Θηβών Γεώργιος για πιστοποιητικά στους ναούς: «Φανταστείτε σε μια κηδεία μέσα να περιμένουν να διαβάσουν τον νεκρό και στην πόρτα να τσακώνονται ο επίτροπος με τους συγγενείς» (ΒΙΝΤΕΟ)

4
218

Σοβαρές επιφυλάξεις για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων κατά τις πανδημίας στους ναούς εξέφρασε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στη Λιβαδειά στο κήρυγμά του.

«Η εκκλησία δεν έχει προσωπικό για να εφαρμόσει αυτά τα αυστηρά μέτρα. Να μην γίνουν οι ναοί χώροι αντιπαραθέσεων, αντεγκλήσεων και εντάσεων» είπε ο Μητροπολίτης και συμπλήρωσε «Φανταστείτε σε μια κηδεία μέσα να περιμένουν να διαβάσουν τον νεκρό και στην πόρτα να τσακώνονται ο επίτροπος με τους συγγενείς».

Μητροπολίτης Θ&Λ: Η εκκλησία δεν έχει προσωπικό να εφαρμόσει τα μέτρα

“Εκείνοι που μέχρι προχθές μας τόνιζαν ότι δεν μπορούν να ταυτίσουν την πίστη και την θρησκεία και την Εκκλησία με άλλους χώρους που είναι αναγκαίοι αλλά δεν έχουν προτεραιότητα στην ζωή μας, σήμερα ρίχνουν το μπαλάκι και την ευθύνη ότι η Εκκλησία αποφάσισε και εμείς απλώς κάναμε νόμο την απόφαση της. Θα διαφωνήσω” πρόσθεσε ο κ. Γεώργιος.

ΠΗΓΗ: vimaorthodoxias

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσοι θανάτοι από κηδείες που κολλήσαν από ανευθυνότητα. Μυαλό κουκούτσι. Έλεγχος παντού.

    • Το ότι όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί, αυξάνονται και τα κρούσματα σου λέει κάτι; Κάποιοι πληρώνονται για να σχολιάζουν για… το καλό μας! Φτάνει πια τόση αγάπη…

  2. Καλά τα είπε ο μητροπολίτης έχει σε όλα δίκιο εσύ που έγραψες το μυαλό κουκούτσι μάλλον εσύ έχεις μυαλό κουκούτσι

    • Τα μυαλά σας και μια λίρα. Να τα πείτε στα σπίτια που κλείσανε.

      Αν νομίζετε ότι είσαστε έξυπνοι, πλανασθε πλάνην οικτρά. Πόσα σπίτια κλείσανε από κάτι μυαλά σαν τα δικά σας. ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ μυαλά και πολύ σας λέω. Εκατό+ νεκροί και εχθες. Από κουκούβιαλα μυαλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ