Αναγνώστης: Γιατί δεν προμηθεύεται ο δήμος μηχάνημα για τις λακκούβες

9
7277
Αναγνώστης: Γιατί δεν προμηθεύεται ο δήμος μηχάνημα για τις λακκούβες.

Ένα σύγχρονο μηχάνημα «επούλωσης λάκκων» παρέλαβε ο Δήμος Κηφισιάς, το οποίο σύμφωνα με τις τεχνικές του προδιαγραφές θα μπορεί μέσα σε λίγα μόνο λεπτά να διορθώνει τις λακούβες στο οδόστρωμα.

Αναλυτικότερα, όπως ενημερώνει η δημοτική Αρχή, το μηχάνημα διαθέτει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την προετοιμασία και την επί τόπου επιδιόρθωση με ασφαλτικό μείγμα, των λακούβων που τυχόν βρίσκονται στο οδόστρωμα. Το εν λόγω μηχάνημα θα τεθεί σε λειτουργία από την επόμενη εβδομάδα και θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες άμεσης επέμβασης και ταχύτατης επιδιόρθωσης λακούβων σε σημεία του οδοστρώματος του Δήμου.Η παραλαβή του έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» με τίτλο «Προμήθεια Μηχανημάτων Έργου, Οχημάτων ή/και Συνοδευτικού Εξοπλισμού». Μέσω του ίδιου προγράμματος ο Δήμος θα αποκτήσει επίσης ένα διαξονικό ανατρεπόμενο φορτηγό με γερανό καθώς και έναν εκσκαφέα φορτωτή. Το συνολικό ποσό για τα τρία αυτά μηχανήματα φτάνει τις 396.800,00 ευρώ.

https://amarysia.gr/kifisia/%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%B2%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BB%CE%AF%CE%B3

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οι άλλοι δήμοι αποκτούν μηχανήματα και ο δήμος Κω πίνει καφέ.ου ρε άχρηστοι.

  2. Να προμηθευτεί μηχάνημα που ξύνει το παλιό οδόστρωμα και να ενεργοποιήσει τα μηχανήματα παραγωγής ασφάλτου που κάθονται και σαπίζουν στο εργοτάξιο της Κεφάλου και να φτιάξει όλους τους μη επαρχιακούς δρόμους ( γιατί ο άλλος θα περάσει ΕΔΕ και τον δήμο ολόκληρο!) στα χωριά και στην πόλη που είναι κατεστραμμένοι από την αρχή με σωστές κλίσεις και φρεάτια ομβρίων… Αυτα είναι κομμάτια του πολιτισμού ενός κράτους

  3. το οποίο αναρτάται πάνω σε μικρό φορτηγό 3,5τον. Όπως ο σταθμός μεταφόρτωσης ,το πλυντήριο κάδων ,το πολυμηχανημα RAM με διαφορά εξαρτήματα του στο εργοτάξιο. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΥΡΙΑ.

    • Τι καφέ αδελφέ μου πίνουν μόνον!!! Μανεκέν στις πασαρέλες!!! Και απο το πολύ κόψιμο βασιλόπιτας! Κουράστηκαν τα χέρια τούς! Και ειναι μόνιμα σε αναρρωτική άδεια!

  4. εργολαβιες για να τρωνε οι αχορταγοι το μελι.γεμισε λακουβες το νησι και ο δημος πληρωνει εκατομμυρια στους εργολαβους!!!!και οι λακουβες πολλαπλασιαζονται!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ