ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: 23/10 ξεκίνησαν οι εργασίες ταλαιπωρίας στην Αρτεμισίας & η κατάσταση σήμερα είναι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες

18
1169

23/10/17 ξεκίνησαν οι εργασίες-ταλαιπωρίας στην οδο Αρτεμισίας μήκους 150 μέτρων,σήμερα 11/01/18 η κατάσταση είναι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.

Λάσπη παντού,οι μόνιμοι κατοικοι καθημερινά ταλαιπωρούνται και οι μικρές επιχειρήσεις καταστρέφονται.

Κάτοικος οδού Αρτεμισίας

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 4 μήνες για 150 μετρα δρόμο….
    δημοτικη αρχη της πλάκας,κανεις δεν τους παιρνει στα σοβαρα.ουτε οι εργολαβοι κυριε κυριτση ουτε οι εργολαβοι.

    • Έχεις και εσυ τα δίκια σου.Αλλά και εμείς πως θα περάσουμε, έχω παραδώσει και τις πινακίδες στο τρακτέρ!!

  2. Κύριε Κιάρη έχω ακυρώσει 2 φορές το ραντεβού μου στον ορθοπεδικο που βρίσκεται εκεί γιατί δεν μπορεί λόγω της λάσπη να πλησιάσει αυτοκίνητο.Μιλάμε για την τουριστική Κω του 2018….
    Ντροπη και μόνο ντροπή ασθενείς να μην μπορουν να πλησιάσουν στο γιατρό τους.

  3. Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά? ο Γερασκλής είπε σε εναν μήνα θα είναι έτοιμος ο νεος αυτοκινητόδρομος.Όσο για τους γιατρούς μαγαζιά και εστιατόρια της περιοχής αλλα και όλους τους κατοίκους που ζούνε εκεί υπομονή το 2019 έχουμε εκλογές…να τον ξαναπιστεψετε να σας ξαναφέρει εργολαβίες με προσωπικό 2 ατόμων.βρε ουστ με τους ψευτες

  4. Αντί να μιλάτε χωρίς να ρωτήσετε ποιοι φταίνε γράφετε ένα σωρό αρλούμπες ! Έλληνες γαρ …… ας μην καθυστερούσαν οι γείτονες σας το θέμα με τα δέντρα και αυτό θα ήταν έτοιμο εδώ και καιρό ! Ελληναρες ….

    • φανταζομαι όπως βλέπεις στις φωτογραφιες το πρόβλημα είναι τα δεντρα και όχι πως δεν εχει ολοκληρωθεί τιποτα.και στο φιναλε πρωτα παιρνεις αδειες από παντου,και μετα οριζεις το χρονοδιάγραμμα.αιντε ειδικε συμβουλε!!!

      • ΒΡΕ ΓΚΑΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ Ή Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ?? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ

  5. ΚΟΥΙΖΑΚΙ!!!
    ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ? ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ? ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ? ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 2-3 ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΚΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ? ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ Τ/Υ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ?

  6. Έχουμε ότι μας αξίζει!!! Τα έργα για τους πολίτες καθυστερούν,οι απευθειας αναθέσεις για μπογιες,κλιματιστικα,χαρτικα,λουλουδια,σημαιες,ταχυδρομικά κινούνται με ταχύτητες φωτός.

  7. Κάτοικοι της Αρτεμισίας και όλης της Κω μια διαμαρτυρία κάτω από το μέγαρο του Κυρίτση θα του δείξει τα αισθήματα μας. Αλλιώς αυτός νομίζει ότι ψιχαλίζει και καλοφαγωμένη μας.

  8. το μόνο που μπορεί να κάνει γρήγορα ο Κυρίτσης και οι υποτακτικοί του

    είναι ανακαίνιση του γραφείου Δημάρχου, της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου και του παληού γραφείου των ταξί aka (ιδαίτερο διαμέρισμα). Το Ακταίο μπορεί να περιμένει!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ