Αναγνώστης: Πως να μιλήσουμε για Νοσοκομείο, ισότητα, ανθρωπιά όταν υπάρχουν γονείς που έχουν αναθρέψει τέτοια παιδιά

25
18504

Δεν υπάρχουν λόγια.

Περιοχή Oινοποιείου. Ζωόφιλοι δημιούργησαν με κόπο ένα μέρος για τα αδέσποτα γατάκια. Με το πρόγραμμα στείρωσης έχουν μειωθεί,καθώς σκοτώνονται..λόγω του παρατεταμένου καλοκαιριού ,οι ντόπιοι και οι πολυάριθμοι τουρίστες που ταΐζουν,παρατηρούν ότι συνυπάρχουν τα γατιά με τους σκαντζόχοιρους που δεν έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη ακόμα.το απόγευμα γνωστά ανήλικα ανθρωποειδή, παρόλες τις καταγγελίες περιοίκων διαμέλισαν με μια πέτρα το ένα που βγήκε για να φάει μαζί με τα γατιά.δεν μπόρεσα να το ποστάρω,να το πιστέψω,να το αποδεχθώ καθώς γείτονας το είδε και μου το υπέδειξε.

Πως να μιλήσουμε για Νοσοκομείο, ισότητα, ανθρωπιά όταν υπάρχουν γονείς που έχουν αναθρέψει τέτοια παιδιά.

Μεγάλη η ευθύνη της Αστυνομίας γιατί υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες,αλλά τα είπαμε, διεκπεραίωση είναι η αποστολή τους.

Οι γάτες αποδέχονται την συνύπαρξη των με τα ζώα αυτά,τα αφήνουν και τρώνε, παρέα, απίστευτα βίντεο, αλλά τα ανθρωποειδή βλέπουν τα… εσώψυχα τους..

Σημειωτέον ότι είναι το τρίτο ζώο τις τελευταίες ημέρες που σκότωσαν..τα υπόλοιπα ήταν δύο μικρά γατιά.

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τετοιοι που ειναι οι γονεις τι περιμενεις? η αστυνομια να μαζεψει τα κ@λοπαιδα μαζι με υους γονεις. αλλα σιγα μην ασχοληθει η αστυνομια με κακοποιηση ζωων.ακομα περιμενουμε απο τον δημαρχο να κανει κατι για τα αδεσποτα οπως ειχε ανακοινωσει

  2. Η αστυνομία πρέπει να κάνει την δουλειά της πρέπει να έρθει την ώρα που καλείτε αν δεν έρθει πάμε σε εισαγγελέα κάνουμε μήνυση και στους κύριους αστυνομικούς που επιλέγουν πια περιστατικά θέλουν να αντιμετωπίσουν. Υπάρχει και αυτή εδώ η σελίδα που βοηθάει πολύ https://lawyersforanimals.dogsvoice.gr/?fbclid=PAAabqtEoub7RoK94-rq9vNf547S8o1H8WxT3xo7Dd6VNlX1yCOgpUrWk0Zog. Η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να κάνει την δουλειά της παίρνουμε τηλέφωνο και επιμένουν μέχρι να έρθουν ρώτα με το όνομα του αστυνομικού και ζητάμε καταγραφή συμβάντος.

  3. οι γονείς πρέπει να παραπεμφθουν στην δικαιοσυνη και η ποινή τους θα έπρεπε να είναι σεμινάριο εκμάθησης της σωστής διαπαιδαγωγησης των τέκνων τους και κοινωνική εργασία με τα τέκνα τους στα πλαίσια της ζωοφιλίας. καθώς και τα τέκνα να συμμετάσχουν σε μαθήματα ζωοφιλίας

  4. Η ισότητα είναι ψέμα, και η ανθρωπιά επίσης. Το ότι μεγαλώσαμε υπερπολιτισμένοι δε σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο είναι έτσι.

    • Το ότι η πολτοποίηση ενός άμοιρου και απροστάτευτου ζωντανού έγινε μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα

      όπου η ομάδα από νταήδες ανήλικους δειλούς ,…μπαράδες έκαναν σεργιάνι για να βγάλουν απωθημένα επειδή η ομάδα τους διασύρθηκε ,δείχνει πόσο υπο-πολιτισμένοι είμαστε.
      Το ξαναλέω, καμάρια είναι προϊόντα αποτυχημένων σχέσεων, αποτυχημένων ανθρώπων με μηδενικό πολιτιστικό ερέθισμα,αποτυχημένων γάμων ,που τα φόρτωσαν με ψυχολογικά..

  5. όπως το πρωτοσέλιδο μιλά για δικαιοσύνη, έτσι πρέπει να υπάρχει και για τέτοιες κτηνώδης ενέργειες.
    κάθε μέρα τα βλέπαμε όλοι,έτρωγαν γατοτροφή ,έπιναν απ το νερό που βάζουν οι περαστικοί..και όμως αυτή η εικόνα ξεπερνά κάθε νοσηρότητα.

  6. Ποτέ δεν φταίνε τα παιδιά. Εσείς τα κάνετε σαν τα μούτρα σας, βλ. ΣΚ@#Α..! 🤬

    Είστε αμφότεροι, το «κρέας – Πεδίο Βολής», που προετοιμάζουν για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

  7. Όταν ζείτε σε ένα μέρος που πέρα από τη σεζόν υπάρχουν μηδενικά ερεθίσματα πολιτισμού, δραστηριοτήτων και δράσεων, σε συνδυασμό και με τους εντελώς αδιάφορους γονείς, δεν πρέπει να προκαλούν έκπληξη αυτές οι εικόνες. Επίπεδο παιδιών από τα χειρότερα στη χώρα. Μη δείτε να σκοτώνουν και ανθρώπους για πλάκα σε λίγο.

  8. Πράγματι όταν σκοτώνουν μικρά ζωάκια με την ίδια ευκολία σκοτώνουν και τα βρέφη στη δίνη του πολέμου. όλοι αυτοί που κάνουν θηριωδίες νέοι άνθρωποι είναι λίγο μετά την εφηβεία τους. δεν βλέπετε κάθε μέρα βγάζουν μαχαίρια στα σχολεία και η βία τους έγινε προτεραιότητα στη ζωή. τα παιδιά δεν διδάσκονται αρχές από το σπίτι η από το Σχολείο.αφαιρεθηκαν βασικά μαθήματα όπως τα Αρχαία με τη σωστή φιλοσοφία ζωής. τα Θρησκευτικά με τους απαράβατους κανόνες και τις Θείες Εντολές. δεν υπάρχουν αναστολές ούτε φραγμοί στους νέους γι’αυτό η βία οι βιασμοί τα εγκλήματα έγιναν πια καθημερινή συνήθεια στην κοινωνία μας. αφού δεν σέβονται τους συνανθρώπους τους τα άτυχα ζωάκια θα λυπηθούν;

    • Πότε σταματήσανε τα αρχαία? Ξέρω πως στο Γυμνάσιο κάνουν. Εμείς στο δημοτικό πάντως κάνουμε θρησκευτικά φουλ. Σα γονείς έχουμε υψηλό αξιακό σύστημα και κει είναι το πρόβλημα. Στο σχολείο αυτά τα παιδιά όπως τα δικά μας, αντιμετωπίζουν ακρότητες, αδικίες, αλήτικες απερίγραπτες συμπεριφορές κι όταν επιστρέφουν είναι μπερδεμένα από το πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι γονείς ανεξαιρέτως πρέπει να βάζουν όρια στα παιδιά και να ασχολούνται μαζί τους, να τα ακούνε, να τα αφουγκράζονται διότι αλλιώς θα βρουν κάποιο άλλο αυτί να μιλήσουν…

    • Τα παιδιά έχουν γονείς που έκαναν αρχαία κσι θρησκευτικά.Αυτά τα παιδιά έβγαλαν.Οι γονείς των γονιών ούτε αρχαία ούτε θρησκευτικά ούτε σχολείο πήγαν.

  9. Δεν είναι νορμαλ να σκοτώνουν τα ζώα,μικροί οι μεγάλοι.Όπως δεν είναι νορμαλ να τρέφουν γάτες όπου βρουν κάποιοι «ζωόφιλοι»αυξάνοντας τον πληθυσμό ,ενάντια στη φύση.Η κάθε γάτα ,περισσότερο απολαμβάνει ένα χάδι από το να πετάτε τροφές όπου σας βολεύει.Συνήθως μακριά από το σπίτι σας.Το θεωρήστε νορμαλ ότι έχετε κάνει απλά κουραδομηχανες, τις γάτες;Ελεος πια,δεν έχω δει γάτα πεθαίνει απο πείνα στο νησί μας.Άνθρωποι υποφέρουν.Δείξτε λίγη αγάπη και σε αυτούς.

    • Λέει μέσα στην καταγγελτική αναφορά ο άνθρωπος ότι όλα είναι στειρωμένα και ο πληξθυσμός μειώνεται,καθώς ο συνδυασμός μηδαμινών γεννήσεων σε συνδυασμό με το ξεκοίλιασμα απ τους βιαστικούς,αλλά και τους μαστούρηδες της περιοχής έχουν επιφέρει σοβαρή μείωση στους αριθμούς
      Πέρνα απ το μέρος και διάβασε τα γκράφιτι να ξεστραβωθείς γιατί μιλάμε..’Θύρα 7 forever’,χανούμια ΑΕΚτζήδες,ΟΣΦΠ,Ολυμπιακός και Θύρα 7 με κόκκινο. συν κάτι βρισιές..αυτά έγιναν την ημέρα της καταγγελίας με γκράφιτι,η αστυνομία ποτέ δεν θα ψάξει για τους χαβαλέδες που πολτοποίησαν ένα άμοιρο ζωντανό..η πράξη αυτή καθαυτή δείχνει μια αποτυχημένη γονική μέριμνα και ανατροφή,έναν αποτυχημένο γάμο,και κάμποσα ‘προϊόντα’ ελαττωματικών γονικών σχέσεων,που ποτέ δεν πρόκειται να ενσωματωθούν σε μια κοινωνία για πολλούς λόγους ,αλλά κυρίως για έναν :για την μηδενική πατρική,μητρική και παιδική εκπαίδευση και έλλειψη πολιτισμού ..τουτέστιν κούτσουρα σαν και του λόγου σου.

      • Που ζεις και εσυ και ο άνθρωπος που λες;Μειώνεται ο πληθυσμός;Σοβαρά;Όλο και περισσότερα ταλεπωρα αδέσποτα γατιά βλέπω στο νησί.

    • Εσύ εδώ και ενάμιση χρ'ονο λες ότι ολοι οι άνθρωποι στο Νησί περνούν τέλεια

      ότι δεν υπάρχουν άδειες θέσεις σε ταβέρνες,αεροπλάνα και βαπόρια, το Βιοτικό μας επίπεδο είναι ανώτερο και της Γερμανίας, ότι όλοι που δουλεύουν στα Ξενοδοχεία ευημερούν, όλοι που συντηρούνται απ την πεντάμηνη σαιζόν είναι ευτυχισμένοι, ότι δεν υπάρχει ακρίβεια, και τώρα λες ότι οι άνθρωποι στο Νησί υποφέρουν, ξανά δες τον Σασμό και βγάλε τον σκασμό.

      • Το έχω πει ότι δεν έχω πρόβλημα να απαντώ και στον πιο ηλιθιο;Όλα είναι σύγκριση.Δεν υπάρχει τέλειο.Ναι υπάρχουν άνθρωποι στο νησί που έχουν πρόβλημα,πολλοί λιγότεροι σήμερα από πρην.Ναι οι εργαζόμενοι στο τουρισμό έχουν καλύτερες απολαβές από πρην,ναι τα εισιτήρια στα πλοία και τα αεροπλάνα είναι ακριβότερα αλλά ο κόσμος ταξιδεύει περισσότερο από πρην,τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;Ναι έχουμε καλύτερο βιοτικό επίπεδο από τους λαούς με καθεστώτα που θαυμάζεις.Εξαλου δεν είναι τυχαίο τόσα αδέσποτα που κυκλοφορούν.Ξέρεις τα γατιά αν δεν έχουν τροφή δεν πολλαπλασιάζονται με τέτοιους ρυθμούς πατά τις στρώσεις που λένε ότι κάνουν.

  10. ΤΩΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΖΩΩΝ,ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ…ΚΡΙΜΑ

  11. Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ευρώπη η εγκληματικότητα ανηλικων

    κάθε μέρα συμμορίες πιτσιρικάδων κλέβουν άλλα παιδάκια,μπούλινγκ,όμως αυτό το περιστατικό συν όλα που συμβαίνουν στην συγκεκριμένη περιοχή χρόνια τώρα από συγκεκριμένα αλητόπαιδα είναι ένα επίπεδο κάτω.. αφού κλώτσησαν ένα ανήμπορο πλάσμα που δεν πρόλαβε να φύγει,το διαμέλισαν,αφού πρώτα έκαναν ζημιές τριγύρω.
    η Αστυνομία είναι ενημερωμένη, πολλές καταγγελίες, χρόνια, αλλά τίποτα, απούσα.
    παλιότερα έκαναν και έλεγχο

  12. Όταν αυτή ενθαρρύνεται από τα έθιμά μας ή τις αστυνομιες ηθών;

    Όλα αυτά τα βάρβαρα έθιμα με τα αιματηρά χοιροσφαγια και τα τραυματισμένα άλογα, ενώ συνέχεια βλέπουμε φριχτούς θανάτους αδέσποτων και κακοποιημένα «αγροτικά» ζώα, όλα αυτά κάνουν τα παιδιά μας ψυχοπαθητικα, αναίσθητα και βίαια.

    Όπως, εδώ μέσα, είπαν ανήλικες μαθήτριες «ξέκ@λα» και κανένας δεν αντέδρασε.

    Ας σταματήσουμε να είμαστε συντηρητικοί, θρησκόληπτοι και υποκριτές. Όλο για αγάπη μιλάνε οι «πραγματικοί χριστιανοι», ενώ συναισθησία μηδέν, μόνο μίσος και αστυνομία ηθών.
    Ίσως τότε να περιορίσουμε τα κακοποιημένα ζώα, τη βία κατά των γυναικών, την ενδοοικογενειακή βία.

  13. Πεσατε να φάτε τους γονείς.Να σας θυμίσω ότι στα νιάτα μας παίρναμε σφεντόνες και σημαδεύαμε πετούμενα;Στηναμε θηλιές για κουνελακια;
    Συμπεριφορές κοπιάρουν τα παιδιά.Και δεν έρχονται μόνο απ’ την οικογένειά τους.Απο όλο το περιβάλλον έρχονται.Και το περιβάλλον με την παγκοσμιοποίηση είναι τεράστιο!Πόσες χιλιάδες αθώα παιδιά σκοτωμενα στην Γάζα και ποσοι νέοι στο Ισραηλ τις τελευταίες βδομαδες;Στη δε Αμερική ,the land of the free and the home of the brave ,δεν προκαλεί πλέον και μεγάλη εντύπωση να πάρει ο έφηβος το όπλο που νόμιμα βρίσκεται στο σπίτι του και να αφανισει την τάξη του.Δεν είναι μόνο ακούσματα ολα αυτά είναι και εικόνες που σε βρίσκουν ,θέλεις δεν θέλεις:Τηλεόραση, Facebook, tik tok είναι εκεί να μας θυμίζουν ότι ο άνθρωπος σκοτώνει για λιγότερο σημαντικούς λόγους απ’ το να ικανοποιήσει την πείνα του όπως κάνουν τα κτήνη.Γιατι η πείνα μπορεί να δημιουργήσει θηρία,μπορεί τον άνθρωπο να τον κάνει κανίβαλο.Υπαρχουν παραδείγματα…
    Σκοτωνει και μόνο για την έξαψη της στιγμής!Σκοτώνει για μια νέα διώρυγα, για μια νέα συμφωνία «ειρηνης»,σκοτωνει στο όνομα του Θεού ,σκοτωνει από εκδίκηση …Να πω σκοτώνει από απόγνωση χωρίς να το βρίσκω θεμιτό όμως.Αρχίζει η λέξη ανθρωπιά να μην ανταποκρίνεται στο μεγαλείο της αλλά σε κάτι ποταπό.Θα μπορούσε στον κόσμο αυτό να υπάρχει ειρήνη.Το πιστεύω ακράδαντα.Αλλά όταν η κινητήριος δύναμη είναι το συμφέρον και το φράγκο δεν θα γίνει ποτέ.
    Μην παρεξηγηθω:αγαπώ τα ζώα σε τόσο βαθμό που φοβάμαι μην είναι υπερβολικός.

    • αν μείνουν κάποιοι απ τις συμμορίες αυτές 3-4 χρόνια και κάνουν ρεζίλι τους ανθρώπους που τα μεγάλωσαν, θα υπάρξει περιορισμός αυτής της ΒΙΑΣ. Και σ όλη την Ευρώπη αυξάνονται οι φωνές που μιλούν για αυστηριοποίηση των ποινών και ΜΗ περιορισμός ηλικιακός.
      Απόψε πάλι εκεί τριγύρω,τα ίδια έκαναν κατά τις 01,30 μικρής ηλικίας άτομα που είχαν κάνει μπάφους.

    • την περίπτωση τα παιδιά τους να νοσούν.
      το να χάσει η ομάδα σου,να μην είσαι καλά,δεν είναι λίγοι να συνθλιψεις ένα απροστάτευτο μικρό πλάσμα που βγήκε να φάει..αυτό είναι νόσηση, κοινώς αρρώστια..επικίνδυνη μάλιστα.

  14. τράπ,σεξισμός,σιδερογροθιές στήν τζέπη, στάση συμπεριφοράς: »i ‘m bad»-θυμήσου μαικλ τζακσον, κούλ, μαγκιά, παιχνίδια πού διαφημίζοντε στό υτυβε -όλα μέ ανεξέλεγκτη βία καί εξευτελισμό τού αντιπάλου, τατουάζ καί πίρσινγκ ώστε νά μοιάζουν με γιακούζα,σκύθες,μελανήσιους, εύρος λεξιλογίου πολύ περιορισμένο καί ομιλία υβριδική -αγγλικά-Ελληνικά, αμερικανιά κα.αυτά είναι χαρακτηριστικά γονέων καί παιδιών.

  15. Κάθε βράδυ βγαίνουν τσάρκα συμμορίες ανηλίκων χτυπάνε γατάκια πετούν αυγά, λεμόνια, πέτρες και τρέχουν τι να κάνει η αστυνομία μέχρι να έρθει μετά από μισή ώρα έχουν γίνει καπνός μόνο εμείς πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση ειδικά τώρα τον χειμώνα που βρίσκουν ησυχία γυρίζουν στους δρόμους και κάνουν τις πλάκες τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ