Κάτοικοι Ζιάς: Κάθε καλοκαίρι τα ίδια… Η δημοτική αρχή απούσα το ίδιο και η τουριστική αστυνομία

49
6141

Κάθε καλοκαίρι τα ίδια . Η δημοτική αρχή απούσα το ίδιο και η τουριστική αστυνομία.
Ζούμε σε έναν τόπο που κάποτε ήταν γεμάτο περιβόλια και εμείς αυτά τα περιβόλια τα γεμίσαμε τσιμέντο και σα να μην έφτανε αυτό φτιάξαμε και τσαντίρια , γεμίσαμε τους δρόμους και τα δρομάκια με τραπέζια και πάγκους που με το που σκάσουν ένα -δύο  λεωφορεία βρισκόμαστε ο ένας πάνω στον άλλο…

Ακόμα κι έτσι πάντως είναι ότι ωραιότερο έχει το νησί μας αλλά δεν υπάρχει συχνή συγκοινωνία ώστε ο ξένος να μας επισκεφτεί και τα σκουπίδια βρίσκονται για μέρες στους κάδους διότι ο δημοτική αρχή  αδιαφορεί . Αυτοί είμαστε , άξιοι της μοίρας μας .
Περιμένουμε πως και πως τις επόμενες εκλογές για να σας δείξουμε  τι θα πάρετε  γιατί μόνο τότε κάνετε τον κόπο να μας επισκεφθείτε , μόνο τότε μας θυμάστε ΟΛΟΙ.

Κάτοικοι Ζιάς

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά να πάθετε γιατί κάποτε κατηγορουσατε τον Κυριτση, λουστειτε τα τώρα να βάλετε μυαλό! Ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται παίδες!!!

      • Κακόγουστες Παράγκες και αλουμίνιο και φαγητό φαστ φουτ η δυσφήμιση για την Ζιά...

        Και μετά περιμένατε να έρθει για έργα ο 3F ΚΟΨΙΜΙΟΣ για να προστατεύσει το περιβάλλον δυο χρόνια πριν τις εκλογές…. Μην τον καλείτε, θα καταστρέψει ότι έχει μείνει όπως έκανε με τα 3F στο χωριό του….

    • Εγω επι κυριτση θυμαμαι τον βριζατε καθε μερα και τον λεγατε ΤΑΞΙΔΙΑΡΗ!!! Προσφατα ρωτησα ζιαδιανο επιχειρηματια, και μουπε τωρα ειναι η μερα με τη νυχτα!!! Η νεα δημοτικη αρχη, τρεχει, ενδιαφερεται, βοηθα.. η παρουσια των τοπικων συμβουλων ειναι συνεχομενη. Αυτη η γκρινια θα μας φαει για την ερημη την καρεκλα που χασανε καποιοι!!!

    • Η φωτογραφια δειχνει μια πλατεια που λαμπει!!! Τωρα ποιον να πιστεψω? Μια φωτογραφια χιλιες λεξεις!!!

  2. Η αστυνομία σε ολο το νησί πρέπει να παει.. Για τα σκουπίδια ζητείστε να σας βάλουν 2 μεγάλους κάδους όπως στο λιμάνι κ να τα πηγαίνετε εκεί γιατί με τα βότσαλα που βάλατε κάτω δεν πιστεύω να μπορούν να τραβήξουνε τους κάδους εδώ με το καροτσάκι δεν παει και κατεβάζεις το παιδί για να καταφέρεις να πας βολτα.

  3. Και στο Λατομείο να δείτε που το έχουν κάνει χωματερή εδω και χρόνια και όλες οι δημοτικες αρχες κοιμούνται

  4. Όταν θα ξυπνήσει η δημοτική αρχή θα είναι πολύ αργά . Είναι ντροπή εν έτη 2021 να παρακαλάμε για τα αυτονόητα , είναι ντροπή να μετατρέπουμε αυτή την ομορφιά σε σκουπιδότοπο, να μην υπάρχει η απαραίτητη συγκοινωνία, είναι ντροπή αυτή η εικόνα . Όσο για τσαντιρια όντως υπάρχουν αλλά και τι έγινε ; Ας είναι καλά τα λαδώματα. Όλο το νησί πονάει αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται, αυτή είναι η αλήθεια . Ντροπή μας λοιπόν

  5. Όταν θα ξυπνήσει η δημοτική αρχή θα είναι πολύ αργά . Είναι ντροπή εν έτη 2021 να παρακαλάμε για τα αυτονόητα , είναι ντροπή να μετατρέπουμε αυτή την ομορφιά σε σκουπιδότοπο, να μην υπάρχει η απαραίτητη συγκοινωνία, είναι ντροπή αυτή η εικόνα . Όσο για τσαντιρια όντως υπάρχουν αλλά και τι έγινε ; Ας είναι καλά τα λαδώματα. Όλο το νησί πονάει αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται, αυτή είναι η αλήθεια . Ντροπή μας λοιπόν

  6. ΕΤΣΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΤΕ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ
    ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΥΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ
    ΑΙΔΩΣ ……

  7. Από τις φωτογραφίες φαίνεται το τι βρωμιάρηδες είστε, δέκα μέτρα πιο πάνω είναι
    η κάδοι σκουπιδιών αλλά εσείς εκεί μπροστά από την πόρτα σας και περιμένετε τον κάθε ηλίθιο να να σας τα μαζέψει άξιοι της μοίρας σας μόνο λόγια είστε και φωτογραφίες, ντροπή σας. ( Και μην αρχίζετε το γλυφιτζούρι πληρώνω φόρους, έχει καταντήσει αηδία )

  8. Εσείς εκεί στη Ζία πώς την έχετε δει ποιοι νομίζετε ότι είστε και μιλάτε συνέχεια λες και γυρίζει ο κόσμος γύρω από σας βρε ουστ μαιδο κατσάβραχα

  9. Κάθε χρόνο μας πρήζετε τα συκώτια η Ζια και η Ζια σιγά τη Ζία, για σαλιγκάρια καλοί είστε

  10. Πεστε τα ονοματακια σας να δουμε ποιοι ειστε. Για να γελασει καθε πικραμμενος. Βρε εγω περασα απο τη ζια και την επλενε το μηχανημα του δημου. Πριν απαυτο εγιναν καθαρισμοι, ξεχορταριασματα, η ζια εγινε λαμπικος. Εσεις που τα γραφετε κοιταξτε τις παραγγες σας και μετα μιλατε!!!

  11. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ; ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΙΑ!!! ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΑΣ ΚΑΝΟΤΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΤΜΕ. ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΖΙΑ!!!

  12. Κατσουναδια βγαλε την κουκουλα και γραψε με το ονομα σου. Ετσι ρεζιλευευεις τους ασφενδιανους, με ολα αυτα που γραφεις.

  13. Δυστυχώς όλες οι παρατάξεις μέχρι σήμερα αναβαθμίζουν μόνο το λιμάνι και καμιά 10ριά αλλά σημεία. Η Κως δεν είναι μόνο η πόλη της Κω μαγκες. Καλά είναι πιό με το λιμάνι. Ωραίο είναι το λιμάνι αλλά υπάρχουν κι άλλα λιμάνια που πρέπει να γίνουν και αυτά εξαιρετικά! Καλά είναι πιό με την πλατεία Διαγόρα, υπάρχουν κι άλλες πλατείες του νησιού πρέπει να γίνουν καταπληκτικες. Υπάρχει κάθε γωνιά του νησιού την οποία κάθε στιγμή κάποιος βλέπει και χρησιμοποιεί.. Ξυπνατε πιό ζά..

  14. Εάν λίγα χαρτόκουτα είναι σκουπίδια που κάνουν πρόβλημα, τότε υπάρχει θέμα…… γιατί ο υπόλοιπος περιβάλλον χώρος φαίνεται καθαρός) PABLO

    • Καλα κανουν. Να βοηθουν τον κοσμο και τις επιχειρησεις, οζι οπως οι πρωην που τους ενιαζε μονο ο μισθουλακος!!!

  15. Ε οχι ρε παιδια!!! Ποιοι εγραψαν τετοια πραγματα; πρεπει να φανερωθουν!!! Τοτε θα καταλαβομε τι παιχνιδι παιζεται!!! Σιγουρα ειναι αυτοι που εγιναν οργανα του πρωην, και εγκαταλειφθηκε η ζια!!!! Για πεντε χρονια!!! Εχουν πολυ θρασος οι ανθρωποι φαινεται!!!

  16. ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΈΛΕΤΕ… ΗΡΘΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΓΑΖΗ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ 10 ΚΙΒΏΤΙΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΤΗ ΕΜΠΆΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΖΗΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

  17. Η πρώην αρχή σας βρωμαγε αυτή σας ξινιζει, κάτι δεν πάει καλά εκεί πάνω. Εν τω μεταξύ οι μεγάλοι κάδοι είναι στα 2 μέτρα μπορείτε σαν νοικοκυραιοι να σπάτε τις κούτες και να τις τοποθετήσεις στους κάδους γιατί σκουπίδια από τα μαγαζιά σας είναι.

  18. Σας προδωσαν οι φωτογραφιες. Πρωτη φορα τοσο καθαρα, και η γκρινια γκρινια. Ποιος σας εβαλε να τα γραψετε? Ρεζιλεψατε τη ζια.

  19. ΓΙΑ ΤΗ ΖΙΑ ΗΡΘΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΎΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΙΒΏΤΙΑ Η ΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ ΣΚΟΥΠΊΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΗ ΕΜΠΆΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ

  20. Ακόμα και η φωτογραφία ψεύτικη ## το άρθρο εκθέτει όλους τους ζιαδιανους γιατι δεν μας λένε τα ονοματα τους?Συγχαρητήρια στην κοινότητα προχτες φάγαμε ζια ένα πεντακάθαρο χωριό ..

  21. Ντροπή η Ζιά είναι πεντακάθαρη,ποτέ δεν ήταν έτσι,ποιος τα έγραψε αυτά να βγει επώνυμα να τα πει.

  22. Εσείς ποτέ δεν θα είστε ευχαριστημένη και τον σκουπιδιάρη των θέλετε στα πόδια σας μια χαρά τα πάνε οθεοδοσης αυτή η ζήλια βγάζει μάτι τα φράγκα τα περνάτε χειμώνα καλοκερι και τα ενοίκια ζαπα και φωτογραφίες παλιές και την πλατια Εσσης την θέλατε έτσι και επη μαλιλη μόνο η ζια ήταν χοριο στη Ευαγγελίστρια τη έκανε στο λαγουδη τη έκαναν και η δρόμοι όλο τρύπες τα ξεχάσατε δεν πρέπει να μιλάτε καθόλου ηστε προνομιούχοι τα λεφτά των άλλων χωρριον τα έφαγε η ζια

  23. Από όλο άρθρο κρατήσατε μόνο την εικόνα των σκουπιδιών και σχολιάζετε μόνο γι αυτά. Είσαστε όλοι άξιοι της μοίρας σας γι’αυτό το νησί δεν πηγαίνει μπροστά . Κανετε μια βόλτα γενικά σε όλο το νησί και δείτε αν είναι εικόνα νησιου αυτή και μη στέκεστε μόνο στην Ζιά και αφού όλα είναι στην εντέλεια ας πάρει θέση η δημοτική αρχή. Η αλήθεια πονάει

  24. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΙΧΑΤΕ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΖΙΑ, ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!!!!

  25. Σε όλα τα χωριά επικρατεί ένα χάος αλλά και ο Κυρίτσης χειρότερος ήτανε όσο και να προσπαθείτε μερικοί δεν πειράζει ρε να βρίζετε τη νυν δημοτική αρχή θυμηθείτε τα δικά σας χάλια το απολύτως τίποτα και Οι Μεν Και Οι δε ΖΙΑ ένα στολίδι του νησιού κέφαλος διαμάντι του νησιού ορατότης μηδέν για αυτό και στις επόμενες εκλογές και από τους μεν και τους δες μαύρο στον μαυρογιαλούρο μόνο ο Ηλίας ο καματερός και ο άλλος με τα γυαλιά με το μουστάκι μπορούν να δώσουν τη λύση

  26. Ρε ψεύτες χωριάτες τα σκουπίδια (της κούτες ) της άφησα γιατί θα πέρναγε η ανακύκλωση το ίδιο βράδυ. Τελικά δεν έγινε το δρομολόγιο και το επόμενο πρωί της πήρα ξανά στο σπίτι μου και της ξανά έβγαλα στο επόμενο. Είστε ανανδροι γιατί δεν μου είπε κάποιος ότι έχει πρόβλημα αλλά από ρουφιανιά καλά τα πάτε .θα το ξανά κάνω καθώς από εκεί τα παίρνει η ανακύκλωση. Ζώα.

  27. για ποιο χαλι μιλατε?? εγω λιγες κουτες βλεπω εξω απο τους μεταλικους καδους… Στη μια φωτο δε, βλεπω οτι εχετε κανονικους μεγαλους καδους λιγα μετρα πιο πανω οι οποιοι δε φαινοντε γεματοι,οποτε γιατι δεν πεταξαν εκει τα χαρτοκουτα ??

  28. Το λαγουδι ακόμα δεν μπήκε το καλοκαίρι και σήμερα όλη μέρα δεν έχει νερό να πίνουν οι άνθρωποι,λύστε το πρόβλημα,κάθε χρόνο το ίδιο πρόβλημα υπάρχει να κόβετε το νερο,

  29. Χθες Σάββατο 29/5/21 ήμουν στη Ζια. Μια χαρά καθαρά ήταν όλα υπάρχει ευταξία και δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει αυτό το σχόλιο ή μάλλον αυτός-η βρίσκεται εκτός τόπου, χρόνου και πραγματικότητας. Λυπάμαι γιατί βγαίνουν ψευδείς ειδήσεις και τουλάχιστον εκεί στη aegeanews πρώτα να διασταυρώνεται την πληροφορία ή να πηγαίνετε επί τόπου για να δείτε εάν ισχύει και μετά να το ανεβάζετε στο site. Λυπάμαι και για την κατάντια σου αναγνώστη. ΕΙΣΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ !

    • Ασε Μανο(να υποθεσω οτι ειναι το καλλιτεχνικο σου)..
      Επειδη το κατεστημενο μας φορτωσε το ΠΑΛΤΟ..
      οποιος λεει την αποψη του ειναι ΜΙΖΕΡΟΣ?Ωπα ρε μεγαλε!Εσυ που δεν εισαι ΜΙΖΕΡΟΣ τι θεση σου εδωσε?
      ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΚΩ..οποτε το ΠΑΛΤΟ ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ!
      Υ.Γ.η αλαζονεια τους ειναι τοσο μεγαλη που κουνανε το δακτυλο σε ΟΛΟΥΣ!Μεχρι και στο σαιτ το οποιο φιλοξενει τις π…@ριες τους…
      ΚΑΝΕΝΑΣ σχολιαστης-φιλος της Δ.Α. δεν το εχει κανει!!Σεβομαστε τον χωρο που μας φιλοξενει!!!

  30. Όλα τα χωριά έχουν τη Χάρης τους αλά είναι αδικημένα ομαλελης καλά σας βόλεψε το ξερή ο κόσμος τη ενοίκιο πληρώνουν ο κοσμάκη για σας στο παρκι εάν του το πείτε θα ουρλιάζει Εσσης δίνεται από τα κέρδισαν .και η δρόμοι όλο τρύπες ρωτήστε να μάθετε τη ενοίκιο δίνει κάποιες χιλιάδες εύρος . Θεοδοση άμα θέλουν παρκι να το πληρώνουν . Το λαγουδι η δεξαμενή είναι από το 1960 μια σταλιά και τροφοδοτη το χωριό έλεος έλεος αφτο το χοριο είναι τουρκικό μεγάλη αδικία τορα Μιχάλης γιωργαλη τη κανης που είναι η ηποσκεσισου

  31. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΖΙΑΣ ΔΥΟ ΚΟΥΤΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΙΑΣ?…………ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ