Επικίνδυνη η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Δόμνα Μιχαηλίδου για τα αίσχη των σχολικών βιβλίων | Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

5
67743

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

 

Συζητήθηκε στη Βουλή ερώτηση του Προέδρου του κόμματος Νίκη, Δημητρίου Νατσιού, για το χάλι, τις ανακρίβειες, τα ψέματα, τις ανιστόρητες και εν πολλοίς ανθελληνικές αναφορές σε βιβλία του Δημοτικού και του Γυμνασίου για την Ιερά Πίστη μας και τις Εθνικές μας Επετείους!

Ας ξεκινήσω πρώτα από την θλιβερή εικόνα της Βουλής κατά αυτήν την πολύ σπουδαία παρέμβαση κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου! Εκτός του Δημήτρη Νατσιού και της αρμόδιας Υφυπουργού Παιδείας (όχι πλέον Εθνικής) Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Δόμνας Μιχαηλίδου, όλοι οι άλλοι Βουλευτές ήταν εξαφανισμένοι!

Ο Δημήτρης Νατσιός λοιπόν με πολυετή θητεία στα ελληνικά σχολεία, παρουσίασε συνταρακτικά στοιχεία αναφορών στα σχολικά βιβλία, που θα έπρεπε να κάνουν την 35χρονη Υφυπουργό να κοκκινίσει από ντροπή, αν και εφ΄ όσον νιώθει Ελληνίδα και Χριστιανή Ορθόδοξη!

Ο Δημήτρης Νατσιός αποκάλυψε μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας στοιχεία που θα έπρεπε να σόκαραν το Πανελλήνιο, αν μπορούσε να γίνει κοινωνός αυτών των τερατουργημάτων που διδάσκονται τα παιδιά μας!

Οι αναφορές αυτών των “χάρτινων σκουπιδιών” είναι όχι μόνο αμοραλιστικές, αλλά υβριστικές προς την θρησκεία μας και την ιστορία των ένδοξων ηρώων προγόνων μας!

Άκουσον – άκουσον!

Ο Επιτάφιος “βγήκε βόλτα”!

Tο 1940 οι Έλληνες… “κρύφτηκαν στα υπόγεια”!

O Μέγας Αλέξανδρος – ως παραμυθάκι – συνδέεται με την κοκκινοσκουφίτσα και τον Καραγκιόζη…

Μάλιστα σε βιβλίο παρουσιάζεται εικόνα μοναστηριού στο οποίο εξαφάνισαν τον.. Σταυρό!

Και το χειρότερο, καταγγέλθηκε από τον Δημήτρη Νατσιό, πως συγγραφέας κειμένου στη Γλώσσα Γ’ Γυμνασίου έχει καταδικαστεί για παιδεραστία!

Σε αυτόν τον καταγγελτικό λόγο του Προέδρου του κόμματος Νίκη, η 35χρονη Υφυπουργός παρακολουθούσε με ένα ειρωνικό υφάκι “χιλίων Καρδιναλίων”!

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία δεν πήγε σε δημόσιο σχολείο, αλλά πήγε στο Κολλέγιο των Αθηνών! Εκεί όπου φοιτούν όλοι οι νεωτερίζοντες πολιτικοί αστέρες των χρόνων της Μεταπολίτευσης, μεταλαμπαδεύοντας στην νεολαία μας τις εντολές της ΝΤΠ προς την απόλυτη λήθη της Ιστορίας μας, της Θρησκείας μας, των Ιερών και Οσίων του Τόπου μας και των παραδόσεών του!

Η κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία συνέχισε μετά το Κολλέγιο των Αθηνών τις σπουδές της στα πανεπιστήμια York και Cambridge!

Αυτή λοιπόν η νεόκοπος πολιτικός του Συστήματος, εκτός της μη γνώσεως των ζητημάτων που έθεσε ο Δημήτρης Νατσιός, υπήρξε στη συνέχεια και αμετροεπής, ασεβής και αυθάδης!

Έτσι με χυδαία εκφορά του λόγου, προσπάθησε να λοιδορήσει έναν μεγαλύτερό της, έναν επί 35 χρόνια δάσκαλο, έναν εκλεγμένο αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος, λέγοντας:

«Νομίζω καλύτερα που σας έχουμε στο κοινοβούλιο, από 35 χρόνια στην τάξη…»!

Βέβαια, για όλα τα στοιχεία που παρέθεσε εκτενώς ο Δημήτρης Νατσιός, δεν δόθηκε καμία πειστική απάντηση!

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και η μπαλίτσα στην εξέδρα!

Αχ βρε ελληνικέ λαέ, τι “εγκλήματα” έχεις διαπράξει με την ψήφο σου!!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρχηγός Κόμματος «ΒΥΖΑΝ»: Ενωμενοι, γυρίζουμε την Ελλάδα μας, 900 χρόνια πίσω..!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ