ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ H Δοξολογία & ο βαθιά αισθαντικός πανηγυρικός για την 7η Μαρτίου στην Κω

5
1406

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης

Με τη δέουσα επισημότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε στην Κω η Εθνικής επέτειος της 7ης Μαρτίου με Δοξολογία το πρωί στον ΙΝ του Αγίου Γεωργίου Αρρεναγωγείου Κω, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ πλαισιωμένου από τον Γεν. Αρχιερατικό π. Ιωάννη και τον Ιερό κλήρο της πόλης.

Εκ μέρους της κυβέρνησης παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού, Γιάννης Χρυσουλάκης,  ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων η Βουλευτής της ΝΔ Μίκα Ιατρίδη, ο πρ. Βουλευτής Η. Καματερός, ο Έπαρχος Ι. Καμπανής, ο Δήμαρχος Θ. Νικηταράς, μαζί με τους λοιπούς εκπροσώπους των τοπικών αρχών, πολιτικών και ένστολων.

Τον κατά γενική ομολογία εξαιρετικό και βαθιά αισθαντικό πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κ. Ανθούλα Κίννα, ΠΕ02 Καθηγήτρια του 1ου Γυμνασίου Iπποκρατείου Κω.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θερμά συγχαρητήρια για την εξαίρετη ομιλία σας ! Τιμή σας που αναφερθήκατε στους σύγχρονους ήρωες ! Να είστε πάντα καλά και να διδάσκετε την αλήθεια στους μαθητές μας !

    • Ωραίος ήταν πράγματι και μεγαλοπρεπής ο Μητροπολιτικός μας Ναός του Αγίου Νικολάου και όχι φυσικά το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, όπου αναγκάζεται ο κόσμος να εκκλησιάζεται προσωρινά εξ αιτίας των μεγάλων ζημιών που προξένησε στον Άγιο Νικόλαο ο σεισμός της 21/7/2017.Ας όψονται όμως οι άχρηστοι αρμόδιοι που καθυστερούν την επισκευή τόσο του Μητροπολιτικού Ναού όσο και του ενοριακού Ναού της Αγίας Παρασκευής της πόλης Κω.

  2. Θερμά συγχαρητήρια για τον εξαίρετο λόγο σας!!!!Συγκλονιστική και πολύ συγκινητική η στιγμή που έγινε αναφορά στους συγχρονους ήρωες!!!!Μπράβο σας!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ