«Εγώ έκανα πέντε εμβόλια», είπε ο Γ.Παπαδάκης και αυτοφασκελώθηκε! – Επικό ΒΙΝΤΕΟ

4
2470

Πως δεν ξέρουμε πόσο αποτελεσματικά ήταν τα φάρμακα και τα εμβόλια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού»

Ενώ το θέμα συζήτησης ήταν η επιστροφή μέτρων για τον κορωνοϊό, ο Γ.Παπαδάκης είπε πως τώρα λένε «πως δεν ξέρουμε πόσο αποτελεσματικά ήταν τα φάρμακα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού».

«Τα φάρμακα ή τα εμβόλια», ρώτησε η συμπαρουσιάστριά του.

«Αν πας πουν και για τα εμβόλια, εγώ έκανα πέντε», και αυτοφασκελώθηκε!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε διαγνωσθεί θετικός στον ιό και  μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, καθώς είχε βαριά συμπτώματα.

Αναφέρθηκε μάλιστα, στην κατάσταση της υγείας του όταν είχε επιστρέψει: «Καλημέρα Ελλάδα! Ήρθε ο Λάζαρος, αναστήθηκε. Δεν θα πω τίποτα. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, που είμαι στο δεύτερο σπίτι μου. Χρόνια πολλά, να είστε γεροί και ευτυχισμένοι, υγεία πάνω από όλα. Υγεία, μετά από αυτό που πέρασα 18-19 μέρες. Μου έλειψε ο χώρος αυτός».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μόνο χθες βγήκα έξω. Την Παρασκευή κάναμε την τελευταία εκπομπή, πριν τα Χριστούγεννα και το βράδυ της ημέρας εκείνης, βγήκα αρνητικός. Έκανα κατάχρηση από rapid test. Πρέπει να έκανα γύρω στα 50 rapid test όλες αυτές τις μέρες. Τη μύτη μου την έχω ξεχειλώσει».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλοι εσείς τα πιόνια της λίστας Πέτσα το τι προπαγάνδα κάνατε και το τι μπούλινγκ προς τους ανεμβολίαστους δεν περιγράφεται. Όταν συμφωνούσατε όλοι εσείς οι πρωτοκλασάτοι του γυαλιού, με την άποψη του πρωθυπουργού της χώρας περί ψεκασμενων ανθρώπων. Για αυτό στα μάτια μου θα μείνεις ως ο τηλεφωνητής της Σεμίνας και τίποτα παραπάνω. Ξεχωρίσατε ανθρώπους, τους κάνατε διαλογή. Η ντροπή της νεότερης ιστορίας.

  2. Ο Παπαδακης,δεν ξέρω αν αρρώστησε η όχι,ξέρω ζει.Κάποιοι που διάλεξαν να ακούσουν πολιτικούς ,δημοσιογράφους και όχι γιατρούς,δεν είναι ανάμεσα μας.Ακόμα και γείτονες μας εδώ στο νησί.Λίγο φιλότιμο και αυτοκτριτική δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

    • Μαρή αρκούδα της ψευτιας του φασισμου τω κλοουν και της ανοησίας

      ποιος γείτονας σου εδώ έχει 500 θανάτους από τα μπόλια η Κως μέχρι χτες κλαίγαμε τον 68χρονο, τον 60χρονο, τον 58χρονο, τον 50χρονο, τα 25χρονα και τον 36χρονο. Εκτος όλους τους τελευταίους με τις αναμνηστικές και έχεις και μουτρα και μιλας ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ Ε ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ν ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ