ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Υπερθέαμα στα Καλάβρυτα από το 5ο Wild Terrain – Γ. Σταμόγλου & Ν. Δουφεξής στη 2η θέση με τα πιο πολλά χειροκροτήματα!

0
3224

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η Λέσχη 4χ4 Πάτρας «Skarta Ekato» διοργάνωσε έναν ακόμα πολύ καλό αγώνα, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά στους Αγώνες Wild Terrain. Την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου διεξήχθη το 5o Wild Terrain Patras «Χάρης Καφτεράνης» στον Δήμο Καλαβρύτων με πολύ μεγάλη επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Στον Αγώνα εκκίνησαν την Παρασκευή από την κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων 17 πληρώματα όπου το Σάββατο κατευθύνθηκαν στην περιοχή της παλιάς Κούτελης για να ολοκληρώσουν τις 4 Ειδικές Διαδρομές, ενώ την Κυριακή κατευθύνθηκαν στην περιοχή Νταμάρι για τις δύο τελευταίες Ε Δ.

Μετά την πανηγυρική εκκίνηση, το Σάββατο τα πληρώματα απόλαυσαν 4 Ειδικές Διαδρομές πολύ τεχνικές όπου δυσκόλεψαν τους «θερμόαιμούς» οδηγούς και έδωσαν προβάδισμα στους πιο ήρεμους, αφού το Terrain ήταν αρκετά Wild. Την Κυριακή οι δύο Ε Δ ήταν πιο χαλαρές με τον αρκετό κόσμο που έδωσε το παρόν, να απολαμβάνει ένα πραγματικό υπερθέαμα αφού καθούμενοι σε ένα σημείο έβλεπαν αμφιθεατρικά και τις 4 Ε Δ. «Σούζες», άλματα, ανατροπές και έντονος συναγωνισμός ήταν μερικά στοιχεία από το πολύ μεγάλο μενού θεάματος που πρόσφερε ο Αγώνας.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος για τις τρεις κατηγορίες και ξεκινώντας από την OPEN στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΜΠΑΡΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, στο δεύτερο οι ΞΕΝIΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και στο τρίτο οι ΣΑΡΑΝΤΑΥΓΑΣ ΗΛΙΑΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Στην κατηγορία WT36 νικητές αναδείχθηκαν οι ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – ΠΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αφήνοντας πίσω τους, τους ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΟΥΣΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ενώ οι ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ συμπλήρωσαν το βάθρο. Τέταρτοι τερμάτισαν οι ΝΤΑΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΚΟΣΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, πέμπτη οι ΠΑΡΑΔΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΚΑΜΑΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, έκτοι οι ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και έβδομοι οι ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΡΙΟΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ. Στην κατηγορία ENTRY οι επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί οι ΚΕΛΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ με τους ΦΟΡΤΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΚΑΜΠΕΡΟ ΑΛΕΞΗ και ΤΣΟΥΛΑΚΙΔΗ ΜΗΝΑ – ΠΑΝΤΑΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ να συμπληρώνουν το βάθρο.

Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τις επιμέρους κλάσεις όπου οι μάχες ήταν εντυπωσιακές και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Στην Κλάση της OPEN 40+ οι ΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ μπορούμε να πούμε πως άξια πήραν την πρώτη θέση παρά την εγκατάλειψη στην τελευταία Ε Δ αφού παρά τα προβλήματα του οχήματος το πλήρωμα κατάφερε και οδήγησε εντυπωσιακά. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε το πλήρωμα που μάλλον πήρε τα πιο πολλά χειροκροτήματα αφού είχαν την πιο εντυπωσιακή έξοδο (ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές) με τους ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ – ΔΟΥΦΕΞΗ ΝΙΚΟΛΑΟ. Τρίτοι στην κλάση τερμάτισαν οι ΓΙΑΣΗΜΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΚΑΤΣOΓΡΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.

Στην κλάση OPEN 40 πρώτοι τερμάτισαν το πλήρωμα της Λέσχης 4χ4 Πάτρας ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΜΠΑΡΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ όπου τερμάτισαν μετά από υπερπροσπάθεια στην τελευταία Ε Δ λόγο ενός κομμένου ημιαξονίου. Δεύτεροι μετά την πολύ όμορφη μάχη τερμάτισαν οι ΞΕΝIΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ με λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα διαφορά. Το βάθρο της κλάσης συμπλήρωσαν οι ΣΑΡΑΝΤΑΥΓΑΣ ΗΛΙΑΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.

Στην κλάση ENTRY33+ πρώτο πλήρωμα τερμάτισαν οι ΚΕΛΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ με δεύτεροιυς τους ΦΟΡΤΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΚΑΜΠΕΡΟ ΑΛΕΞΗ, ενώ στην κλάση ENTRY 33 πρώτοι αναδείχθηκαν οι ΤΣΟΥΛΑΚΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ – ΠΑΝΤΑΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Το 5o Wild Terrain Patras «Χάρης Καφτεράνης» πέρασε στην ιστορία, βάζοντας πολύ ψηλά για το 6ο Wild Terrain Patras.

περισσότερο φωτογραφικό υλικό στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο φίλος μας ο Giorgos Stergiou και εαυτός προσφέρει θέαμα στον αγώνα..(ζήλεψε τον George Katsulas B)

Geplaatst door Hps Steering op zondag 14 mei 2017

 

Geplaatst door Stathis Giannakopoulos op zondag 14 mei 2017

Ο George Katsulas B σε δράση.

Geplaatst door Hps Steering op zondag 14 mei 2017

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ