Κως: Η ξεχωριστή έκπληξη που επιφύλαξαν οι υπάλληλοι του καταστήματος στην διευθύντρια τους

12
28182

Mεγάλη έκπληξη έκαναν στην διευθύντρια τους την ημέρα των γενεθλίων της μέσα στο κατάστημα όλοι οι υπάλληλοι και εν ώρα λειτουργείας, θα έλεγε κανείς η προετοιμασία ήταν σαν υπερ παραγωγή όπως φαίνεται και από το βίντεο ώστε να μείνει έκθαμβοί και χωρίς να το περιμένει η διευθύντρια έσβησε τα κεράκια άλλα δεν θα πούμε νούμερο η ηλικία άλλα να ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ και να είναι πάντα καλά με ΥΓΕΙΑ. Πάντα τέτοια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επισκέπτομαι πολύ σπάνια το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, γιατί με εξυπηρετεί άλλο, 200 μέτρα από το σπίτι μου στην πόλη. Όμως έχει τύχει να προσέξω, με πόση χαρά και θετικά συναισθήματα αντιμετωπίζει το προσωπικό την Διευθύντρια του…

    Αυτό είναι απίστευτα σπάνιο!!!!!!

    Πρέπει να είναι πολύ καλός και δίκαιος άνθρωπος…
    Σίγουρα θα είναι και σεμνή..

    Θα ήθελα πολύ να μαθαίναμε, πώς ακριβώς διευθύνει το κατάστημα και τους συνεργάτες της.. Κάποια μυστικά, κάποιες λεπτομέρειες, να παραδειγματιστουν και άλλοι (αν και καλή καρδιά δεν αποκτάς μιμούμενος)..

    Εγώ όσους «ανώτερους» είχα στην ζωή μου, ήταν κομπλεξικοι και κακοψυχοι .. .

    • Μην έχετε αυταπάτες…ο/η διευθυντής/α μάλαμα να είναι οταν οι υπόλοιποι ειναι μες τη ρουφιανιά και τον ανταγωνισμό…

  2. Και σε άλλες αντίστοιχες επιχειρήσεις έτσι κάνουν!!!
    Μόνο που πάνω στην τούρτα αντί για κεριά βάζουν μαχαιριά….

  3. Εννοείται πριν τη τούρτα και μετά το θάψιμο ανα μεταξύ τους πάει σύννεφο!Στάνταρ πράγματα!

  4. Ευτυχώς που πληρώνουμε τη δημοτική τηλεόραση τόσα χιλιάρικα για να βλέπουμε τέτοια συνταρακτικά νέα.Θα είχαμε ένα ασθενοφόρο με πλήρη προσωπικό με αυτά τα χρήματα;Ναι η όχι;

    • Συμφωνώ απόλυτα!!!!
      Συνταρακτικά νέα, τι να λέμε τώρα… Μια έκπληξη γενεθλίων για ποιο λόγο να παιχτεί στη Δημοτική Τηλεόραση; Υπάρχουν τόσα άλλα φλέγον θέματα που προφανώς κανείς δεν ασχολείται! Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους σε κάθε κοπή βασιλόπιτας, αυτό είναι το έργο τους? Να φωτογραφίζονται καθημερινά σε διαφορετική εκδήλωση και έργο μηδέν! Και τώρα δε μας έφταναν οι βασιλόπιτες βλέπουμε τα άσχετα θέματα στη Δημοτική Τηλεόραση… ποιον αφορά αυτή η έκπληξη γενεθλίων? Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κυρία, θεωρώ όμως πως δεν αφορά τους πολίτες της Κω αυτό το θέμα ώστε να προβληθεί δημοσίως απ τη στιγμή που το νησί είναι στο χείλος του γκρεμού και παρατημένο.Υπαρχουν τόσα θέματα και γεμίζουν το δελτίο με άσχετα ρεπορτάζ οι σοβαροί «δημοσιοράφοι» της Δημοτικής Τηλεόρασης!!!

  5. Εκεί στην δημοτική τηλεόραση έχεται ξεπεράσει τα όρια! Μια ιδιωτική χαρά (στιγμή) την κάνατε είδηση!!! Εκατοντάδες καυτά αλλά προβλήματα υπάρχουν εκεί έξω!!! Αλλα εσείς αδιαφορία!!! Βέβαια ολα αυτά απο την τσέπη του λαού!!! Κυταξται λίγο μακρυά και απο την μυτι σάς!!! Παρακμή! Χρόνια πολλά στην κυρία!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ