Πόλεμος Πρακτόρων στην Κω;

5
4186

Μας επιβεβαίωσαν ο ΥΠΕΞ Κοτζιάς και ο παραγωγός του Survivor

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

[email protected]

www.egerssi.gr

Επανειλημμένως έχω αναφερθεί πως, το ισχυρότερο δίκτυο πρακτόρων της ΜΙΤ βρίσκεται στην Κω! Όπως, στο προ ημερών άρθρο μου “Σε ταραχή ο Χαριτζής Ερντογάν”, που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 και έγραφα μεταξύ των άλλων: «…δεν ανησύχησαν από τις τελευταίες αναφορές μας, μόνο τα κλιμάκια της ΜΙΤ στην Τουρκία, αλλά ενοχλήθηκαν και τα εδώ παραρτήματά τους και ειδικότερα ο κομβικός ακτινωτός πυρήνας της ΜΙΤ στη νήσο Κω! Ο οποίος συνδέεται – όπως μας αναλύει η πηγή μας – με αντίστοιχους πυρήνες σε όλη την ελληνική Επικράτεια! Και μπορεί της Κω να είναι ο σημαντικότερος, γιατί είναι η απ΄ ευθείας συνέχεια του αρχιχαριτζή Σουλτάνου Σελίμ Β, του επ΄ ονομαζόμενου και Γιαβούζ, αλλά είναι σημαντικά και τα κλιμάκια των νομών Πέλλας, Σερρών, Κιλκίς και Ημαθίας! Όπως και του παραρτήματος των Αθηνών (Αγίας Παρασκευής)! Σε δεύτερο δε επίπεδο, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιούνται και αντίστοιχα κλιμάκια στη ΒΔ Ελλάδα (νομούς Ιωαννίνων, Πρεβέζης, Κέρκυρας και Καστοριάς)! Όπου βρέθηκαν τεράστιες ποσότητες υδρογονανθράκων, για τις οποίες η Τουρκία θέλει να έχει λόγο, μέσω της συμπράξεως της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Αγγλίας και της Αλβανίας…»!

Περίεργος θάνατος πράκτορά μας στην Κω…

Η επιβεβαίωση των αναφορών μου, στις υπόγειες διαδρομές και στον ακήρυχτο πόλεμο πρακτόρων στην Κω, ήλθε την επομένη από την ημερομηνία του παραπάνω άρθρο μου, όταν  στις 30 Δεκεμβρίου 2017 εντοπίσθηκε η σορός 54χρονου άνδρα στο διαμέρισμά του στην Κω! Ο έν λόγω άνδρας ήταν “υπάλληλος” της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών! Ωστόσο, τα αίτια θανάτου του παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα και όπως πιστεύω, δεν πρόκειται να διευκρινισθούν!

Αλλά, επειδή έχουν γραφεί δεξιά και αριστερά στα ΜΜΕ πολλές ανακρίβειες, θα σας παραθέσω τη θέση επί του ζητήματος της αξιόπιστης και καλώς γνωρίζουσας πηγής μου!

«Ο 54χρονος “υπάλληλος” της ΕΥΠ λεγόταν Παναγιώτης Κουτρουβής και είχε γεννηθεί στην Τουρκία! Ήταν επιχειρησιακός μεταφραστής τουρκικών και υπηρετούσε στην Κω από 20ετίας! Για ένα μικρό χρονικό διάστημα διετέλεσε και προϊστάμενος στο τοπικό κλιμάκιο της Κω! Ήταν καλός και φιλήσυχος άνθρωπος… Ήταν μοναχικός άνθρωπος και δεν είχε συγγενείς… Όσοι τον γνώριζαν ισχυρίζονται ότι τον έτρωγαν οι τύψεις από την εποχή της ιστορίας της σύλληψης των τριών (3) Τούρκων πρακτόρων της ΕΥΠ, την παραμονή των Χριστουγέννων του 2009! Εξ αιτίας των τραγικών λαθών των ανθρώπων που είχε βάλλει ο Γιώργος Παπανδρέου στην ηγεσία της ΕΥΠ! Κάποιοι σήμερα (παραπλανητικά) διαδίδουν ότι ο αποθανών το είχε ρίξει στο ποτό και αυτό δυστυχώς τον “σκότωσε”! Ωστόσο, η δική μας πληροφόρηση από το Νησί, κάνει λόγο πως δεν ήταν το ποτό το πρόβλημα! Αφού υπήρξαν και άλλοι περίεργοι θάνατοι, νέων σχετικά ανθρώπων του κλιμακίου της ΕΥΠ στην Κω! Ήδη, πολλοί μιλάνε για την έντονη και περίεργη δραστηριότητα του αναβαθμισμένου κλιμακίου της ΜΙΤ στο ακριτικό νησί μας! Αλλά το πρόβλημα του μακαρίτη, παρ΄ ότι δεν ήταν αυτός ο υπεύθυνος χειριστής της υποθέσεων των 3 Τούρκων πρακτόρων [ο ένας πέθανε στη φυλακή οκτώ (8) μήνες μετά τη σύλληψή του], ήταν, επειδή τους είχε γνωρίσει, πως έφερε βαρέως λόγω της ιδιοσυγκρασίας του, την ευθύνη από τις “επιπολαιότητες” των μεγαλο-στελεχών της ηγεσίας της Κατασκοπίας της Κεντρικής Υπηρεσίας»!

Η επιβεβαίωση των πληροφοριών μας ήλθε από τον ίδιο τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά…

Έγραφα στο άρθρο μου: “Το ναυάγιο σωτηρίας του Παναθηναϊκού από Έλληνες σηματοδοτεί συμφωνία με Τούρκους”, που δημοσιεύτηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 μεταξύ των άλλων: «…Μήνες τώρα έχω αναδείξει πως, ο Γιάννης Αλαφούζος ενδεχομένως να επιδιώκει τη διάλυση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βρεθεί ως σωσίας ο επενδυτής από την Τουρκία που θα αγοράσει τον ΠΑΟ! Από τη στιγμή, που από την εποχή του Survivor, που παρουσιαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου, τον ΣΚΑΙ, του οποίου παραγωγός ήταν ο Τούρκος Acun Ilicali, απέφερε στον Έλληνα επιχειρηματία απρόβλεπτα κέρδη! Από τότε λοιπόν, με ενημερώνει υψηλότατη πηγή μου, δημιουργήθηκαν άριστες σχέσεις του Τούρκου επιχειρηματία και του Γιάννη Αλαφούζου! Καθώς, η ίδια πηγή μου, μου αναφέρει ότι ο Acun Ilicali συνεργάζεται στενά με τις Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας (ΜΙΤ)… Ωστόσο, με καθυστέρηση λίγων ημερών έρχεται στο φως της δημοσιότητας όλο το παρασκήνιο που παίχτηκε μεταξύ του Αλαφούζου και του Σκάι με τη συνέντευξη του Τούρκου Προέδρου! Αφού είχε συμφωνηθεί μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Τούρκου Προέδρου, οι συνεντεύξεις που θα έδιναν, να δίνονταν στο Τουρκικό Πρακτορείο Anadolu (όπου και έδωσε τη συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας στην επίσκεψή του στην Τουρκία) και στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ ΜΠΕ)! Όμως, την τελευταία στιγμή ο Ερντογάν ακύρωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη στο ΑΠΕ ΜΠΕ και την έδωσε στο Σκάι του Γιάννη Αλαφούζου! Έτσι λέγεται πως, ο Τούρκος Acun Ilicali του Survivor, έβαλε πλάτη για το φίλο του Γιάννη Αλαφούζο…»! Την αμέσως επομένη ημέρα ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς από το βήμα της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, κραδαίνοντας την Ελεύθερη Ώρα, είπε: «… ο Ερντογάν ήταν να δώσει συνέντευξη στο ΑΠΕ και έδωσε στο Σκάι! Γιατί; Όπως ο ίδιος είπε στους δικούς του δημοσιογράφους “με μετέπεισε ο διευθυντής ενημέρωσής μου”! Ποιος είναι αυτός; Είναι ένας παραγωγός Τούρκος με σήριαλ, που έχει το Survivor! Αυτή είναι η αλήθεια και ξέρω ότι σας πειράζει…»! Προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Κοτζιά, ο οποίος παραδέχεται δημόσια πως, η δική μας πληροφόρηση είναι μπροστά από αυτή του Υπουργείου Εξωτερικών!

Φωτιά στα “προσφυγικά”…

Σας είχα αποκαλύψει σε προηγούμενα άρθρα μου ότι οι Τούρκοι αγοράζουν την Αθήνα! Σας είχα αποκαλύψει ότι στο σχεδιασμό τους είναι η αγορά όλου του οικοδομικού τετραγώνου, όπου βρίσκονται οι προσφυγικές κατοικίες απέναντι από το γήπεδο του ΠΑΟ! Σας είχα αποκαλύψει ότι σήμερα – σύμφωνα με τις πληροφορίες μου – είναι γιάφκα της ΜΙΤ!

Έτσι, προχθές την ώρα του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟ – Πλατανιά Χανίων, εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά στην ταράτσα των “προσφυγικών” υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες!

Λέτε κάποιοι να θέλανε να στείλουν σήματα καπνού όπως οι Ινδιάνοι;

Λέτε το σύνθημα να ήταν “φωτιά”;

Απλά ρωτάω, προβληματιζόμενος για τις σατανικές συμπτώσεις!

“Συνελήφθη” απολογούμενος ο Acun Ilicali στο “Πρώτο Θέμα” (;;;)…

Η Ελεύθερη Ώρα και η αφεντιά μου γράψαμε μόνο, για την σχέση του Γιάννη Αλαφούζου και του Acun Ilicali! Για την σχέση του Acun Ilicali με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Και ξαφνικά ο Acun Ilicali ένιωσε την ανάγκη για να απολογηθεί (χαρακτηριστικό ιδίωμα των Τούρκων όταν νιώθουν ότι έχουν στριμωχτεί)! Έτσι, διαπιστώσαμε συνέντευξη του Acun Ilicali παραγωγού του Survivor, στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2018, που προαναγγέλθηκε στην πρώτη σελίδα (;;;) της εφημερίδας!

Στέκομαι στην αναφορά, που αναφέρει η εφημερίδα και στην πρώτη σελίδα:

«Μη βάζετε στο μυαλό σας ότι έχω μυστικά σχέδια ή συνωμοσίες για τη χώρα σας»!

Επίσης, αναφέρεται σε “στόχους” που έχει στη χώρα μας! Οι στόχοι αυτοί είναι μόνο επιχειρηματικοί, όπως η αγορά τηλεοπτικού σταθμού στην Ελλάδα;

Χάθηκε η αγορά στην Τουρκία; Τι ακριβώς ζητάει σε μια κατεστραμμένη οικονομικά χώρα (Ελλάδα), όπως άλλωστε διατείνεται και ο Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν;

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σίγουρα τον συγγραφέα της παπαροανάλυσης τον έχει βαφτίσει ο φυγόδικος Σώρας την Ελλήνων βλακείας...

    Πάλι καλά που δεν έμπλεξε και αυτούς που χόρευαν με την ΤΣΙΛΈΡ και τους 500 Τούρκους πράκτορες της ΜΥΤ που ήρθαν για πρωτοχρονιά στην Κω…. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΗΛΊΘΙΟΥΣ που παριστάνουν τον πράκτορα 000….

  2. ο Τζέιμς Μπόντ κι ο Παναθηναϊκός δεν είναι παιχνίδια γιά όλους

    άλλαξε πίστα, πάμε στα 600 δις του δικού σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ