Αναγνώστης: Οδός Μακρυγιάννη – Τι θα γίνει σε περίπτωση που πετάξει κάποιος ένα αναμμένο τσιγάρο;

11
9286

Οδός Μακρυγιάννη και Ηρώνδα. Εδώ και ενάμιση μήνα συμπολίτης μας έκοψε εθελοντικά όλα τα χόρτα δίπλα στο δρόμο και τα συγκέντρωσε με σκοπό να τα πάρει ο δήμος.

Ακόμα παραμένουν εκεί.

Τι θα γίνει σε περίπτωση που πετάξει κάποιος ένα τσιγάρο?

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν πιασει φωτιά λέει.
    θα έρθει εθελοντής κάνοντας ιού ιού ιού ιουυυυυυ και θα την σβησει με.ενα.μπετονι νερο

  2. κάτσε πρώτα να πάρει φίλε αναγνώστη εύκολο είνε’ να σβήσει δεν έχει πολλά χόρτα /να σας κάνω μια ερώτηση εσείς Αλή δουλειά δεν έχετε στην ζωή σας και ασχολείσται με ανάρτησης έλα θεέ μου ?και γιατί δεν παίρνετε ένα τηλέφωνο σε αρμόδια υπηρεσία ? πειρατέ και δεν ήρθανε απλά σας κάνω μία ερώτηση??

    • ασε ρε εξυπνε εσυ, υπηρεσιες ελεγχου δεν εχει ο δημος; γιατι να παρει τηλεφωνο αυτη; ; εναμισυ μηνα σου λεει δεν ειπε τα εβγαλαν χτες ,αντε //λακα κωε και εσυ που σου εχουν μπιπ το νησι και εσυ ενοχλεισαι απο αυτη την κινηση

  3. Ρε αναγνώστη ο εθελοντής που λες που τα έκοψε γιατί δεν τα μαζεύει. Μήπως πληρώθηκε. τι θέλεις δηλ. τι κάθε βλακεία του καθένα την πληρώνει ο δήμος. Ερωτώ στην Αθήνα η Θεσσαλονίκη κόβει ο κάθε βλαξ ότι θέλει. Ποιος τα παίρνει εκεί. ο Δήμος δεν νομίζω

  4. Ο κοσμος δεν εχει χρηματα πια για να πεταει αναμενα τσιγαρα στους δρομους. Εχουν αλλαξει οι εποχες…

  5. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΗ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΗ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΣΔΕΝΔΙΟΥ ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ