Στη Μόσχα ο Αγιορείτης Μοναχός Νικήτας (ΦΩΤΟ)

17
1832

Στη Μόσχα βρίσκεται ο Αγιορείτης Μοναχός Νικήτας για να παρευρεθεί σε μνημόσυνο και να προσευχηθεί για ανάπαυση της ψυχής φιλικού προσώπου.

Με την ευκαιρία της επισκέψεως αποδέχτηκε πρόταση και μαγείρεψε τις αγιορείτικες συνταγές σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Μόσχας (στη φωτό με την διάσημη Tamara Gverdtsiteli και καλλιτέχνες του χώρου).

Τέλος δεν παρέλειψε να επισκεφτεί και πολύ καλούς του φίλους Αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων στους οποίους τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης.

Άλλωστε τον έχουν βραβεύσει στο παρελθόν αναγνωρίζοντάς τον ως «βάτραχο».

Στο εστιατόριο που μαγείρεψε τον τίμησε η διάσημη μεγάλη τραγουδίστρια της Ρωσίας Ταμάρα, όπως και πολλοί Έλληνες ηθοποιοί της Ρωσίας.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι κομάντο να κάθονται στο μέρος τους και όχι να γυρνάνε εδώ κ εκεί.. είτε το θέλουμε είτε όχι, οι καλόγεροι του Αγίου Όρους δεν πάνε ταξίδια αναψυχής!!

  2. Αγιορειτες μαζεψατε μποχαλοι συμη κεφαλο αντε αχαριστια σας φιλοπατρειαρχε υποκριτη

  3. Δεν υπάρχει κάτι να γλύψω, τα ρουφήξεις όλα εσυ… Προς (Κως)
    Σας τσούζει η αλήθεια..έτσι είναι.

  4. Σε μια φωτό βλέπω και εναν απο τους μεγαλύτερους ηθοποιούς στη Ρωσία τον ομογενή Ευκλείδη Κιουρτσιδη.Πως τα συνδοιαζεις όλα αυτα Γέροντα στη Ρωσία, ηθοποιούς καλλιτέχνες στρατηγούς κτλ απορω.Καλά να είσαι.

  5. Το παιδί κάνει μεγάλη αγώνα έχω δει τι φτώχεια και απλότητα ζει,λυπαμε που αντί να χαιρόμαστε που 3 κωοι ζουν στο Άγιον όρος ‘ υπάρχουν κωτεσ και βγάζουν χείλια κακία» αν πάτε στο πάμφτωχοι κελί του θα σας φιλοξενειση αριστα’ αλλά είσαι αχάριστοι

  6. Αυτό είπε και ένας τουρκοσποροσ που αντί να κράτηση ελληνική τοπικότητα επειδή γλύφει για αυτό που έγινε τον υποχρέωσαν με χαρά να τουρκεψει» ότι κατάλαβες πατρειαρχικε αντειμαχιτη

  7. Η αλήθεια πάντα πονάει!!
    Σε όλα τα κελλιά του Όρους οι μοναχοί τους είναι εκεί και ταξιδακια ποιμαντικά κάνουν μόνο οι Ηγούμενοι των Μονών!!

  8. Η αληθεια ποναει, οτι και να πω αυτη ειναι η αληθεια, ΔΕΝ κανουμε ταξιδακια αναψυχης!!!

  9. Παλι δεν δημοσιευεται τα σχολια κυριε Γιαννη;;; εχω γραψει αρκετα και τα μπλοκαρετε, κακος!

  10. Μπράβο πάτερ με την αγάπη σου και την απλότητα σου τους εσκασεςς τους εχθρούς σου ετσει θελουν’ που να ζούσες και εδώ θα σε θαβανε’ αλλά εσύ δεν μασάς τα λόγια σου γιατί σε ξέρω καλά,να ευχεσε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ