Κ. Καΐσερλης: ΣΥΡΙΖΑ! Απίστευτο! οι «δημοκράτες» εκτέλεσαν μέρα μεσημέρι την Δημοκρατία

13
11256
Ο «Δημοκρατικός συγκεντρωτισμός» είναι βαθιά ριζωμένος στο αίμα των στελεχών της αριστεράς! Η λεγόμενη νομενκλατούρα, είναι στο DNA τους, ζει και βασιλεύει εν έτη 2024.
ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ: Λατινική λέξη που μεταφράζεται ως «κατάλογος ονομάτων αξιωματούχων στα σοσιαλιστικά καθεστώτα και τ’ επέκταση η προνομιούχα κοινωνική και πολιτική τάξη. Στελέχη που νέμονται αξιώματα, προνόμια και διευκολύνσεις».
Μπροστά σε αυτήν ξαφνικά από το πουθενά εμφανίστηκε το Αμερικανάκι και μάλιστα ομοφυλόφιλος! Τότε που ο Τσίπρας αγνόησε το 70% των Πασοκικών ψήφων και πήγε στο 17%.
Το μάτι του γυάλισε! Είδε τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά είδε ότι και στα άλλα κόμματα συμβαίνει το ίδιο. Δεν θέλει άλλωστε και πολύ σοφία. Δηλαδή η νομενκλατούρα σαν γρίπη κόλλησε και σε όλους τους άλλους. Ένας αρχηγός και κάπου πεντακόσια άτομα σε κάθε κόμμα κρατούν τα αξιώματα τα προνόμια και τις διευκολύνσεις….
Το μάτι του γυάλισε! Επιχειρηματίας είναι που είδε την ευκαιρία όπως έκανε στην Αμερική. Μπροστά του είδε έναν διψασμένο για αξιώματα, προνόμια και διευκολύνσεις λαό! Δέκα εκατομμύρια πελάτες! Έτσι τους έχουν και τους λένε οι άλλοι! Και την άρπαξε.
Θα τα αλλάξω όλα τους είπε καθαρά και ξάστερα και οι μη προνομιούχοι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κάποιοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που αλληθώριζαν και δεν τον πίστεψαν, τον έκαναν αρχηγό!. Και την πάτησαν.
Αυτός λέει αλήθεια, θα τα αλλάξει όλα!
Και χθες, μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου, παίχτηκαν δημόσια αυτά που είναι πασίγνωστα, που τα γνωρίζουμε όλοι, που εξελίσσονται δεκάδες χρόνια τώρα στα παρασκήνια και που τα υφιστάμεθα αγόγγυστα. Παρουσιάστηκαν ολοζώντανα μπροστά μας, νομιμοποιημένες, οι ανθρωποθυσίες και οι κανιβαλισμοί της κεντρικής πολιτικής σκηνής!.
Θυμάμαι ακόμα τι είπα στον Κασσελάκη πριν από μερικούς μήνες όταν ήρθε στην Κω. «Πρόεδρε, σε παρακολουθώ, όπως παρακολουθώ και όλους τους άλλους αρχηγούς στις εξαγγελίες τους. Σου έγραψα τρεις φορές επιμένοντας ότι θα πρέπει να αλλάξεις τα σαθρά σημερινά συστήματα διακυβέρνησης της χώρας μας. Επειδή όμως φοβάμαι ότι θα ενσωματωθείς και εσύ στο σημερινό σάπιο συγκεντρωτικό σύστημα που δημιουργεί σωτήρες, θα σου δώσω μια συμβουλή που είναι γραμμένη στο βιβλίο που έγραψα (και του το χάρισα) όταν τυχαία βρέθηκα και εγώ βουλευτής! «Για να επιβιώσεις στην άλλη όχθη από αυτήν του λαού, στην όχθη των κομμάτων και των κυβερνήσεων, θα πρέπει να έχεις γεννηθεί εκεί! Αν όμως βρεθείς εκεί ξαφνικά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι σε αυτήν την όχθη είναι νόμιμες οι ανθρωποθυσίες και οι κανιβαλισμοί»
Ο Κασσελάκης δεν ενσωματώθηκε! Και μόνο που τους είπε ότι με εκείνον οι βουλευτές δεν θα είναι και υπουργοί, έφτανε! Είπε και άλλα που ο απλός πολίτης δεν τα ΄πιανε, όμως οι παλιές καραβάνες καρδιοχτύπησαν. Στο κόμμα δεν θα έχουν ηγετικές θέσεις κρατικοδίαιτοι και μισθοσυντήρητοι. Στο κόμμα θα αποφασίζουν τα απλά μέλη και οι τοπικές οργανώσεις θα ισχυροποιηθούν! Και κατέληξε σε αυτό που τους σηκώθηκε η τρίχα! Την συμμετοχική άμεσοδημοκρατία στο κόμμα και στο κράτος!
Χθες δεν ήταν δολοφονία στα κρυφά, με στημένες κάλπες και παρασκήνιο όπως γίνονταν πάντα! Χθες την Δημοκρατία την έστησαν στα έξι μέτρα στην πλατεία Συντάγματος μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου και την εκτέλεσαν.
Εάν αυτό το δεχτεί ο προοδευτικός κόσμος. Εάν αυτό το δεχτεί ο απλός δημοκράτης, ο απλός πολίτης όπου και αν ανήκει, τότε αποδέχεται την ομηρία του στην κάθε είδους και μορφή νομενκλατούρα και στους «μεγάλους» που την συντηρούν. Όχι, δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε.
Κώστας Καϊσερλης π. δήμαρχος Κω
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το χάος στον ΣΥΡΙΖΑ κύριε πρώην Δήμαρχε οφείλεται στην έλλειψη ενιαίας ιδεολογίας. Είναι όλο το συρφετό εκεί. Στάλιν, Πολύχρωμη, Τσε Γκεβάρα.. Επιτέλους να πάει στο 3%, κόμμα ταβέρνας.

  2. Ηταν άλλο ο Συριζα του κ.ΤΣΙΠΡΑ και άλλο ο Συριζα με Κασελάκη!!!Και φυσικά άλλο αυτό που θα μείνει!!!Ετσι ανοίγει ο δρόμος και μεγαλώνει η ευθύνη του ΠΑΣΟΚ στις πρωτοβουλίες για ισχυρή (μπορεί να μην είναι ακόμη) αντιπολίτευση στη κυβέρνηση!!!!

  3. Κώστα νοσταλγησαμε τον ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟ και τον ΠΑΤΑΚΟ. αυτοι δεν ήταν κλέφτες και ληστές όπως τώρα όλοι οι πολιτικοί και οι δήμαρχοι δεξιοί και αριστεροί.

  4. ΠΑΙΔΙΑ…..ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ «ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ’ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΡΙ «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»…..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΘΕΛΟΥΝ …»ΑΛΛΟΥΣ» (ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΟΣΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ) ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ…… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΩΣΤΟΥ ΚΟΡΔΙΣΜΑ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ…ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ…ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ …ΤΙΜΕΣ…. ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΑ!!!! ΦΙΑΚΕΣ

  5. Τις προάλλες εκεί που καθόμουνα στο παγκάκι ήρθε ο Μίκης Θεοδωράκης και μου λέει καλά ρε Καισαρλη όταν εγώ έγραφα για τους φασιστοαριστερούς εσύ τους χειρκροτούσες σαν τον χάνο στην πλατεία . Τώρα σου ήρθε η θεία φώτιση ???

  6. Κώστα μου δεν πιστεύω να πηγαίνεις ακόμα στα παγκάκια. Έχει υγρασία γιε μου και πειράζει.

  7. Καισερλης… ΚΚΕ Εσ κάποια χρόνια μετά παχιές αγελάδες με το ΠΑΣΟΚ ξαφνικά έγινε αριστερός ΣΥΡΙΖΑ έβριζε το ΠΑΣΟΚ έλεγε δεν ήμουν ποτέ και τώρα τον ξανά βλέπω στο ΠΑΣΟΚ… ρε τι διαβάζεται? χαχαχαχαχαχα

  8. Που πήγε η διορατικότητα σου; Εσύ δεν τους πήγες γραμμή στο ΣΥΡΙΖΑ; Δικοί σου πρώην ΠΑΣΟΚοι δεν ήταν; Τί γίνεται τώρα; Τώρα χαμηλώστε τα φώτα και τραγουδήστε στην πλατεία Ελευθερίας, εκεί που τους μαζεύεις, όλοι μαζί: κουπέ πε και κουπέ πε ο μπαμπακας έρχεται, για τρίτη συνεχόμενη τετραετία….. Παρεπιπτόντως χθες κάποιοι πρώην ΠΑΣΟΚοι, νυν ΣΥΡΙΖΑ πήγαν να ψηφίσουν πάλι ΠΑΣΟΚ…… ΟΥΣΤ ΜΕ ΦΟΡΑ Κ@ΠΡ@ΣΚ@Λ@……

  9. Θυμασαι ο ΑΝΔΡΕΑΣ πιυ διεγραψε σε μια μερα εκατονταδες στελεχη μεταξυ αυτων και σενα? ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΦΛΕΜΙΓΚ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΔΕΛΟΥΚΑ, ΜΑΝΩΛΚΙΔΗ, ΤΣΕΚΟΥΡΑ, ΟΛΗ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ 95% ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ