Η ένοχη «ΣΙΩΠΗ» – ΔΕΙΤΕ τι (δεν) είπαν σε κανάλι για τους ΝΕΑΡΟΥΣ αθλητές που πεθαίνουν, vid

2
2859

Ένα ΜΗΠΩΣ;;; ρε… Πόσοι από τους αθλητές που πέθαναν ξαφνικά ήταν εμβολιασμένοι και πόσοι δεν ήταν;;;

Ο θάνατος του 20χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή στο Μαυρομάτι Καρδίτσας, προστέθηκε στην τεράστια λίστα νεαρών αθλητών που καταρρέουν την εποχή των εμβολίων!!!
Κατά την διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ συζητήθηκε και η τραγωδία με τον νεαρό αθλητή και ελήφθη η απόφαση να υπάρξει απινιδωτής σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας!

Αναλυτικά η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής:

«Η ΕΠΟ θα απευθύνει επιστολή στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με την οποία θα ζητά να ενημερωθούν όλοι οι Δήμοι που έχουν στην ιδιοκτησία τους γήπεδα ότι είναι υποχρεωτική η ύπαρξη απινιδωτή ως προϋπόθεση για την αδειοδότηση τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και στη σχετική ΚΥΑ».

 

 

Ωστόσο, κανείς επίσημος δεν επικαλείται την ανησυχία επιστημόνων πως μπορεί να είναι τα εμβόλια που φταίνε για αυτό το τεράστιο κύμα ΞΑΦΝΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ νεαρών αθλητών!!!

Όπως μάλιστα θα δείτε το παρακάτω βίντεο, ενώ οι εξετάσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα βγήκαν καθαρές, οι δημοσιογράφοι έκαναν λόγο για «μάστιγα» αθλητών με «καθαρές εξετάσεις που μπορεί η καρδιά να τους προδώσει», καλώντας τους νεαρούς αθλητές 20-25 ετών να κάνουν εξετάσεις καρδιάς και πως φταίει η μεγάλη προσπάθεια που κάνουν ή τα συμπληρώματα που παίρνουν!!!

ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣE ΕΣΤΩ MIKRH ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID!!!

Δείτε το βίντεο:

 

 

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το αφήγημα Μητσοτάκη και των τρομογαλαζιων τηλε-ιατροφασιστων! Ας πρόσεχαν. Μονον αυτους που εκβιαστηκαν να τρυπηθουν συμπονω..
    Ειστε αριστα εκπαιδευμένη για την επομενη Πανδημια. Που θα ιαει

  2. το αφήγημα Μητσοτάκη και των τρομογαλαζιων τηλε-ιατροφασιστων! Ας πρόσεχαν. Μονον αυτους που εκβιαστηκαν να τρυπηθουν συμπονω..
    Ειστε αριστα εκπαιδευμένοιγια την επομενη Πανδημια. Που θα παει, στην 20η δόση, μπορει καποιοι να προβληματιστούν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ