Δημήτριος Γερούκαλης: Ἐκδηλώσεις καί σεβασμός πολιτῶν

10
829

Ἀγαπητέ μου Ἰωάννη Κιάρη,

εἰς τό ΡΩΜΑΪΚΟΝ ΩΔΕΙΟΝ τελοῦνται ποικίλες ἐκδηλώσεις εἰς τά πλαίσια τῶν
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ ἤ ἀπό ἄλλους φορεῖς.
Ἡ ἀπουσία ἐξυπηρετήσεως τοῦ κοινοῦ (πχ ἐμφιαλωμένο νερό), ἡ ἀπουσία
τουαλέτας καί ἡ παντελής ἀπουσία διευθετήσεων διά τήν ἐξυπηρέτησιν ΑΜΕΑ, ὑποδηλώνουν ἀδιαφορίαν, ἔλλειψιν σεβασμοῦ καί συνιστοῦν παράβασιν τῆς
κειμένης νομοθεσίας.
Ἀς μήν σπεύσουν νά ἀπαντήσουν οἱ ὑπεύθυνοι καί οἱ διοργανωτές, μέ τόν
συνήθη ὑπηρεσιακόν τρόπον, διότι θά προκαλέσουν ἐντονώτερην ἐνόχλησιν
καί ἀντίδρασιν.
Ἀλλά νά ἐνδιαφερθοῦν νά ἐπιλυθῆ τό πρόβλημα.
Εὐχαριστῶ διά τήν φιλοξενίαν
Δημήτριος Κ. Γερούκαλης,
Κῶς,

10 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ξέρεις γιατί γίνονται όλα αυτά ;; Γιατί δεν αντιδρούμε ,δεν βγαίνουμε στους δρόμους ,να φωνάξουμε ,ότι χωρίς πίστη χωρίς εκκλησία χωρίς ιδανικά ,κ αξίες θα χαθούμε ως έθνος .Αυτά είναι οι ρίζες μας ,πρώτα είχαμε τους άθεους Συριζεους που κάνανε την χώρα ξεφραγο αμπέλι ,άφησαν τα σύνορα αφύλακτα βάζοντας μέσα χιλιάδες μουσουλμάνους , κ τώρα με τους Μασόνους της ΝΔ που επίσης μάχονται την ορθοδοξία .Αλλά όπου πλεονάζει η αμαρτία υπέρ περισσεύει η Χάρης του Θεού .Έχουμε την ορθή πίστη κ θα έχουμε πάντα την προστασία του Χριστού ,του μόνου αληθινού Θεού ,με αποδείξεις .Οι τάφοι των άλλων αρχηγών των εκκλησιών είναι γεμάτοι ,του Χριστού είναι άδειος ,γιατί μόνο ο Χριστός αναστήθηκε ,κ ο κόσμος μέτρα αμέσως μετά Χριστό 2021 χρόνια αυτά πέρασαν από γενιά σε γενιά ,κ τα ομολογισαν στις επόμενες γενιές .

  1. Γιατί «τουαλέτα» και όχι «αφοδευτήριον»;
    Γιατί «εντονώτερην» και όχι «εντονωτέρα»; (κατά το «την τιμιωτέραν των Χερουβείμ». Αυτό οφείλατε να το ξεύρετε!)
    Γιατί «οι διοργανωτές» και όχι «οι διοργανωταί» (αυτό το ξεύρουν και οι ποδοσφαιρισταί!)
    Γιατί «ποικίλες» (παραπέμπει στο «τεκίλες») και όχι «ποικίλαι»;
    Γιατί τοιαύτη έλλειψις σεβασμού απέναντι εις την γλώσσαν μας;

  2. Εδώ ο κόσμος καίγεται ,αυτό να ήταν μόνο το πρόβλημα μας ,αν θα έχει νερό στις εκδηλώσεις τουαλέτα κ δεν ξέρω τι άλλο .Τώρα η χώρα γιατρέ μαστίζεται από σοβαρά προβλήματα κ μακάρι να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της .Όπως γνωρίζεται καλά δεν έχει να πληρώσει γιατρούς νοσηλευτές οδηγούς για ασθενοφόρο κ πολλά άλλα σοβαρά θέματα ,όπως οι πυρκαγιές ο ιός που διέλυσε την οικονομία , τις απειλές της Τουρκίας .Εδώ χρειάζεται ενότητα όμως ζούμε σε εποχή σαν τον εμφύλιο ,αφού διχαστικε κ ο κόσμος κ η εκκλησία ,με τα εμβόλια .Αυτά που λέτε τώρα εσείς είναι πτεσματα .

  3. .. συνταγογράφησης.δυστυχώς επτωχεύσαμεν ,ζαναξ εξ ουρανού

  4. Απαιτήσεις που έχετε και εσείς.Μιλάμε για την εφορία αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου .Αυτό αρκεί .

  5. Ο κύριος Κιαρης είναι αυτός που ακούει τα παράπονα των πολιτών!!!ε κ Γερουκαλη?(με τη δημοσιότητα έχουμε ένα προβληματάκι…ε?)

  6. εγώ θ α θέσω με αλλο τρόπο την ελλειψη σεβασμού.Κάθε χρονο βλέπω οτι μας σερβίρουν ο τι βλακεία υπάρχει αρκει να γεμίσουν το προγραμμα των εκδηλώσεων.θα ηταν καλύτερα να είχαμε λιγότερες εκδηλώσεις και πιο αξιόλογες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ