Αναγνώστρια: Καιρός είναι οι φιλοζωικές του νησιού να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ τη φιλοζωία τους!

43
11425

Έχω επίγνωση της παγκόσμιας πραγματικότητας.Βλέπω παιδιά σκοτωμένα. Παιδιά με πρησμένες τις κοιλίτσες τους και κάνω scroll.Να μην βλέπω!!!
Ξεψύχησε μωρό κι ούτε ένας δεν είπε ΚΡΙΜΑ το μωρό, παρά να δούμε αν είναι ΡΟΜΑ!!!
Σας ξαναείπα, ο καθένας απ ‘το μετερίζι του.
Δημοσιεύστε το όπως θέλετε κι όποτε θέλετε!!!
Τέλος στην Ομερτά,λεξη που άκουσα πρόσφατα…
Καιρός είναι οι φιλοζωικές του νησιού να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ τη φιλοζωία τους!
Αν δεν αγαπάς τα ζώα,δεν αγαπάς τους ανθρώπους.
Αν δεν αγαπάς τους ανθρώπους, δεν αγαπάς τα ζώα.

Δεν καταφέρνω να επισυνάψω το βίντεο του άρρωστου γατιού.
Ευχαριστώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

43 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φιλοζωικες = μαύρο χρήμα, δουλειά σε ξένους κτηνιατρους χωρίς άδεια, το τσάμπα πληρώνεται αδρά.

    • Καθε βραδυ μεσανυχτα μεχρι το πρωι γαυγιζουν ολα τα σκυλια της γειτονιας και αντε να κοιμηθης. Οι ιδιοκτητες πως κοιμουνται απορω. Η μηπως ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ?

  2. Καιρός είναι ο δήμος να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του για τα αδέσποτα του νησιού που είναι αμέτρητα και υποφέρουν . Μόνο υποσχέσεις και λόγια φουμαρα ξέρουνε .Να φωτογραφίσετε εκείνα τα σημεία που έχει γατιά και σκυλάκια που υποφέρουν και να τα δημοσιεύσετε στο φεισμπ του Χατζηπέτρου μήπως και ευαισθητοποιηθουνε . Δεν είναι μόνο ο εθελοντισμός για τα χόρτα και τα σκουπίδια που στο κάτω κάτω υποχρεωμένοι είναι. Να δημοσιεύσετε επίσης και σε ξένα περιοδικά καθώς και σε εκπομπές της τηλεόρασης σε όλη τη χώρα.

  3. Φιλοζωικές στο νησί δεν υπάρχουν . Φιλόζωοι υπάρχουν λίγοι και αυτούς τους εκμεταλλεύεται ο δήμος και τα πρωτοπαλίκαρα του μιας και είναι οι μόνοι που νοιάζονται για τα αδέσποτα . Η Κως δεν είναι ένας τόπος φιλικός για τα ζώα δυστυχώς . Έχει γεμίσει ο τόπος αδέσποτα και δεν νοιάζεται κανείς τους . Αυτό είναι μεγάλη ντροπή για έναν πολιτισμένο τόπο . Μεθαύριο που θα έχουμε τουρίστες αυτοί ίσως σώσουν κάποιες ψυχουλες με το να τις πάρουν από δω στ εξωτερικό.

  4. Χαίρομαι.Χαιρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα.
    Που υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται.

  5. Αντί να κανείς σχόλια εδώ και να προσπαθείς να τραβήξεις βίντεο,τι έκανες με το γατί;Εσυ σαν άνθρωπος τι έκανες ακριβώς;Αναθέτεις τη δουλειά σε άλλους;α τρομάρα σου θέλεις και αθρογραφει να γράψεις.

    • τη τελευταία πρόταση δεν τη κατάλαβα. την ελληνική την μιλάς ;; μάθε ορθογραφία πρώτα και μετά γράψε Μιράντα… ποιος στο κορακα είσαι εσυ βλέπω το σκ@το παρατσουκλι συνέχεια να αφήνει σχόλιο…. Και πάντα τα πιο ηλίθια σχόλια !

      • Έχω δηλώσει ανορθόγραφη.Θα μπορούσα να διορθώνω όπως πολλοί αλλά δεν θα ήμουν εγώ.Το σκ@το είναι Ελληνικά;Φίλε μου σοβαρός άνθρωπος κάθεσαι και διαβάζεις ηλίθια σχόλια και Μαλιστα τα κρίνεις ;Κοίταξε το.

  6. Καλά σωθηκες εσύ . Τον Χατζηπέτρο πριν γίνει πρόεδρος τόσα χρόνια δεν τον είδα εθελοντή πουθενά ούτε σε καμία διαμαρτυρία κατέβηκε ποτέ ούτε καν για το νοσοκομείο . Απολιτικος και πέρα βρέχει . Γιατί νομίζεις εσύ άμα δεν ήτανε πρόεδρος θα σκιζοτανε για το νησί και τους ντόπιους ; Τώρα για τα αδέσποτα τι να κάνει ; Με αγάπη το λέω πάντα . Μόνο αγάπη.

  7. Καλά ο δήμος πότε θα κάνει τη δουλειά του μας λέτε; Τα σπιτάκια από το υπουργείο προστασίας κ περιβάλλοντος τα δείχνουν στη τηλεόραση για την πλάκα τους; μας δουλεύετε ;; Από τις φιλοζωικές περιμένουμε δηλαδή; Να μαζευτουνε είκοσι νοματαιοι να φροντίζουν τα ζώα εθελοντικά δηλαδή;;;; Και γιατί να μην προσλάβει ο δήμος κάποια άτομα επί πληρωμή και ενα_ δύο κτηνιάτρους μαζί . Τι πράματα είναι αυτά πρωτάκουστα!!!!

  8. Σε ποιά περιοχή βρήκατε την γάτα; Mοιάζει με μιά που είχα περιθάλψει και χάθηκε πριν από ενάμιση μήνα περίπου (στην Αριστώνος) και την αναζητούσα.

  9. Οταν ζητάς βοήθεια από φιλοζωικές είτε σε τροφή είτε να φιλοξενηθούν σε καταφύγιο η απάντηση είναι εμείς στειρωνουμε μόνο ή περιθάλπουμε τραυματισμένα ζωα.
    Λες οκ.Που ΔΕΝ είναι οκ… Συνεχιζεις:Παρακαλώ ελάτε σ ‘αυτήν την περιοχή όπου υπάρχουν δεκάδες αστείρωτες γάτες.Με τα πολλά έρχονται, πιάνουν ενα(που να σημειωθει ούτε το ξαναείδα).Η τελευταία εικόνα είναι να το βλέπεις να σπαρταρά μέσα σε μια απόχη!
    Εχοντας καταφέρει λοιπον να πάρουν ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, έρχεται η απίστευτη ατακα:
    Ειναι πολύ έξυπνα για να τα πιάσουμε, πιάστα εσύ και θα στειρωθουν τζαμπα από κτηνίατρο.
    Ποιος σας είπε κυρίες και κυριοι ότι έχω το χρόνο, το μεταφορικό μέσο ή και το ψυχικό σθένος αν θέλετε,να το κάνω εγώ?
    Ποιος σας είπε ότι αντέχω ,εξαιτίας της δικής σας αναλγησίας να βλέπω γάτες να πεθαίνουν με πόνους???
    Γιατί για εμβολιασμό ούτε λόγος!!!Μόνο να τα εξαφανίσουμε στειρώνοντάς τα!Κι επαναλαμβάνω,ούτε καν αυτό!

    • Οι περισσότεροι/ες το κάνουν λόγω βαριών ψυχολογικών προβληματων

      το βλέπουν σαν ψυχαναγκασμό.το χειρότερα είναι που ταιζουν σε πολυσύχναστους δρόμους τα γατιά που πολτοποιού ταινία από τα οχήματα.
      ψυχογραφημα θέλουν το 80% ξένες και Έλληνες

  10. Τους στέλνεις φωτογραφίες ζώων που υποφέρουν,παίρνουν τον χρόνο τους να έρθουν.Στις 2 τελευταίες περιπτώσεις, όταν ζήτησα να μάθω τι γίνεται,γιατί για να ενδιαφερθούν από μόνοι τους να σε ενημερώσουν ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ,εξέφρασαν τη λύπη τους γιατί κανένα απ’ τα δύο δεν τα κατάφερε…
    Διακρίνω διάκριση μεταξύ σκύλων και γατιών,
    μια μεγαλύτερη ευαισθησία για τα σκυλάκια.
    Ολα αξιαγάπητα πλασματακια είναι κι αξίζουν την προσοχή μας και τη φροντίδα μας.
    Αν το μέλημά σας είναι να κουρεύετε όμορφα τα σκυλάκια ή να εξαφανίσετε τις γάτες από προσώπου γης,φτάνει να μην κοπιάσετε και ιδιαίτερα,τότε δεν αξίζετε ούτε τις δωρεές των απλών ανθρώπων,ούτε επιδοτήσεις!
    Στην περιοχή μου,ευτυχώς είμαστε 2-3 άνθρωποι, που ενδιαφερόμαστε για το φαγητό και την ευημερία των αδέσποτων πολύ περισσοτερο από ότι ενδιαφέρονται οι «φιλοζωικες»!
    Ν.Σ.

  11. ξέρουμε πολλά γνωρίζουμε πολλά τα λεφτά φίλε, ας ανήξουν τους δια τραπεζικούς τους λογαριασμούς να δούνε πόσα χρήματα 💸💸 αποσπάνε η ζώοφιλοι από ξένες χώρες,και μάλιστα από τουρίστες που επισκέπτονται το νησί,έχουν κάνη μια ομαδική ανά μεταξύ τούς στέλνοντας σε εξωτερικό φωτό με γατάκια με σκυλάκια ότι έχουν άμεση ανάγκη βοήθεια για αυτά τα ζώα και αυτή η ξένοι παίρνοντας από τα facebook απ τα messenger συνεργάζονται μεταξύ τους και στέλνουνε χρήματα για τα ζώο -δυστυχώς από τη μάθαμε αυτά τα χρήματα τα μοιράζονται αναμεταξύ τους και παίρνουνε πάρα πολύ λίγες στροφές και ταΐζουνε δυστυχώς??? δεν υπάρχει κανένας αρμοδιος καμία υπηρεσία να τους ελέγξει ας ανοιχτούν οι διατραπέζι συναλλαγές να δούνε από πού έρχονται αυτά τα χρήματα πόσα χρήματα παίρνουνε και πόσο κόσμο κοροϊδεύουνε έλεος

    • Πες τα φίλε..Κάθονται σε γνωστά σημεία και ζητιανεύουν για τα άμοιρα ζώα

      Με σελίδες στο facebook ,κουμπαράδες ξύλινους ,επιγραφές μαζεύουν λεφτά. Ποτέ η Δημοτική ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ δεν πήγε κοντά να δει γιατί τέτοια αγάπη για τα γατιά,αφού δεν τα παίρνουν στον χώρο τους.Ψυχοπαθείς και ψυχωτικοί ερωτικοί πρόσφυγες από άλλες χώρες, αποτυχημένες πλήρως στις προσωπικές τους ζωές,αντί να επαιτούν και βρωμίζουν δημόσιους χώρους στο κέντρο της πόλης και στο Λιμάνι, θα έπρεπε να τα πάρουν σπίτι τους .
      Ανοίγουν κονσέρβες και αφήνουν τα σιδερένια κουτιά όπου βρουν,το χειρότερο όμως είναι που ταίζουν τα άμοιρα μέσα στους δρόμους ,που αποδεκατίζονται.
      Η Κως δεν έπρεπε να είχε αδέσποτα, αλλά καταφύγια και κυρίως ανθρώπους που να μην εκμεταλλεύονται τον πόνο για τα ζώα.
      Ας μην ανοίξω το στόμα μου….άλλο.
      Σ ένα δίωρο μαζεύουν 3-4 εικοσάρικα από ευαίσθητους τουρίστες και το παίζουν υπερ-άνω.

  12. η ντροπή του εθελοντισμού έχουν καταντήσει οι ψευτοφιλοζωοι που να ξυπνούσαν και οι ξένοι που τους μαδάνε και τους βάζουν τα χιλιάρικα στην τράπεζα κι αυτοι πάνε ψώνια και διακοπές να ζήσει η φιλοζωία σας!!!!

  13. Δεν μπορείς να βοηθήσεις ένα γατάκι και γράφεις φιλοσοφίες;Το να πασάρουμε τα ζώα σε άλλους σε κάνει φιλόζωο και καλό άνθρωπο;

  14. Πως χαρακτηρίζεται ένας σύλλογος ως Φιλοζωικός , υπάρχει νομοθεσία ,υπάρχουν κανόνες και νόμοι. Σε αρκετά μέρη στην Ελλάδα λειτουργούν τέτοιοι σύλλογοι και λειτουργούν σε ικανοποιητικό βαθμό σωστά . Εδώ δεν έχουμε κάτι ανάλογο. Δεν έχουμε οργανωμένη ομάδα τέτοια . Έχουμε κάποιους νέους κατά κανόνα που συμπεριφέρονται με έγνοια για τα αδέσποτα . Τώρα κάτι κοπέλες ξένες από Ελβετία , Ολλανδία που κατά καιρούς εμφανίζονται να πηγαίνουν να μαζεύουν για στείρωση αδέσποτα σε όλο το νησί δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει . Γιατί έγινε μόδα και η φιλοζωία όπως η γιόγκα , οι βιγκαν ο εναλλακτικός τουρισμός που κατά τα άλλα τους αποφέρει τρελά κέρδη . Ψιλό βρωμάει το πράμα .

  15. Θα ήταν τραγικό αν δεν ήταν τόσο ηλίθιο το σχόλιο για τους ψυχ.αρρωστους που ταιζουν τα αδέσποτα . Θες να μας πεις μήπως κάτι για κάποιον συγκεκριμένα ή όπου σε όλο τον κόσμο ταιζουνε αδέσποτα ζώα οι άνθρωποι είναι ψυχασθενείς ;; Αν εννοείς έναν – δύο συμπολίτες μας που η ζωή τους όλη κινείται γύρω από αυτό ίσως αυτό να ισχύει αλλά μιλάμε για δυστυχισμένους μοναχικούς ανθρώπους που κάποιοι καφροι με την ψευδή ιδιότητα του ‘ υγιους’ τους έχουν με πολλούς τρόπους περιθωριοποιήσει. Και αυτό είναι ένα κοινωνικό πρόβλημα που όπως και με την περίπτωση των φουκαριαρηκων αδέσποτων ζώων αποτελεί δείκτη πολιτισμού για κάθε τόπο. Με λίγα λόγια αν δεν έχεις στοιχειώδη ενσυναίσθηση για τους συνανθρώπους σου πως θα έχεις και για τα ζώα . Να χαιρόμαστε λοιπόν την κοινωνία που φτιάξαμε και προορίζουμε δυστυχώς για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

    • Ψυχασθένεια είναι η νόσος που ο παθόντας δεν βρίσκει διέξοδο στα προβλήματά του

      και με την εμμονή του να προσφέρει με λάθος τρόπο κάνει και στα άμοιρα ζώα ζημιά ,βρωμίζει τους χώρους λες και είναι δικοί του και αποκαδετίζονται οι γατογειτονιές της Κω, αφού το πραγματικό τους μέλημα είναι να νοιώθουν αυτοί/αυτές καλύτερα…
      Δεν δίνουν πουθενά θεσμική αναφορά,λέτε για τον εθελοντισμό του Σάκη,αλλά αυτός λογοδοτεί κάπου, θα πάρει τα θετικά και αρνητικά των προσπαθειών του.
      Οι ξένες και μιλώ πολύ συγκεκριμένα έχουν πολύ περίεργα ,αδιαφανή και σκοτεινά κίνητρα.
      Θες να σου ανοίξω σελίδα στο φεισμπουκ που ζητούν λεφτά?
      Δεν βλέπεις στο λιμάνι τι γίνεται?
      Αυτό με την απομόνωση κάποιων συμπολιτών τι σχέση έχει με τις κατάρες που ρίχνουν όταν τα ταίζουν?
      Ντρέπομαι να πω παραπάνω.

    • ενώ ξέρεις τι λέμε όλοι.Αν θες να κάνεις αγιογραφίες,δεν σ εμποδίζει κανείς.
      αν έχεις σχέση με κάποιους απ’ αυτούς ,θα συμφωνουσες.Θελουν ν αποδεσμευτούν,να φύγουν μακριά,να μην πεθάνουν..τους βοηθω..αλλά παρόλο που τα ταΐζουν κάθε λέξη τους είναι βρισιά και Κατάρα για τα άμοιρα

  16. τα φωτογραφίζουν τα ανεβάζουν διαδίκτυο κάνουν έρανο με τη δικαιολογία πως πρέπει να χειρουργηθεί και μόλις μαζέψουν τα λεφτά τα πετάνε πίσω στο δρόμο η τα κάνουν ευθανασία ο γιατρός τους λέγοντας ότι δεν τα κατάφερε η πολλές φορές δεν λένε καν τίποτα.

    • αυτό που μας λέτε είνε’ παρά πολύ σοβαρό και πρέπει άμεσα η αρχές οποίος είνε’ αρμόδιος παρακαλώ με στοιχεία και να τιμωρηθούν η φονιάδες σε αυτά τα όμορφα ζωάκια αμαρτία είναι

  17. τη τελευταία πρόταση δεν τη κατάλαβα. την ελληνική την μιλάς ;; μάθε ορθογραφία πρώτα και μετά γράψε Μιράντα… ποιος στο κορακα είσαι εσυ βλέπω το σκ@το παρατσουκλι συνέχεια να αφήνει σχόλιο…. Και πάντα τα πιο ηλίθια σχόλια !

  18. παιδιά αν γνωρίζετε κάτι ή έχετε βάσιμες υποψίες για τις φιλοζωικές εδώ απλα ενημερώστε εισαγγελέα
    Πρέπει πια κάτι να γίνει
    Υπάρχει πολύς κόσμος που βοηθάει και υιοθετεί αδέσποτα εδώ Και 1-2 κτηνίατροι που βοηθούν αφιλοκερδώς ή σχεδόν αφιλοκερδώς το γνωρίζω προσωπικά αυτό,
    ωστόσο πρέπει να υπάρχει και μέριμνα σε επίπεδο Δήμου πως θα γίνει τώρα. τόσα χρήματα παίρνουν από Ε.Ε που πηγαίνουν πια ;;;;;

    • Εδώ ολόκληρη Φινλανδική Πρεσβεία δεν βρήκε τρόπο ούτε με δικηγόρο,ούτε με επιτετραμένο για Οικογένεια

      που βοηθούσε επί 15 μέρες ένα μικρό άρρωστο ,στέλνοντας mail,βάζοντας δικηγόρο..τα γνωστά ανθρωποειδή δεν το έστειλαν στο παιδάκι που δέθηκε τόσο μαζί του,αλλά το άφησαν να πεθάνει ελεύθερο…
      Άντε με τους άρρωστους εγκληματίες,εμπόρους ψυχών.

    • Αυτό που ξέρουν και οι πέτρες είναι ότι οι δήθεν ζωόφιλοι έχουν μεταξύ τους ανταγωνισμό

      ζήλια, αντιπάθεια, και υποκριτική επιλεκτική ευαισθησία.
      Ένα θα πω και καταγγείλω στους αναγνώστες της Aegeanews,ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ σε ελληνικούς αριθμούς.
      Πρέπει να βάλεις ξένο νούμερο να καλέσει και να απαντήσουν.
      Επέλεξαν αυτήν την κοινωνική οδό, όμως ο εθελοντισμός θέλει και θυσίες.
      Στην Κανάρη και σε άλλες οδούς βγάζουν τα ψαρικά υπόλοιπα και βοιδοσπλινάντερα στην μέση του δρόμου και τα πεινασμένα γατιά γίνονται πίτες απ τα αμάξια.
      Αυτό δεν το είδε κανείς?
      Στα All Inclussive με το πέραν της σαιζόν και το κλείσιμο των επισιτιστικών τμημάτων βγαίνουν στον δρόμο για αναζήτηση τροφής και γίνονται κιμάς.
      Μα για ποιον Εισαγγελέα μιλάτε?
      Πιστεύεται ακόμα στην δικαιοσύνη?
      …ρδέλο είμαστε.

  19. τα σχόλια σας είνε’ πολλά η ουσία είνε’ μια ?αυτά τα έστω 6 άτομα μισή καταγωγής Αθήνα Κω και ξένοι από εξωτικό που διαμένουν μόνιμα στο νησί μας που παριστάνουν τους ζώφυλλους και μάλιστα είνε’παρα πολύ μα πάρα πολύ γνωστά άτομα στο νησί αυτή η συμμορία πρέπει να τους ελέγξουν και να τους μαζέψουν διότι είνε’ απάτη και κλέφτες ;;;;;;;;;;;;;τα ονόματα σύντομα θα δωθούν ( εισαγγελέα )περιμένουμε λίγο υπομονή

  20. Μήπως να σου πλύνει τα ρούχα ή να σου καθαρίσει τα τζάμια ο δήμος? Σαν πολίτης υποχρεούσαι να το αναφέρεις στις αρχές όχι να περιμένεις να μυρίσουν τα νύχια τους. Ξεφτίλα

  21. Βρίσκω ήμερη θηλυκιά γάτα έξω από το σπίτι για πολλοστή φορά. Της δίνω φαγητό κλπ και την επόμενη καλώ άλλη φιλοζωική (μήπως δω προκοπή) και τους λέω που βρίσκεστε να την φέρω για να αναλάβετε στείρωση, υιοθεσία κλπ; Εγώ δεν μπορούσα να την κρατήσω, έχω άλλα ζώα. Και μου είπαν να την πάω κτηνίατρο για στείρωση δωρεάν από το Δήμο και μετά να την αφήσω στο Μαρμάρι μαζί με τις άλλες αδέσποτες που πάνε και τις ταιζουν.
    Κι έτσι κατάλαβα τι ρόλο παίζουν οι φιλοζωικές του νησιού και δεν ασχολήθηκα ξανά.
    Οι επιδοτήσεις και όσοι προσφέρουν χρήματα να είναι καλά.
    Δείτε π.χ. το takis shelter στο Instagram και βρείτε διαφορές…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ