Διονύσης Ατζαράκης: Viral το «τρολ» βίντεο με τον Λάμπρο Φισφή για τον Κασσελάκη – Το παρκούρ, η πολιτική και το σκυλί του

2
4965

Δημοσιογράφοι που τον κυνηγούν, ερωτήσεις για το πολιτικό του πρόγραμμα που ποτέ δεν απαντήθηκαν, μπουκαλάκια με νερό, καφέδες, φόρμες και αρκετό γυμναστήριο – Δείτε το βίντεο

Ο Διονύσης Ατζαράκης κάνει συχνά αστεία βίντεο σατιρίζονται την επικαιρότητα με τον δικό του τρόπο. Αυτή τη φορά στο «στόχαστρο» βρέθηκε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης που αποτελεί το πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων.

Μαζί με τον Λάμπρο Φισφή σατιρίζουν εκτός από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τους δημοσιογράφους που τον ακολουθούσαν σε κάθε του κίνηση, ενώ στο επίκεντρο έρχονται και οι ασαφείς αναφορές σε πολιτικές θέσεις από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Με το στενό, λευκό του πουκάμισο και τα γνωστά «απαιτώ ενικό», ο κωμικός βάζει τους θεατές από τα πρώτα μόλις δευτερόλεπτα στο κλίμα. Δημοσιογράφοι που τον κυνηγούν, ερωτήσεις για το πολιτικό του πρόγραμμα που ποτέ δεν απαντήθηκαν, μπουκαλάκια με νερό, καφέδες, φόρμες, leg day, μίνι αχρείαστα παρκούρ και σκυλάκια.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από το βίντεο ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ.

Δείτε το βίντεο του Διονύση Ατζαράκη που πλησιάζει τις 100.000 θεάσεις σε λιγότερο από μία ημέρα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ασχολούνται με τους φούστηδες. Δεν εχετε τίποτε με τον Μητσοτάκη και καμιά κατσίκα να μας δείξετε;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ