Αναγνώστης: Εθελοντισμός ή παραδοχή ανικανότητας;

15
5751

Εθελοντισμός ή παραδοχή ανικανότητας;

 Κυριακή 24 Μαρτίου έφθασαν στο νησί οι πρώτοι τουρίστες,σε ενα νησί που δυστυχώς είναι ανέτοιμο να τους υποδεχτεί. Όλοι μας βλέπουμε τις λακκούβες στους δρόμους,άναρχοι δρόμοι και πεζόδρομοι που φοβάσαι να περπατήσεις, σκοτεινή η παραλιακή αλλα και η οδός Φοινίκων που κάποτε ηταν η βιτρίνα μας, ξεχασμένα Χριστουγεννιάτικα φωτιστικά,σκουπίδια παντού,το πετσόκομμα των πλατάνων στην Ιπποκράτους και την Γρηγοριου Ε’ η είσοδος της πόλης με την ξερή Αρπαγή,το αφυδατωμένο σιντριβάνι  δελφινιών.
Οι σπασμωδικές κινήσεις,προσκλήσεις σε εθελοντικές ομάδες αλλα και ευχαριστήρια σε επιχειρηματίες-ξενοδόχους απο το πρόεδρο της κοινότητας Κω κ.Σάκη Χατζηπέτρο αλλα και τον αντιδήμαρχο πρασίνου κ.Σοφοκλή Δουδούς για τον καθαρισμό πάρκων, δεν οδηγούν πουθενά.
Κύριοι το νησί έτσι δεν πάει μπροστά.
Η εικόνα του δεν σας τιμά.
Καμία οργάνωση κανένας προγραμματισμός, το νησί καθημερινά μένει πίσω και περιμένει ο κόσμος απο τους εθελοντές να το καθαρίσουν;
Αν είναι έτσι να πιάσουμε ολοι να βάζουμε λάμπες στις κολόνες, να κλείσουμε λακκούβες με τα δικά μας χέρια και εργαλεία,να ασπρίσουμε τα γεφύρια,τα δέντρα τις διαβάσεις, να γεμίσουμε με νερό τα σιντριβάνια.
Να βγούν όμως οι διοικούντες αυτού του νησιού και να δηλώσουν οτι δεν μπορούν.
Αναγνώστης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΗ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ!! ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!!

  2. Να αγιάσει το στόμα σου φίλε αναγνώστη.. έτσι όπως τα λες είναι.. καβάλησαν το καλάμι για τα επόμενα 5 χρόνια!! Δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα από αυτούς παρά μόνο να καταστρέφουν το νησί.. όσο για τον πρόεδρο ας μην μιλήσω!!! Όλοι τους είναι για τα λεφτά και την καρέκλα μόνο.. λυπάμαι για τον τόπο μου με αυτούς!!

  3. Καθάρισαν πέντε χόρτα και κάτι έγινε… ο Κυριτσης φταίει για όλα. Μούγκα όλοι τώρα. Γουστάρετε να βλέπετε ένα νησί βομβαρδισμένο

    • αντε να σου απαντησω εγω..?

      πως ειπαμε βρεθηκανε ολα αυτα τα σκουπιδια αριστερα/δεξια του δρομου
      μηπως τα πετας εσυ απο απο αμαξι σου οταν οδηγας..?
      η
      τα σκουπιδια για τα ανοικτα φορτηγα του δημου, ο αλλος εβγαλε ολο το κρεββατι εξω. πηρε τηλ στην υπηρεσια να πει ειμαι ο ταδε βγαζω αυτα και αυτα σε αυτο το σημειο να περασει το φοτρηγο να τα παρει
      λες να εγινε ποτε αυτο…?

      εμ θελετε αλλαγες αλλα κανεις δεν αλλαζει, τα ιδια και τα ιδια συνεχεια.
      βαρεθηκα την μιζερια σας….

  4. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΆΦΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ. Η ΣΕΖΟΝ ΑΝΟΙΞΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΩΝ ΘΕΡΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΑΜΠΗ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΠΞ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ; ΜΙΑ ΛΕΞΗ!ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ. ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ,ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ,ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ-ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ. ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ,ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ; ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ; ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΚΑΜΑΝ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ. ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ,ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ; ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ; Η ΤΗΝ ΖΙΑ; ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.

  5. Ολα τα λεφτα ειναι η εισοδος της πολης μας. Χορτα 2 μετρα υψος,η Αρπαγή εχει να δουλέψει απο τις εκλογες και πιασαμε τελη Μαρτιου. Οδος Φοινικων,απο βιτρινα χωραφι. Πεζοδρομια σπασμένα. Οσο για τα βυθιζομενα κολονακια και τις φωσφορουχες πράσινες αλυσιδες ενα εχω να πω. Συγχαρητηρια στον υπεύθυνο με το καπελάκι.
    Προορισμός Κως,τα μαυρα σας τα χαλια.

    • Στο 60% εισαι και εσυ μεσα αδελφε μου. Ζησε τωρα 5 χρονια με αυτους γιατι επιλογη αλλη δεν εχεις.
      Οσο για την εικονα της πολης γενικοτερα ειναι για μαυρο χαλι. Αλλα οι μισθοι να πεφτουν ν περνουμε καπελακια

  6. Πρωτη φορα αυτο το χαλι στην Κω!!!
    Πρωτη φορα τετοια καταντια!!
    Ντροπη σε αυτους που τους ψηφισαν!!!
    ΝΤΡΟΠΗ!

  7. ΝΗΚΗΤΑΡΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΔΙΑΛΙΣΕΤΑ ΟΛΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ

  8. ΟΤΑΝ Ο ΔΟΥΔΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΡΙΝΑΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΟΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

  9. Ωραία, εμείς δεν φταίμε; Μόνο ένα από τα πολλά. Ο κάτω δρόμος από λαϊκή μέχρι Τιγκάκι. Μαντρότοιχος μέχρι το οδόστρωμα. Από μέσα δέντρα στα όρια, με κλαδιά δύο μέτρα έξω!! Περνάς με δίκυκλο, τα τρως στην μάπα. Με αυτοκίνητο, μαζεύεις γρατσουνιές. Αναγκαστικά οδηγείς στην μέση του δρόμου και ο Θεός βοηθός….

  10. Αδιαφορία λέγεται!
    Είδατε κανέναν αντιδημαρχο στο δρομο; Ολο το προσωπικό του δήμου τρεχει για ρουσφέτια. Ειδατε νεο δρομο σε κατάστημα στο Ψαλιδι; Σιγα μην ασχοληθούν με τη πολη και τα χωριά. Σβήνουν τις υποσχεσεις απο το τεφτερι τους.
    Αδιαφορούν για το σύνολο αδιαφορουν για ολα. Ρουσφέτια και φωτογραφιες.

  11. Στον κοσμο τους και πουθενα αλλου. Δειτε εισοδο πολης,πλατειες,πεζοδρομια,δρομους,φωτισμο. Αλγθεια ολη μερα ο κος με το καπαλακι τι κανει; Το ψαλιδι το εχει δει; Καλες οι φωτος με τα καπελακια αλλα ας δουλεψουν και λιγο. 1300 ευρω το μηνα παιρνει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ