αλλά και άλλων παρακείμενων νησιών, προκειμένου να τους στερήσουν την ελπίδα ανατροπής της υφισταμένης Κατοχής των Μνημονίων! Να τους ελαχιστοποιήσουν την προσμονή και την προσδοκία μιας ανατρεπτικής κατάστασης!

Προς τούτο – όπως επίσης μας καταγγέλλεται – έχουν επιδοθεί σε στοχευμένη “τρομοκρατία” Ελλήνων αδέσμευτων δημοσιογράφων Τοπικών εφημερίδων!

Και όλα αυτά συμβαίνουν, την ίδια ώρα που ο Έλληνας Πρωθυπουργός δέχτηκε bullying από τα τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα μεταβαίνοντας στο Αγαθονήσι.

Όταν Άγγλοι και Γερμανοί, οι διαχρονικοί φίλοι των Τούρκων απροκάλυπτα και στις ημέρες μας, εξυπηρετούν τον εποικισμό των νησιών μας από παράνομους μετανάστες! Και κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι ανάμεσα σε αυτούς δεν κρύβονται σκληροί τζιχαντιστές και οι οποίοι θα δράσουν υπέρ των τουρκικών συμφερόντων όταν τους δοθεί το σήμα ελεύθερης ενέργειας!

Την ώρα που οι εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΘΑ αρχιστράτηγου Χουλουσί Ακάρ πάνε κι έρχονται!

Όπως: «Το 1974 στην Κύπρο είχε γραφτεί ένα έπος»! «Θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα με τους γείτονές μας (σ.σ. Ελλάς) με ειρηνικές μεθ’οδους ως προς τα δικαιώματα της Τουρκίας στη “γαλάζια πατρίδα” (σ.σ. Αιγαίο) και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υπεράσπιση αυτών των δικαιωμάτων (;;;)»!

«Η χώρα μας θα αμυνθεί ακόμα και αν πάνε να της πάρουν ένα βότσαλο, είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε κεφάλια»!

Τα σημεία δείχνουν προετοιμασία θερμού επεισοδίου;

Αυτή η συνεχιζόμενη επιθετική κλιμάκωση της Τουρκίας, επιβεβαιώνει τις ανησυχίες μας για επικείμενο θερμό επεισόδιο σε νησί των Δωδεκανήσων!

Μια ακόμη ανησυχητική είδηση, είναι η πρόθεση διαφόρων περίεργων ΜΚΟ της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR Greece), ώστε κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο του 2019 να μεταφέρουν στην Κω τους πλεονάζοντες παράνομους μετανάστες από τα Hotspot της Λέσβου, της Σάμου, της Χίου και άλλα μικρότερα νησιά! Αν αληθεύει αυτή η είδηση, τι ακριβώς μεθοδεύεται; Η δημιουργία έκρυθμης κατάστασης στην Κω; Ποιους θα εξυπηρετήσει αυτή η μεθόδευση;

Κι ας ληφθεί υπόψη, ότι στο Hotspot του Πυλίου της Κω “φιλοξενούνται” ήδη 750 παράνομοι μετανάστες και στο ΠΡΟΚΕΚΑ (Προαναχωρησιακό Κέντρο της Κω) ήδη περί τους 70! Το οποίο κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ και έχει προβλεφθεί να έχει δυνατότητα “φιλοξενίας” 500 ατόμων!

Τις δε εγκαταστάσεις του, θα τις ζήλευαν πολλοί άστεγοι Έλληνες και για τους οποίους δεν λαμβάνεται καμιά πρόνοια και μέριμνα!

Νεκρή η μεσαιωνική πόλη της Κω;

Από την άλλη πλευρά η υποβάθμιση της Κω είναι συνεχής και θα πρέπει να μας δώσει απάντηση η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά! Η πάλαι ποτέ υπερδεξιά και βασιλικιά πολιτικός, η οποία θα είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, αφού “εξαγόρασε” την ψήφο της υπέρ της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών!

Η μεσαιωνική πόλη της Κω λοιπόν – σύμφωνα με πολλές καταγγελίες – και η οποία περιλάμβανε το Κάστρο της Νερατζιάς, τη σημερινή πλατεία Πλατάνου του Ιπποκράτη και τις βορειοανατολικές αρχαιότητες, είναι μη επισκέψιμη, διότι το Κάστρο είναι κλειστό λόγω του σεισμού, οι βορειοανατολικές αρχαιότητες είναι κλειστές λόγω βροχοπτώσεων και η πλατεία Πλατάνου δεν είναι επισκέψιμη, αφού ανά πάσα στιγμή υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει ο ετοιμόρροπος μιναρές του τζαμιού της Λότζιας!

Επομένως, φέτος θα είναι η πρώτη φορά τους τελευταίους 6 αιώνες που η μεσαιωνική πόλη της Κω θα είναι νεκρή!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ