Αναγνώστης: Τουριστικό λιμάνι Κεφάλου – Τρία φορτηγά πλοία ξεφορτώνουν οικοδομικά υλικά…

21
4749

Τουριστικό λιμάνι Κεφάλου. Τρία φορτηγά πλοία ξεφορτώνουν οικοδομικά υλικά σήμερα το πρωί.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μέχρι τώρα όλες οι δημοτικές αρχές αδιαφόρησαν, αδράνησαν για την χωροθέτηση και κατασκευή εμπορικού λιμανιού στο νησί μας.Το αποτέλεσμα είναι η διακίνηση αδρανών υλικών, εύφλεκτων φορτίων, πυρομαχικών και άλλων επικίνδυνων φορτίων από το επιβατηγό λιμάνι, που η μεταφορά τους γίνεται από το κέντρο της πόλεως. Έτσι έχουμε κυκλοφοριακή, περιβαλλοντική επιβάρυνση και η εικόνα δεν ταιριάζει σε ποιοτικό τουριστικό προορισμό.

  2. Και εσύ φίλε μου τον άρθρο μάθε να μην παρκάρεις μπροστά……… Εκείνο το τι μάρκα είναι ένας θεός ξέρει όλο μες στη μέση το αφήνεις κούνα λίγο το κεφάλι σου και ξυπνά και βάζε το αλλού καί μετά γραφε άρθρα

    • Στο Μαστιχαρι και όπου άλλου μπορούν. Ας μοιραστεί το φορτίο και να μην επιβαρύνεται μόνο η Κέφαλος. Ο δρόμος του λιμανιού της Κεφάλου είναι ήδη χάλια με ρωγμές. Αν υποχωρήσει τι θα γίνει;;; Αυτή που δεν μένουν στην Κέφαλο να ζήσουν την καθημερινή κατάσταση δεν μπορούν να έχουν μια πλήρη εικόνα. Όποτε τα σχόλια είναι περιττά.

  3. Δηλαδή εμποδίζει να δουν τι θέα οι τουριστες η να δέσουν τα γιωτ που είναι στη σειρά και περιμένουν;

  4. Ζητο ο Δήμος που κάνει τα πάντα για αυτό το θέμα!!! Ντροπή και μόνο και το πρόβλημα είναι ότι είμαστε βόδια και δεν έχουμε ούτε ένα σύμβουλο να του φωνάξουμε να βοηθήσει, και ο λόγος είναι ότι ψηφίσαμε ολοι τους κατω από δω !!! Καλά να πάθουμε ισως κάποτε βάλουμε μυαλό.

    • Ρε φιλε για ολες τις ελλειψεις των προηγουμενων ευθυνεται η σημερινη δημοτικη αρχη? Ελεος….

    • Εδώ και πολλά χρόνια, όπως και φέτος ψηφίζετε από όλες της δημοτικές αρχές το ίδιο πράγμα. Να ξεφορτώνουν πλοία συγκεκριμένες ώρες και μέρες στο λιμάνι της Κεφάλου. Γιατί δεν άσκησε ποτέ βέτο κανείς τότε; Συμφωνώ ότι αφού κάτι δεν έγινε τότε και τόσα χρόνια ας γίνει τώρα.

    • Τόσα χρόνια με την ίδια κατάσταση ποιος μίλησε, ποιος ενδιαφέρθηκε. Περιμένουμε μέσα σε δυο χρόνια να γίνουν παπάδες. Ας συνεργαστούμε ΟΛΟΙ! Ας αφήσουμε τις μικροπολιτικές αντιπολιτεύσεις. Η Κέφαλος δεν το αξίζει αυτό. Μια γροθιά!!!

  5. Από το πρωί ο πρόεδρος σας , ως καλός σπεκουλαδώρος δυναμιτίζει το κλίμα για το συγκεκριμένο θέμα στα λιμέρια μας στην Κέφαλο. Όλα μαθαίνονται παντού. Είναι κρίμα να πολιτεύεσαι με τόσο χαμηλό επίπεδο. Μόνο αποτυχίες θα φέρεις για το χωριό με αυτό το επίπεδο. Το πρόβλημα είναι στο μυαλό σου και όχι στα πλοία που ξεφορτώνουν υλικά.

  6. Μα τι ζητάτε επιτέλους;Εδώ στα ρολόγια του νερου αντιγράφουν λάθος τα νούμερα και χρεώνουν ότι κάτσει.Καλα κρασια

  7. Βασιλακόπουλε, προτείνω υποχρεωτικό εμβολιασμό των …ειδικών λοιμοξιολόγων με αστραζένεκα και όποιος δεν το κάνει, να χάνει τη δουλειά του! Μέχρι προχτές, το σύστηνες κιόλας σε εμάς και εκβίαζες τους ανεμβολίαστους!

  8. Μπούρδες μπούρδες μπούρδες ! Κάθεται ο κάθε αργόσχολος και στέλνει άρθρα της κακιάς ώρας για να γράφουν οι υπόλοιπο ανόητοι ! Φοβερό θέμα παιδιά ! Τρία πουλάκια κάθονταν και ξεφόρτωναν ! ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ

  9. Βαζε άλλου το αυτοκίνητο που το παρκάρεις όπου βρεις κ μετά γραφε άρθρα. Εσύ κ ο Π…….. αν μάθετε να παρκάρετε τότε δεν θα έρθουν ξανά φορτηγά καράβια

  10. ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΡΜΟ….
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ …ΕΡΓΟ..
    ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ..
    ΦΑΤΕ ΑΜΑΡΑΚΟΥΣ…ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ….
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΤΑΝ Η ΚΕΦΑΛΟΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ…ΚΕΦΑΛΙΣΤΑΝ…
    Η’ ΘΑ ΒΑΘΥΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ..
    Η’ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΘΑ …ΚΑΝΕΙ..
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ