Καρδάμαινα: Απαράδεκτη η κατάσταση με τα σκουπίδια – Έντονη διαμαρτυρία Αναγνώστη

47
3096

Ένα μεγάλο μπράβο στον δήμαρχο που δεν κάνει τίποτα και τελικά θα είναι ο χειρότερος που πέρασε. Ας του πει κάποιος ότι η Κως δεν είναι μέχρι το Ζιπαρι. Έχει και πιο πάνω χωριά τα οποία είναι τουριστικά. Kardamena Summer 2022 ελάτε να δείτε το χάλι μας με τα σκουπίδια. Στις εικόνες αυτές δίπλα υπάρχουν ξενοδοχεία και εστιατόρια που τα βλέπουν οι τουρίστες η τρώνε δίπλα σε αυτές τις εικόνες. Τα εστιατόρια πληρώνουν και ξαπλώστρες στο δήμο. Αντί λοιπόν να αγοράζουν …..άλλα κι άλλα φορτηγακια και λεωφορεία ας πάρουν κανένα σκουπιδιάρικο. Γιατί αυτή η κατάσταση είναι εστία μόλυνσης με τη ζέστη και με τον αέρα ειδικά που υπάρχει αυτές τις ημέρες τα περισσότερα σκουπίδια καταλήγουν στη θάλασσα..

Αναγνώστης

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε μου αναγνώστη.. όπως λες ο χειρότερος δήμαρχος που πέρασε είναι αυτός και η ομάδα του.. αλλά δεν φταίει κανένας φταίνε αυτή που τους ψήφισαν τάζοντας σε όλους μια θέση στο δήμο μέσα.. τώρα όμως είναι αργά.. ας κάνουμε όλοι υπομονή να φύγουν.. ένας χρόνος έμεινε!!!!! Όλο το νησί είναι στη βρωμια και ατα σκουπίδια αλλά δεν τολμάει κανένας να βγει από αυτούς φωτογραφίες με τα σκουπίδια δίπλα!

    • οχι υπομονη εναν χρονο αλα θα κανεις υπομονη πολλαααααααα χρονιααααααα ακομα.Κοιμισμενε ψιτ.

    • Γνώριζε τα αποτελέσματα της που@τιάς του όταν άλλαξε το νόμο «άλλη παράταξη ο δήμαρχος – άλλη ο κοινοτάρχης». Μήπως πρέπει να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι σε τοπικό επίπεδο? Απλά …λέω. Που να τα ξέρω?

  2. Το όνομα τι να το κάνεις για να δεις τι ψηφίζει?
    Η φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους..

  3. εαν εισαι ανδρας και φορας παντελονια να βαζεις και ονοματεπωνυμο για να σε πιστευει και ο κοσμος.Ειναι αληθεια οτι οι καδοι ειναι γεματοι.Αλα οταν περνα το αποριματοφορο δυο και τρεις φορες την ημερα και υπαρχει τοση μεγαλη κινηση εφετος σε ολο το νησι,βαλε και λιγο νερο στο κρασι σου δειλε,ανωνυμε αναγνωστη.Οχι να βρισκεις μια φορα τους καδους γεματους και να ξερνας την χολη σου,για να υπερασπιστεις φασιστομουτρα.Αλα να μου πεις ολοι τα χρυαυγουλα ειστε δειλα φακισταρια.ΟΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ.

    • Εσυ που από ότι βλέπω γράφεις επώνυμα….σε ποιο νησί ζεις;Δεν κυκλοφορείς;Δεν βλέπεις τους δρόμους;Χρειάζεσαι κάποιον να σου πει για τα χαλια του νησιού;Ότι ρουσφέτι και να σου έχει κάνει ο δήμαρχος η να περιμένεις να σου κάνει.

  4. ΕΝΤΑΞΕΙ.ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;;; ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

  5. Ακουσε αναγνωστη.Επι κυριτση το χωριο μας οχι μονο βρωμαγε αλα μυριζε σαπιλα.Απο ακαθαρσιες μεχρι και εκεινους που φορτωθηκαμε.Τωρα το χωριο μου δεν ειναι στην ιδια κατασταση οπως πριν επι κυριτση.Αυτοι μονο για ταξιδια ενδιαφερονταν και οχι για το νησι τους.Καταλαβες κυριε αναγνωστη;

  6. οχι υπομονη εναν χρονο αλα θα κανεις υπομονη πολλαααααααα χρονιααααααα ακομα.Κοιμισμενε ψιτ.

  7. Μεγάλη ταλαιπωρία και για τους εργαζομένους. Κάτι δεν πάει καλά δήμαρχε ξήλωμα από προϊστάμενους μέχρι και τον άφαντο Αντιδήμαρχο. Το χωριό βρομάει. Ντροπή σας. Τα ψέματα έχουν κοντή ουρά.

  8. Τα σκουπίδια να τα αφήνεται στην κοινότητα από αύριο. Η αντιπολίτευση που είναι δεν τα βλέπουν.

  9. Θέλω να δω τη έργο θα παρουσιάσει στο τρίγωνο ο Δήμαρχος. Για πολλά γέλια. Έργο……. 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000υτε ενα

  10. Παιδιά όλα τα χωριά είναι σαυτο το χαλί μάλλον η αρμόδιοι κοιμούνται η είναι ακατάλληλη…… Μάλλον περιμένουμε τον ίδιωτη για να δούμε φως και να βγάλουν και καμιά φώτο.

  11. Ρουφα κοιμάται κυριτσης κοιμάται. Γιαυτό και αυτή κάνουν ότι θέλουν. Τα χωριά τα έχουν κάνει χωματερές. Ξυπνήστε κόσμε.

  12. Οικονες ντροπής δυσοσμία παντού στο χωριό όλα στο Έλεος. 13 μέρες έχει να περάσει σκουπίδιαρικο.

  13. Βλέπω ότι τελικά ο ////// εκεί στην καρδαμαινα που βγάζει φωτογραφίες έχει δίκιο. Θα ήθελα να του πω ένα μεγάλο μπράβο και να μην ακούει κανένα. Τον ευχαριστώ πολύ που κάνει ότι μπορεί για να διατηρήσει το χωριό του καθαρό. Ευχαριστώ φίλε Ν. Έχεις δίκιο υπομονή.

  14. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ Κ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΡΥΠΤΟΚΥΡΙΤΣΙΚΟΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ?ΒΑΛΑΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΞΥΝΟΝΤΑΙ?ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΒΑΦΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ?Κ ΔΕΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ Ε ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ Κ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ Η ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΑΧΟΛΟΙ Κ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΧΡΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Κ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ

  15. Εγώ τα λέω στο σκύλο μου και ο σκύλος στην ουρά του… Γαβ Γαβ Γαβ.. Και ο Καΐσερλης και ο Φάκκος και ο Κυρίτσης και ο Νικηταράς τέντζερι γκιβαλαΐ.. Καπαΐμπουρδούμ..
    Οι δρόμοι χειρότεροι από της Ουγκάντα τα σκουπίδια βουνά, οι παιδικές χαρές σπασμένες το νερό χωρίς πίεση το απόγευμα κτλ κτλ..
    Τουλάχιστον να μας πάρει ο Ερντογάν μπας και δούμε τίποτα να γίνετε

  16. Σε κάθε χωριό υπεύθυνος για την καθαριότητα είναι ο Πρόεδρος. Σε αυτόν να τα πείτε

  17. Ολο το νησι βρωμαει … αυτο ειναι που θελουμε τουρισμο? Άκομα και τους λιγους υπαλληλους που εχουν στην καθαριοτητα τους χρωστανε γαλατα, νυχτερινα και ρουχα . ολα στον αυτοματο.λιγο υπομονη να απαλλαχτουμε απο αυτους .

  18. ΒΡΩΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟΡΑ ΔΕΝ ΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

  19. Φίλε μου Όλο το νησί είναι μες τη βρώμα
    από το ψαλίδι μέχρι τον άγιο Θεολόγο υπομονή περνάει καιρός Να σκεφτούμε καλά τι θα ψηφίσουμε

  20. Φίλε μου όλο το νησί είναι μες τη βρώμα από το ψαλίδι μέχρι τον άγιο Θεολόγο υπομονή περνάει ο καιρός να σκεφτούμε τι θα ξαναψηφίσουμε

  21. Δεν γίνεται με 20 υπαλλήλους που δουλεύουν χωρίς ρεπό χωρίς αυτοκίνητα να περιμένουν είναι καθαρό το νησί,,εδώ είναι κραυγαλέα η ανικανότητα τον υπεύθυνων ν πάρουν έστω δυμηνες συμβάσεις για βοήθεια

  22. ΔΕΝ ΠΛΗΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ? ΡΟΥΧΑ ΓΑΛΑΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΑΒΩ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  23. Λοιπόν δεν φταίει σε όλα ο δήμος.
    Όλα τα ξενοδοχεία πάνω από πενήντα δωμάτια πρέπει να έχουν δικό τους χώρο αποκομιδης σκουπιδιών και όχι να τα βγάζουν έξω στον δρόμο και να βρωμάει η περιοχή και αναφέρομαι για όλο το νησί.

  24. Βρε βόδια το θέμα δεν είναι ποιος δήμαρχος είναι καλύτερος ούτε το ποιος ανέβασε φώτο. Το θέμα είναι να λυθεί το πρόβλημα.

    • Βόδια να πεις τους γονείς σου.Θέλεις και σχόλια .Ναι ρε βλημα.Δεν παίζει ρόλο ο δήμαρχος.Απορώ που κάνουμε και έλλογες.

  25. Λοιπόν μάγκες κακά τα ψέματα για τα σκουπίδια ευθυνόμαστε όλοι μας, πετάμε ότι βρούμε ότι μας κατέβεις το ξέρω το κεφάλι μας από ξύλα χώματα μπαζα που απαγορεύεται κιόλας δεν βάζουμε σακούλες για να πεταξουμε τα σκουπίδια τα πετάμε χύμα μέσα βρωμάνε οι κάδοι Δηλαδή τι άλλο θέλετε?? Οι εργάτες της καθαριότητας ειναι οι μονοι που δεν φταίνε, Δουλευουν καθημερινά ακατάπαυστα 7 και 8 μερες την εβδομαδα, αδειάζουν τους κάδους απορριμμάτων και την άλλη μέρα τους ξαναγεμίζετε ομπρέλα!! Λοιπόν ηρεμήστε λίγο με τα σκουπίδια δεν σε αυτές φταίνε οι εργαζομαινοι!! αν Μάθετε και πώς πετάνε τα σκουπίδια τότε μετά θα μιλήσουμε για τα σκουπίδια. Εδώ δεν κάνετε το πιο απλό βλέπετε δύο καδους ένα μπλε και ένα πράσινο και πάτε και πετάτε μέσα στο πράσινο και μαλιστα δεν της σπατε της πετατε ολοκληρες τις κούτες μεσα οπως ειναι, και όχι στο μπλε δηλαδή, έλεος τα θέλετε Όλα δικά σας

    • Μαζί σου πες τα ,,,μάλλον ΦΩΝΑΞΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.Οποιος θέλει ας πάει να δουλέψει μαζί τους την νύχτα να δούνε τι τραβάνε.ΤΟ ΨΆΡΙ ΒΡΩΜΆΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ

  26. Να σας πω γιατί νομίσαμε διότι όλα ξεκινάνε από τους υπαλλήλους όταν στην πρόσληψη υπάρχουν 40 άτομα και 20-25 είναι εξαφανισμένοι και κοιμούνται στα σπίτια τους πώς θα βγει η δουλειά με τους υπόλοιπους αναρωτήθηκε κανένας ότι δεν υπάρχει υπάλληλος είναι εξαφανισμένη ούτε πότε φαίνονται πουθενά στις υπηρεσίες ούτε υπογράφουν ότι υπάρχουν παρουσιολόγια πουθενά δεν τους ελέγχει κανένας όλα αυτά για τους ψήφους τους καλύπτουν ,,για ανθρώπους που όντως έχουνε γίνει πρόσληψη τους είναι αόρατη ψάξετε να τους βρείτε χαχαχα αυτά τα ξέρουν μόνο αυτοί που τους ελέγχουν υποτίθεται

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ