Ομοφυλόφιλα ζευγάρια: H Ομοσπονδία Πολυτέκνων και η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος (ΟΓΕ) κατήγγειλαν το σχέδιο νόμου ως «αντισυνταγματικό» και ως μέσo εμπορευματοποίησης της τεκνοθεσίας

10
2446
H ομοσπονδία πολυτέκνων και η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος (ΟΓΕ) κατήγγειλαν το σχέδιο νόμου ως «αντισυνταγματικό» και ως μέσo εμπορευματοποίησης της τεκνοθεσίας αντίστοιχα.

Η κυρία Δήμητρα Αγγελή γγ της ανώτατης συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος χαρακτήρισε της προωθούμενες ρυθμίσεις αντισυνταγματικές ενώ η κυρία Χριστίνα Σκαλούμπακα πρόεδρος της ομοσπονδίας γυναικών είπε ότι «εκφράζουμε την αντίθεσή μας με το νομοσχέδιο που φέρνει η ΝΔ και στηρίζουν όλα τα κόμματα που κινούνται στις ράγες της ΕΕ. Εμπορευματοποίηση τεκνοθεσίας. Γυναίκες φτωχές πρόσφυγες και φοιτήτριες να εξαναγκάζονται να πωλούν την μήτρα τους».

https://eu.docs.wps.com/l/sILKasZo-pKPkrQY?v=v2&fbclid=IwAR12B5hkTat_Pcc9JLK24C1pqeQ3c6O3f-rQDV-BCR46tR04TsKZDzSUvE8

Πιερρακάκης: Από τον Σεπτέμβριο του ‘25 η λειτουργία των μη κρατικών ΑΕΙ – Με ΙΒ ή με Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής η εγγραφή

Προφυλακίστηκε ο τράπερ Ricta που έστειλε στην εντατική τον φοιτητή

Ετσι θα γίνεται η ταυτοποίηση για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα- Βήμα βήμα η διαδικασία – Δείτε βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ ΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΙΝΓΚΕΡΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

    • ΝΙΚΗ ΜΟΥ!!!! ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΩΜΑΛΙΕς ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΝΟΡΜΑΛ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΦΥΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΑ….. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ας ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !!!!ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥς ΓΟΝΕΙς ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΤΗΜΑ ΣΑΣ!!!

  2. Επιτέλους ας αναλάβουμε δράση και όλες οι γυναίκες που δεν θέλουν να γίνουν κλωσσομηχανες. μεγάλη προσβολή και ταπείνωση να πουλάς την πύλη της ζωής τη μήτρα σου η να την ενοικιάζεις. δηλ και οι ιερόδουλες οι σεξεργατριες την ίδια δουλειά δεν κάνουν πουλάνε τι σώμα τους; στην εποχή μας εμπόριο βρεφών ανθρωπίνων. υπάρξεων και μάλιστα με το νόμο; ντροπή στην κυβέρνηση και στα κόμματα που στηρίζουν αισχροτητες.

  3. Πολύ ηλίθιοι όσοι θέλουν να υιοθετήσουν ή να κάνουν – με όποιο τρόπο – παιδιά. Ρωτήστε κι εμάς, με τι κόπο και θυσίες τα μεγαλώνουμε.. Και με τον διαρκή τρόμο μην πάθουν κακό…
    ΔΕΝ είναι να μεγαλώνεις παιδιά σε ΑΥΤΟΝ τον κόσμο, δεν ξέρεις πια από πού θα σου έρθει…

  4. MPRABO !!! RE PAIDIA ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ Η ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕς ΚΑΝΟΥΝ »ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ»ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ !!!!

  5. ΝΙΚΗ ΜΟΥ!!!! ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΩΜΑΛΙΕς ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΝΟΡΜΑΛ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΦΥΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΑ….. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ας ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !!!!ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥς ΓΟΝΕΙς ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΤΗΜΑ ΣΑΣ!!!

  6. ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!
    ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ !!!!

    Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

  7. Εγώ καλά σου τα΄λεγα μα τ'άκουγες παράλογα που λέει το άσμα....

    O ευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης. Σε λίγα χρόνια θα θέλουν και οι κτηνοβάτες, οι παιδεραστές και δεν ξέρω ποιοι άλλοι να διεκδικήσουν το «δικαίωμα»-επιθυμία να υιοθετούν παιδιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ