Ο Ράμα απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα μέσα σε Ελληνικό έδαφος!

10
6811

Ένα πραγματικά ναζιστικό παραλήρημα μέσα σε ελληνικό έδαφος εξαπέλυσε ο Αλβανός Έντι Ράμα, με την κυβερνηση Μητσοτάκη να διαπράττει εθνική μειοδοσία επιτρέποντας του να προσβάλει και να απειλεί τους Έλληνες ανενόχλητος.

Ήδη στα μεγάλα αλβανικά ΜΜΕ είναι πρωτοσέλιδο η δήλωση του με τον ισχυρισμό ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες όσο ανήκει στους Αλβανούς!

Η επαίσχυντη δήλωση του Ράμα για την Ελλάδα που ανήκει στους Αλβανούς!

Το ναζιστικό του παραλήρημα όμως κορυφώθηκε με την αναφορά στους ναζί Τσάμηδες, τους οποίους συνέκρινε με τους Αλβανούς μετανάστες της δεκαετίας του ‘90! Επιβεβαιώνοντας έτσι ότι θέλει να ανοίξει θέμα μειονότητας μέσα σε ελληνικό έδαφος. Δεν δίστασε μάλιστα να συγκρίνει τις νόμιμες επιχειρήσεις της ελληνικής αστυνομίας με την σύλληψη κακοποιών, με την εκδίωξη των ναζί εγκληματιών πολέμου Τσάμηδων από την Ελλάδα!

Οι εξοργιστικές αναφορές του Ράμα στους ναζί Τσάμηδες

Εδώ οι ευθύνες Μητσοτάκη είναι προσωπικές και τεράστιες. Μόνο τυχαίο δεν είναι πλέον το γεγονός ότι από την στιγμή που έφυγε ο Προκόπης Παυλόπουλος από την προεδρία, η ελληνική κυβέρνηση αλλά και η διάδοχος του δεν έχουν πει λέξη για τους Τσάμηδες, τους οποίους χρησιμοποιεί ο Ράμα για να δημιουργήσει θέμα εσωτερικής ασφάλειας στην πατρίδα μας!

Μέχρι αυτή τη στιγμή μάλιστα δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από ελληνικής πλευράς για αυτό το παραλήρημα του Αλβανού παράφρονα. Αυτή η ένοχη σιωπή, μόνο ως συνέργεια στις επεκτατικές βλέψεις του Ράμα μπορεί να θεωρηθεί.

Ο Μητσοτάκης πρέπει να λογοδοτήσει τόσο για τον αφελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, όσο και για την εθνική απειλή που ανατέλλει από την ασυδοσία του δικτάτορα Ράμα, με τη δική του ανοχή.

Η αλήθεια για τους Τσάμηδες που δεν τολμά να ψελλίσει ο Μητσοτάκης, είναι αυτή:

Τέτοιο διάγγελμα κατά της Ελλάδας είχε να γίνει από την εποχή του Μουσολίνι

Με τη διαφορά φυσικά ότι ο Μουσολίνι δεν τόλμησε ποτέ να το εκφωνήσει εντός ελληνικού εδάφους. Με την ευγενική χορηγία Μητσοτάκη όμως, ο Έντι Ράμα κατάφερε αυτό που δεν κατάφερε ο πολιτικός του πρόγονος, ιδρυτής του φασισμού, εχθρός της Ελλάδας Μπενίτο.

Προκάλεσε την εθνική μας μνήμη και τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα του ναζισμού, θέτοντας θέμα Τσάμηδων, μέσα στην Αθήνα! Ναι, η κυβέρνηση που παριστάνει την ευαίσθητη στα θέματα της ναζιστικής θηριωδίες και του ολοκαυτώματος, άφησε τον Αλβανό δικτάτορα να αποθεώνει τους σφαγής Ελλήνων και Εβραίων της Ηπείρου!

Έθεσε θέμα αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα, απειλώντας ευθέως την εθνική μας ασφάλεια.

Βίασε την ίδια την ιστορία, βαφτίζοντας «Αλβανίδα» την Μπουμπουλίνα, όταν είναι γνωστό ότι οι πρόγονοι του ήταν για τους Τούρκους ότι οι Τσέτες…

Το κυριότερο; Αντί να οδηγηθεί με χειροπέδες στα κρατητήρια, έφυγε ανενόχλητος.

Είναι βέβαιο πλέον ότι κρατάει τον Μητσοτάκη δεμένο χειροπόδαρα. Από που, θα το μάθουμε στο μέλλον…

  • newsbreak.gr/
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. E KAI…ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΈΕΙ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΤΑ Σ.ΑΤΟΓΚΡΕΚΟΝΙΑ…… ΘΥΧΤΙΚΕ Ο ΨΩΡΟ ΕΓΩΙΣΜΟς ΤΟΥΣ??? ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕς ΠΟΛΛΟΥς ΒΓΑΛΑΤΕ…ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!!!!

    • Ανήκει και στα αλμπανιά που την ανοικοδομήσανε?!?!?!
      με αγκάπη από το αλμπανοζηπαριό.
      …………………
      Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου.

  2. όταν αφήσεις ανοιχτό τον φράκτη και μπουν οι λύκοι και σου φάνε το μαντρί κανείς δεν σου φταίει. Κομφούκιος

  3. τι περιμένεις από έναν πρωθυπουργό που μισεί την Ελλάδα?
    Άμεση Δημοκρατία η μόνη ανθρώπινη, εφικτή λύση.
    όλοι 1 Σεπτεμβρίου στον Σύνταγμα για εθνοσυνελευση.

  4. Ήρθε ο Αλβανός μέσα στην χώρα μας ,αυτός που έβαλε φυλακή τον Μπελερη κ έβαλε Αλβανό δήμαρχο στην Ελληνική βόρεια Ήπειρο ,σαν δεν ντρέπεσαι Μητσοτάκη !;

  5. Σκάσε Ράμα ,βουλωσετω , που θα μας απειλήσεις κιόλας μέσα στην χώρα μας !!!!!!!! Άντε γιατί έτσι κ ξεσηκωθούν όλοι οι Έλληνες θα απελαθούν όλοι Φάρα σου ,να πάει πίσω στην Αλβανία άντε μπράβο που φάγατε από την Ελλάδα ψωμί χορτάσαμε κ γίνατε άνθρωποι .Ενώ οι πρώτοι Αλβανοί έκλεβαν κ σκότωναν αυτοί είσαστε ,ίδιοι με τους Τούρκους κ χειρότεροι .

  6. Έχει θράσος, όπως και οι συμπατριώτες του…..ακόμα και ο δικέφαλος αετός στη σημαία σας και αυτή κλεμμένη, χαιβανια

  7. Σκίζουμε στην Εξωτερική Πολιτική επί ΝΔ.
    Αλβανία, Σκόπια και Τουρκία μας έριξαν κι από έναν ***!
    Βουλγαρία εσυ κοιμάσαι;
    Ελα κι εσυ στην ….ούζα μας!

  8. Ανήκει και στα αλμπανιά που την ανοικοδομήσανε?!?!?!
    με αγκάπη από το αλμπανοζηπαριό.
    …………………
    Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ