Αναγνώστης: Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά η σεζόν και οι πεζόδρομοι, μόνο πεζόδρομοι δεν είναι…

6
4820

Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά η σεζόν και βλέπουμε παραβίαση των πεζοδρόμων , από τραπέζια  και  καθίσματα  ταμπέλες και μηχανάκια ,  απαγορεύουν την διέλευση των πεζών .

Οπως επίσης οι δυσοσμίες από τα εστιατόρια, κυρίως τα  παραλιακά………….

Αναγνώστης

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • Προφανώς έχει γίνει έτσι το νησί, από κάτι μπαγλαμάδες σαν και σένα (που έχουν έρθει στο νησί)!!

  1. Να μιλήσουμε για την κυκλοφορία οχηματων; πλατεία κονιτσης δεν είναι πλατεία. Λεωφόρος είναι. Επίσης, στην Κολοκοτρώνη έχει γίνει κατάληψη οδοστρώματος από τα καταστήματα. Δεν έχει που δεν έχει θέσεις στάθμευσης, τις τρώνε και τα μαγαζιά.

  2. Καθε μερα μπαινουν αυτοκινητα μηχανακια μεσα στη πλατεια αφου απο παντου ανοιχτα ειναι ο πεζοδρομος εχει γινει πασαρελα απο αυτοκινητα κ μηχανακια μπαχαλο απο παρκαρισμενα μεσα στη πλατεια

  3. Ειμαστε στο 2022 και ακόμα διφημιζουμε σε πλακατ μπροστά απο τα μαγαζια εκτυπωμένους μουσακάδες!!!! Έλεος!!! Ο άλλος, έχει βάλει πινακίδα οτι πουλάει χάρτες!!!! Ποιος άγοράζει ανθρωπε μου χάρτη σήμερα???? Το 70% του νησιου εξακολουθει να ακολουθει τουριστικές πρακτικές του 1980 … συνοδευόμενο και με τη ανάλογη εσωτερικη διακόσμιση των καταστημάτων!!!! Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε !!!!!

  4. αν υπολογίσουμε και το greek καμακι στα εστιατορια και τις καφετέριες …κλάφτα Χαράλαμπε!!! Άνθρωποι καταιδρωμένοι, φανερά ταλαιπωρημένοι μέσα στον ήλιο όρθιοι ολη μέρα… ξεφτίλα …!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ