ΒΙΝΤΕΟ Ρεπορτάζ ΑΝΤ1: Η ΠΑΝΑΓΙΑ αποκάλυψε σε ανθυπασπιστή γιατί είχαμε ΠΟΛΕΜΟ το 1940 στην Ελλάδα

10
2191

Έγγραφη, επίσημη αναφορά του Ανθυπασπιστή Νικόλαου Γκάτζαρου στα αρχεία του Ελληνικού Στρατού.

Όπως είναι γνωστό, η Παναγία μας εμφανίστηκε σε πολλούς στρατιώτες στο Βορειοηπειρωτικό Μέτωπο.

Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο ευλαβέστατος Ανθυπασπιστής τότε κ. Νικόλαος Γκάτζαρος, του οποίου η αναφορά για την εμφάνιση της Παναγίας είναι καταγεγραμμένη επίσημα στα Αρχεία του Ελληνικού Στρατού.

Με δάκρυα συγκινήσεως μας διηγείται το θαυμαστό περιστατικό. Είναι πολύ σημαντική η αναφορά του αυτή διότι η ίδια η Παναγία μας αποκαλύπτει τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ για τις οποίες Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ την κήρυξη αυτού του πολέμου στην Ελλάδα το 1940.

Επίσης αποκαλυπτική είναι η αναφορά της Παναγίας μας στην τελική νικηφόρο κατάληξη αυτού του πολέμου υπέρ των Ελλήνων, διότι ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΗΣ, όπως η ίδια αναφέρει… Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά λοιπόν του κ. Νικόλαου Γκάτζαρου λοιπόν, το περιστατικό συνέβη στις 3 Μαρτίου 1941 περί τις 8μμ, όταν μετέβη σε παρακείμενο του καταυλισμού, του Λόχου στον οποίο βρισκόταν, μικρό ύψωμα όπου συνάντησε την Παναγία μαυροφόρα και η οποία είπε στον ευλαβή ανθυπασπιστή τα εξής:

«Είμαι η Παναγία. Μη φοβάσαι, παιδί μου. Εγώ ενεφανίσθην να σου ειπώ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΛΗΣΜΟΝΗΣΗΣ.

1)»Ο παρών πόλεμος εκηρύχθη απροκαλύπτως και αναιτίως υπό της Ιταλίας εναντίον της Ελλάδος, ΑΛΛΑ ΘΕΛΗΜΑΤΙ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΤΟΥΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.

2)»Ο πόλεμος ούτος εκηρύχθη εναντίον της Ελλάδος, ίνα γνωρίση ο κόσμος ότι ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΙΣ ΤΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΚΑΘ’ ΗΝ ΥΒΡΙΖΕΝ, ΕΒΛΑΣΦΗΜΕΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΡΕΠΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗ, ίνα μάθη ότι υπάρχει και προϊσταται μία ανωτέρα δύναμις, κυβερνώσα και διέπουσα τα πάντα και τους νόμους του Σύμπαντος, Ο ΘΕΟΣ, τρανότατα δε τεκμήρια της υπάρξεως ταύτης είναι τα συχνά θαύματα των Αγίων της Εκκλησίας του Χριστού.

3)»Έδει να μάθη ο κόσμος ότι ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. «Ανάφερε λοιπόν ταύτα και εγγράφως εις τον Διοικητήν σου, ίνα μη πτοηθή προ ουδενός κωλύματος, καθότι ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΝ ΜΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ».

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …στον πόλεμο με τους Ιταλούς το 1940, η Παναγία βοήθησε τους Έλληνες να νικήσουν, όμως για τα προκριματικά του Euro 2020 στα δύο ματς με τους Ιταλούς που ήταν; …κάναμε δύο ήττες!!

    • Ειναι να σε φωτηση και ειμαι σιγουρος οτι θα το κανει. Και οταν γινη αυτο (που θα γινη) τοτε περιμενω την επομενη αναρτηση σου…

    • Όταν θα ρθει η ώρα..που θα περάσεις και θα περάσω το κατώφλι της αιωνιότητας και στην άκρη του θα κριθείς και θα κριθώ για ότι έχεις κάνεις και έχω κάνει…η Παναγία Θεοτόκος θα σε σώσει και θα με σώσει.
      Για αυτό μην λές και γράφεις πράγματα που μετά δεν θα μπορέσεις να πάρεις πίσω.

  2. Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΕΙ ΟΛΟ ΝΑΙ...

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ! ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΣ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

  3. Okay, μπορεί το σχόλιο μου να ήταν καυστικό-σατιρικό όσον αφορά Τα Θεία, όμως πώς είναι δυνατόν Τα Θεία και πιο γενικά, ο Θεός, ο Χριστός, η Παναγία και οι υπόλοιποι Άγιοι να ‘εμπλέκονται’ με πολέμους κ.τ.λ….εδώ δηλαδή (στη συγκεκριμένη περίπτωση) η Παναγία ήταν με τους Έλληνες Χριστιανούς και όχι με τους Ιταλούς;…
    οι Ιταλοί στρατιώτες δεν ήταν Χριστιανοί; δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι του Θεού;!!

    • Ίσα και όμοια λοιπόν ο επιτιθέμενος και ο αμυνόμενος? Ποιος έδειξε αλαζονία, ποιος επιτέθηκε, ποιος βούλιαξε τη φρεγάτα Έλλη ανήμερα της εορτής της Παναγίας στην Τήνο? Αν σου δώσω εγώ ένα χαστούκι επειδή είσαι μαντραχαλάς ένας τρίτος που βλέπει ποιον θα βοηθήσει τον δυνατό?

      • Οι Ιταλοί φασίστες νόμιζαν ότι θα είχαν εύκολο έργο απέναντι στους Έλληνες…όμως αυτή ακριβώς την αλαζονεία (που λες) που έδειξαν οι Ιταλοί φασίστες, την κατατρόπωσαν οι Έλληνες στο έπος του ’40!!
        Ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι σαφώς και είχανε πίστη και ότι θα υπάρχει κάποια ‘βοήθεια’, όμως αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχει ‘Θεϊκή παρέμβαση’ (ανεξαρτήτως Θρησκείας) σε οποιοδήποτε πόλεμο!! Για το παράδειγμα που μου έφερες…’ένας τρίτος που βλέπει ποιον θα βοηθήσει τον δυνατό;’…είναι καλό το παράδειγμα, όμως εγώ είμαι της άποψης ότι θα βοηθήσει από αυτόν που έχει συμφέρον!!

    • Ο ΘΕΟΣ θα ειναι παντα με τον ΤΑΠΕΙΝΟ & τον ΔΙΚΑΙΟ. Εκτος αυτου δεν ειναι να κανεις λογοπαιγνεια με ΑΥΤΟΝ. ΣΙΓΑΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ…

      • Δεν νομίζω ότι είναι πάντα με τον ταπεινό ή τον δίκαιο ή το φτωχό ή τον αδύναμο…υπάρχουν πολλά παραδείγματα! Σαφώς και πρέπει να είμαστε ταπεινοί και δίκαιοι, όμως πολλές φορές την δικαιοσύνη ή την ανταμοιβή (για την ηθική μιλάω) δεν την βλέπουν και αυτοί στην ζωή τους!! …για τα λογοπαίγνια, γιατί δεν πρέπει να κάνω; Εντάξει, δεν έβρισα, σάτιρα έκανα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ