Αναγνώστης: Νεαροί με ηλεκτρικά ποδήλατα «μπουγελώνουν» ανυποψίαστους τουρίστες!

19
8246

Καλησπέρα Γιάννη.
Οι νεαροί γνωστοί ανήλικοι εφηύραν ένα ακόμα τρόπο να μας κάνουν ρεζίλι σ όλο τον κόσμο.
Τελευταία, ομάδες νεαρών με συγκεκριμένη γεωγραφικά καταγωγή, αποκαλούμενοι ‘ημεδαποί’ όμως, πάνε στην πολύπαθη Ζουρούδη και στην οδό που πάει προς μύλο και επιτίθενται με νερά σε ξένους μόνους/ες και ζευγάρια..Δεν πίστευα στα μάτια μου αυτό που συνέβη χθες στις 11 περίπου.
Δύο ηλεκτρικά μηχανάκια με 2 αναβάτες το καθένα, πλησιάζουν ξαφνικά ζευγάρια που επιστρέφουν ή πάνε πόλη και οι ‘πισινοί’ αναβάτες τους πετάνε με μανία νερά από μπουκάλια ενώ αμέσως μετά απομακρύνονται με γέλια στα σκοτεινά.
Δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα, καθώς ήμουν στο αμάξι σταματώ και με ρωτούν αν μπορώ να καλέσω την αστυνομία,επειδή αυτό το έκαναν και την Τετάρτη,ενώ είδαν ότι έλουσαν με απίστευτη μανία ακόμα ένα ζευγάρι πίσω τους.
Ενημέρωσα το ‘100’ που ως γνωστόν ακόμα έρχεται, ενώ δεν εκπλάγησαν στο άκουσμα ότι είναι πιτσιρικάδες.
Δεν θέλησαν δε να μιλήσουν με τον ζευγάρι , που απορεί τι συμβαίνει στο μέρος των διακοπών τους..η κοπέλα έκλαιγε καθώς το make up είχε παραμορφώσει το πρόσωπο της.
Πήγαν πίσω ν αλλάξουν και το δήλωσαν στην ρεσεψιόν αλλά θα το ποστάρουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Ακούει κανείς;

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η γνωστή……. άφησε ανεξίτηλη την κληρονομιά..την μία καίνε ,την άλλη βανδαλίζουν, Ρομά και Πακιστανοί γυρίζουν και ψάχνουν παραλίες,απαλλοτριώνουν ότι βρουν, επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά, σκουπίδι, δυσφήμιση..
    Ας βάλει κάποιος φωτογραφίες πως ήταν μέχρι το 2011 και πως κατάντησε μετά.
    Η ανήλικη μικρο-εγκληματικότητα έχει πιάσει κόκκινο.

    • Η αστυνομια πληρωνεται για να πεταει χημικα και δακρυγονα στους φοιτητες που παρακολουθουν συναυλιες. Τι; Δεν ειναι επικινδυνα τα τραγουδια;

  2. Κάντε μια βόλτα στο ΑΒΙΚΩ να δείτε τι έκαναν πάνω στα καμένα παλιά γραφεία,ντροπή και αίσχος για αυτούς και τις οικογένειές τους.αν διαβάζουν να τα χαίρονται τέτοια καμάρια..έχουν ξηλώσει ολόκληρα Τούμπα και να έκαναν κομμάτια..δεν πρόκειται να λυπηθώ κανένα ……. αν πάθει κάτι.

  3. Έγινε και απόψε στις 8.30 στην περιοχή της Λάμπης στον δρόμο των ευκαληπτων μπροστά στο ξενοδοχείο Σμαραγδι.

    • Με πολλές παραβατικότητες στο ενεργητικό τους,όπως πέταγμα πετρών σε αμάξια,κάδους σκουπιδιών…βρίσιμο περαστικών.
      Ποιότητα.

  4. Μην τα βαζετε με την αστηνομια απο δικαιοσυνη πασχουμαι αν τους πιαση η αστινομια τη θα τους κανη η δικαιοσυνη.!!!

  5. Ωωωω γ…. ισόβια να τα βάλετε τα παιδιά! Εμείς τότε βάζαμε και σπάγκο στο δρόμο να πέφτουν μαζί με μπουγελομα

    • να κάνουν κατά μέτωπο επίθεση σε ανυποψίαστους τουρίστες και να τους πετούν με μανία νερό;
      Σου έχει συμβεί σε κάποιο μέρος που επισκέφτηκες;μήπως να τους ρίχνουμε και μπουκάλια,όπως κάνουν οι νεαροί ξένοι;
      Εγώ άκουσα ότι το έκαναν θέμα.
      Και η παραβατικότητα αυτή είναι χρόνια τώρα στην περιοχή.

  6. Αστυνομικό της ΔΙΑΣ του είπαμε βρήκαμε μια πιστωτική καρτα κάτω και η απάντηση του ήταν «αγαμ»….τι άλλο να πούμε …ας πάνε να κάνουν καμμία άλλη δουλειά ..και ο δεύτερος κουνούσε το κεφάλι του λες και κάναμε κάποια βλακεία…κρίμα που έχουμε τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους που είναι εκεί για συμπαράσταση στον πολίτη…λίγο ντροπή

  7. Ένα απ' τα καθήκοντα της Αστυνομίας είναι η αποτροπή,η προστασία

    Δικαιολογημένα υπάρχουν πολλά παράπονα.Εχουν δίκιο όλοι που φωνάζουν.

  8. Εγω νομιζα οτι η δουλεια της αστυνομιας ειναι να καλυπτει πρεζεμπορους, παιδοβιαστες, δολοφονους δημοσιογραφων και να κοβει προστιμα σε οσους πανε για φυσικη ασκηση περα απο τη γειτονια τους. Κατι λαθος θα καταλαβα.

  9. Ο λόγος που η αστυνομία δεν ασχολείται είναι γιατί τους έχουν πιάσει 100 φορές ήδη και δε γίνεται τίποτα, λόγω των βωθρονόμων της βωθροδημοκρατίας.

    Εσείς το θέλατε.

  10. Για περαστε και καμια βόλτα απο τημ μέσα πλευρά, στις χημικές τουαλέτες, να δειτε κατι καλόπαιδα, που οι γονεις τους τα αφήνουν ανεξέλεγκτα να κάνουν την βόλτα τους!! Βριζουν, κινουνται σαν αγέλη, τσιγαράκι και βάλε! Απο 12 εως 15 χρονων μπουμπούκια!! Γονείς δεν εχουν να τα μαζέψουν???? Μαλλον και αυτοί, τιποτα δευτεράντζες θα ναι! Για περάστε απο εκει Σαββατο κατα τις 8_9 να αναγνωρισετε τα μπουμπούκια σας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ