Η χορωδιακή συναυλία των Ιεροψαλτών ΙΜ Κώου & Νισύρου «Άγιος Ιωάννης ο Ναύκληρος» υπό τον Γ. Σακέλλη στα ‘Κωνίτσεια’

15
18781

Με τη χορωδιακή συναυλία του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου & Νισύρου «Άγιος Ιωάννης ο Ναύκληρος» , συνεχίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 25 Αυγούστου τα «Κωνίτσεια», στην πλατεία Κονίτσης.
Υπό τη διεύθυνση του Χοράρχη Γιώργου Σακέλλη και αρκετά από τα μέλη της χορωδίας (είναι πολλοί περισσότεροι στο σύνολό τους, αλλά δεν μπόρεσαν λόγω καλοκαιρινών υποχρεώσεων να συμμετάσχουν όπως και στις τρεις πρόβες που προηγήθηκαν) οι παρευρισκόμενοι στην πλατεία απόλαυσαν ύμνους, ψαλμωδίες αλλά και κάποια ψαλτοτράγουδα και τραγούδια από τη Μικρά Ασία, τη Μακεδονία και τα Δωδεκάνησα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ (αρνήθηκε ευγενικά να ακουστεί η φήμη του, όπως συνηθίζεται), ο Γενικός Αρχιερατικός π. Ιωάννης, οι Ιερείς π. Αναστάσιος, π. Κωνσταντίνος και π. Βαγιανός- Ιωάννης, απόδημοι και αρκετοί φιλόμουσοι συμπολίτες μας, παρότι σχεδόν την ίδια ώρα ήταν και η δεύτερη εκδήλωση στην άλλη πλατεία.

Έλαβαν μέρος οι:

Γιώργος Σακέλλης, Χοράρχης Πρωτοψάλτης – καθηγητής

και οι Χορωδοί:

Γιάννης Πεταλάς, Δημήτρης Τανάγρας, Κωνσταντίνος Χατζηάμαλλος, Μιχάλης Ανδρέου, Δημήτρης Διακονικολής, Δημήτρης Τσάμπαλλας, Γρηγόρης Καστελλοριζιός, Βασίλης Καστελλοριζιός, Μιχάλης Γκινής, Νίκος Παπαθωμάς, Γιάννης Κουτσουράης, Γεωργία Μάγκου, Βασίλης Παπαδόπουλος, Γιάννης Βαμβακάς, Άλκης Ποταμιάνος, Γιάννης Κιάρης και οι μικροί Νίκος Τζαμάλης και Νικόλας Ανδρέου.

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ντροπή δάσκαλε σε καπελωσαν με την έλλειψη οργάνωσης, ούτε τα στοιχειώδη δεν μπορούν να οργανώσουν κρίμα πολύ αξιόλογη εκδήλωση

    • ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΠΟΛΛΑ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΠΕΘΑΝΕΙ.

    • ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΠΟΛΛΑ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΠΕΘΑΝΕΙ.

  2. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑ … ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΨΑΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΗ Κ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑ ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΟΠΑΒΣ Κ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ…….

  3. εγω πάλι βλέπω την προσπάθεια ενος σεμνού κ ταπεινού ανθρώπου
    να ευχαριστήσει ,οσο μπορεί, τον τόπο κ τους φίλους της εκκλ. μουσικής, ΜΕ ΤΟ ΓΝΉΣΙΟ ΤΑΛΈΝΤΟ ΤΟΥ
    και την χορωδία που εκλεπτύνει ποιοτικά.
    Μπράβο κ. Γιώργο
    και να είστε πάντα καλά.

    • ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ!!

  4. Και χωρίς μιικροφωνική σε ανοιχτο χώρο οι ψάλτες μας είναι εξαιρετικά καλοί. Συγχαρητήρια στον κύριο Σακέλη εύχομαι να του δίνει ο θεός χρόνια να προσφέρει και να βγάζει άξιους μαθητές.

  5. ΠΟΛΥ ΑΝΟΡΓΑΝΟΣΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟ 2023 Κ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??? ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ???

    • ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!ΜΗ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!! ΜΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ,,,

  6. βρε μια Νίσυρος και έχει φέρει ΤΑ ονόματα φέτος στις εκδηλώσεις της και μεις καμαρώνουμε με τα ίδια και τα ίδια , ο Βασιλιάς είναι γυμνός ξυπνάτε!!!!!

  7. Κωνιτσεια ειναι το ονομα που κρυβει οτι ειμαστε ακομη στο μεσαίωνα και μας ελέγχουν με άρτο και θεάματα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ