Αναγνώστης: Αυτή είναι η αλήθεια. Τι έλεγε ο κ. Καματερός για το Φ.Π.Α. στα νησιά (ΒΙΝΤΕΟ)

4
388

Αγαπητέ κ. Κιάρη καλησπέρα,

με έκπληξη βλέπω ότι το γραφείο τύπου του κ. Καματερού επιχειρεί να κάνει το μαύρο-άσπρο στο δελτίο τύπου που έστειλε, όταν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Αταίριαστοι» του Σκάι κ. Ντσούνος και κ. Κούτρας έκαναν τον κ. Καματερό να χάσει την ψυχραιμία του και να μην ξέρει τι να πει, όταν του θύμισαν την δέσμευση που είχε δώσει στην ίδια εκπομπή ότι «σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο να ψηφίσει την αύξηση του Φ.Π.Α.».

Χωρίς να πει λέξη για τα ψέματα και την ανακολουθία του, για άλλη μια φορά αρκέστηκε να δώσει ακόμα μια απροσδιόριστη υπόσχεση για το «μεταφορικό ισοδύναμο» γνωρίζοντας και ο ίδιος πολύ καλά ότι η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μας δεν μπορεί να αντισταθμιστεί ούτε με καλές προθέσεις, ούτε με κανένα άλλο μέτρο και θα έχει οδυνηρές συνέπειες για την οικονομία και την κοινωνική ζωή σε αυτά.

Βγήκε δε εκτός εαυτού σε τέτοιο βαθμό που τα έβαλε με τους δημοσιογράφους και απαίτησε να έχει αυτός την τελευταία λέξη στην εκπομπή, βλέποντας ότι είχε ήδη χάσει τις εντυπώσεις με τα ψέματά του.

Σας αποστέλλω συνημμένα στο σχετικό link στο YouTube:

ΒΙΝΤΕΟ:Καματερός για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά

Αναγνώστης

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξέρεις τι ωραία που είναι κάθε μήνα να μπαίνουν τα χιλιαρικάκια στο λογαριασμό σου, να βάζεις όσους θες σαν συμβούλους, να έχεις τζάμπα εισιτήρια, κινητό, αυτοκίνητο και να σου πληρώνουν και γραφείο στην Αθήνα.

  2. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΕΞΩ ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!!! ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ