ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Προβληματισμός στην εμπορική αγορά και στην Κω για τα νέα μέτρα

20
2798

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Προβληματισμός υπάρχει στην εμπορική αγορά για τα νέα μέτρα και μια μερίδα καταναλωτών που δυσκολεύονται πολύ να κάνουν τα ψώνια τους με τα νέα μέτρα.

Σύμφωνα με αυτά τα νέα μέτρα, οι εργαζόμενοι που είναι ανεμβολίαστοι πλέον υποχρεώνονται σε δυο εργαστηριακούς ελέγχους την εβδομάδα, ενώ για την παρουσία μη εμβολιασμένων στα καταστήματα αυτά απαιτείται επίσης μοριακό  ή rapid test.

 

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσωπικά εγω δεν πρόκειται ποτε να παω να κανω τα ψώνια μου Κυριακή!!!!
    Η μέρα αυτή είναι για ξεκούραση οχι να βάζετε τους υπαλλήλους να δουλεύουν!!!!

    • ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ! Κυριακή πας όμως για καφέ και φαγητό και απασχολείς τους κακόμοιρους τους σερβιτόρους ! Μάλλον στη κατηγορία αργόσχολων ανήκεις και εσυ ! Δε δουλεύουν τσάμπα πληρώνονται !

  2. Γιατί να υπάρχει δυσαρέσκεια;;;;; αν είχαν εμβολιαστεί….. Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα…
    Λοιπόν… Έστω και τώρα να κάνουν το αυτονόητο… Να τρέξουν για το εμβόλιο….
    Αρκετά πια!!!!!! Κανονικά οι ανεμβολιαστοι υπάλληλοι πρέπει να τεθούν σε αργία…. Έλεος πια….

    • Μέλι στάζει το στόμα σας μέρα που είναι.. Δικαίωμα του κάθε ένα είναι! Εσείς που έχετε κάνει το εμβόλιο, μασκούλα φοράτε; Αποστάσεις κρατάτε; Η δεν χρειάζεται γιατί δεν θα νοσήσετε ούτε θα μεταφέρετε..

    • Το λες τόσο απλά να τεθούν σε αργία ,αυτό είναι φασισμός ,είναι καταπατήσει των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ,είναι αντισυνταγματικό ,ενώ υπάρχει λύση κ μπορούν να κάνουν τεστ κ να φοράνε μάσκες ,γιατί τόσο μένος κ πως είσαι σίγουρη ότι θα πάτε καλά εσείς οι εμβολιασμενοι ????? Άσε λοιπόν τον καθένα να κάνει αυτό που νομίζει κ ο χρόνος θα δείξει ποιοι έχουν δίκιο.

  3. Πωπωπω γκρίνια … κάντε τα εμβόλια να μην υπάρχει θέμα … για εμένα φταίει και το κράτος … τι βάζεις τώρα τους καταστηματάρχες να κάνουν τους αστυνόμους … κάντο υποχρεωτικό όπως σε άλλες χώρες … όποιος δε θέλει σπίτι του . Άντε πια με τον κάθε ανόητο . Καθόμαστε και ακούμε ένα σορό βλακείες .

  4. Πάντως, το παράδοξο με τα μέτρα είναι ότι στα καταστήματα όπως για παράδειγμα…υποδημάτων, είδη ρουχισμού, καλλυντικών, οικιακών συσκευών, οι ανεμβολίαστοι υποχρεούνται να εισέλθουν σε αυτά με rapid test ή PCR, όμως στα μεγάλα σούπερ μάρκετ (τα οποία πολλά έχουν είδη ρουχισμού, είδη υποδημάτων, κάποια καλλυντικά και κάποιες οικιακές συσκευές) μπορούν να εισέλθουν και να ψωνίσουν χωρίς την υποχρέωση rapid test ή PCR!! Μιλάμε για κατάσταση αλαλούμ!! Επίσης, αδιανόητα ήταν και τα μέτρα για παράδειγμα, για τις καφετέριες για τον εξωτερικό χώρο!! Για τους εσωτερικούς χώρους λογικά τα βρίσκω τα μέτρα, για τους εξωτερικούς χώρους όμως; Δηλαδή, οι Εκκλησίες που είναι κλειστοί χώροι γιατί να εξαιρούνται από rapid test ή PCR ;

      • …ποιες φιλοσοφίες να αφήσω μωρέ; Δεν μπορείς να δεις ότι κάποια μέτρα δεν στέκουν και δεν βγάζεις άκρη με αυτά; Επίσης, ένας μη εμβολιασμένος με βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος rapid test, γιατί να μην μπορεί να μπει στον εσωτερικό χώρο μιας καφετέριας ή εστιατορίου; …είναι αρνητικός, ποιον θα βάλει σε κίνδυνο δηλαδή;
        Με την ευκαιρία να σε ενημερώσω ότι έχω κάνει την πρώτη δόση και σε δύο εβδομάδες θα κάνω και τη δεύτερη. Okay λοιπόν;

    • Να ελέγχονται οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ και να επιβάλεται να παίρνουν μόνο ΤΡΟΦΙΜΑ.

      • Εεε αυτό δεν γίνεται ρε φίλε, μιλάμε θα υπάρξει ένα μπάχαλο μέσα στα σουπερμάρκετ εάν γίνει αυτό!!

      • Να ελέγχονται οι εμβολιασμενοι ,να κάνουν ραπίντ ,ξ να φοράνε μάσκα γιατί κ νοσούν κ μεταδίδουν .

  5. Λυπάμαι γι αυτά που διαβάζω . Πραγματικά είστε υπέρ στο να καταργηθεί κάθε συνταγματικό δικαίωμα . Που είναι η ελευθερία; Που είναι το δικαίωμα να έχω κάποιο πρόβλημα και να απαγορεύεται να εμβολιαστώ ;
    Και πως είστε τοσο σίγουροι ότι αν εμβολιαστούν ΟΛΟΙ θα πάψει όλο αυτό απο τη στιγμή που σας υποχρεώνουν αλλεπάλληλες δόσεις;

    • Συμφωνώ με αγάπη κ από αγάπη σας λέω πως ούτε ο Χριστός δεν ζητά να τον ακολουθήσει κανείς αν δεν το θέλει ,ακόμα κ αυτούς που έκανε καλά τους ρωτάγε πρώτα θέλεις καλά γενεστε ????? Γιατί αυτή η υποχρεωτικοτητα ?????? Γιατί αφού μπορούμε με μάσκες κ ραπίντ ??????? Τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά ?????

  6. .. να είναι μόνο εμβολιασμένοι με τρίτη δόση ή δεύτερη Johnson και ταυτότητα μαζί και μπαίνεις στο σπίτι για να ξέρουμε ποιος είναι ποιός».
    ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΟΣ… ΕΕΕΕΕ.συγνωνη ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ…

  7. Φταίει το κράτος που πέρνει μέτρα και όχι οι ψεκασμενοι που δεν κάνουν το εμβόλιο.Καλα κρασια.65 έφυγαν σήμερα .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ