Ευάγγελος Τζόγιας: Με αυτό το οδικό χάλι θέλουμε να έρχονται όλο και περισσότεροι επισκέπτες κάθε χρόνο

11
8900
ΑΧ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΟΥ ΚΑΗΜΕΝΗ
Αγαπητές φίλες/οι ζούμε σε ένα παραδεισένιο και ευλογημένο νησί.Με ένα οδικό δίκτυο της ταλαιπωρίας τής υπομονής και τής παρανομίας,ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά το μέγα πρόβλημα επαρχιακός, από την πόλη ως την Κέφαλο με τις αμέτρητες λακκούβες, το στένεμα με τις μπάρες για να αποφύγουμε τις κολόνες ηλεκτροφωτισμού οι οποίες μπήκαν πάνω στο οδόστρωμα.Αν θέλει κανείς να βγει έξω από τον δρόμο για κάποια ανάγκη δεν υπάρχει χώρος.Ο παράλληλος του επαρχιακού παραμένει στο χάλι του είναι όμως η μόνη λύση στο μέγα πρόβλημα,στα χωριά μας η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από τραγική με αποκορύφωμα το Ζηπάρι αφού όλοι περνάμε μέσα από το χωριό υποχρεωτικά, οπωσδήποτε θέλει φανάρια πρίν καί μετά έτσι ώστε τα βαριά οχήματα να εκτρέπονται περιμετρικά.Σε αυτόν τον δρόμο καρμανιόλα προπονούνται οι ποδηλάτες με απόλυτη ανασφάλεια ο Θεός να βάλει το χέρι του.Στην Ασκληπιού τα χαντάκια παραμένουν ακόμα ανοιχτά δεξιά και αριστερά τής οδού, στον δρόμο του Αμπαβρη τα φονικά σίδερα παραμένουν ακόμα μες στον δρόμο, υπάρχει άραγε εισαγγελέας ήδη θρήνου με τον πρώτο νεκρό.Ο δρόμος προς Άγιο Νεκτάριο θέλει περισσότερη σήμανση φωτιζόμενο στοπ στο επίμαχο σημείο αφού δεν υπάρχει καθόλου ορατότητα.Η Κοραή δρόμος του δεσπότη πρέπει το σήμα να φύγει από το δεξιά να πάει αριστερά και να απαγορευτεί το παρκάρισμα σε όλο το μήκος, για να περνούν με ασφάλεια τα βαριά οχήματα.Στην Ελευθερίου Βενιζέλου βγάλτε τα σήματα για ζυγούς και μονούς μήνες για να μην γινόμαστε ρεζίλι στους επισκέπτες μας.Τα φανάρια δουλεύουν οπότε θέλουν με αποκορύφωμα αυτά της EUROBANK .Στην μεγάλου Αλεξάνδρου ο σκουπιδότοπος που κάποτε ήταν περιβόλι μπορεί να γίνει πάρκινγκ,το ίδιο απέναντι από τη δεύτερη είσοδο του Αγίου Νικολάου μεγάλος σκουπιδότοπος και εκεί.Το στένεμα του δρόμου στην λαϊκή από τον προηγούμενο δήμαρχο είναι παντελώς λάθος μόνο προβλήματα δημιουργεί.Σε επόμενο άρθρο τα υπόλοιπα προβλήματα.Με αυτό το οδικό χάλι θέλουμε να έρχονται όλο και περισσότεροι επισκέπτες κάθε χρόνο.
ΤΖΟΓΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ πάντως παρκάρω στο πάρκινγκ που έφτιαξε ο δήμαρχος πρην 4 χρόνια στη καζαρομανα.Δεν είχατε δει τα σχεδεια;

    • Η επικινδυνότητα που υπάρχει στην περιοχή που αναφέρεις είναι τεράστια. Τρίγωνο κόλασης έγινε.

  2. Να αγιάσει ή πένα σου και το μυαλό σου μαυτα που γράφεις και λες χωρίς κανένα κέρδος. Μας γράφεις μια πραγματικότητα που δυστυχώς κανένας αρμόδιος δεν θέλει να δει σε λίγο θα πουν πώς κάνεις αντιπολίτευση!Ο Θεός να μας προσέχει πάλι φέτος….

  3. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες κλπ.

  4. Ευαχαριστούμε τους Δημάρχους Καίσαρλη και Φάκκο
    Για τα έργα τους το Λατομείο Τα ΚΑΥΣΙΜΑ, την ΜΑΡΙΝΑ. τα ΣΤΑΔΙΑ. το παλιό ΝΟ-ΣΟΚΟΜΕΙΟ, το ΙΚΑ. το κλειστό ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. το ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ, τους ΒΡΕΦΟΝΗ-ΠΙΑΚΟΥΣ, τα ΣΧΟΛΕΙΑ. το ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ και την ΕΚΚΛΗΣΙΑ. την ΚΑΖΕΡΜΑ, τα ΚΡΗΤΙΚΑ, τα ΛΑΪΚΑ, τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ. την ΕΦΟΡΙΑ, την ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ, τους ΟΙΚΙ-ΣΜΟΥΣ, τις ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΗΣ τον ΒΙΟΤΟΠΟ, τους ΔΡΟΜΟΥΣ μέχρι τον Δίκαιο, τους ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ, το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ χαβρα και καμιά εκατοστή ακόμα που γράφει στο βιβλίο του ο Καίσαρλης

    • τωρα αν δεν ειρωνευεσαι πρεπει να εχεις φαει καλα την εποχη κ των δυο πασοκων, αν οχι μια ερωτηση γραφεις το παλιο νοσοκομειο γιατι εχουμε κ νεο?

  5. ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ-sugardaddys ΠΑΡΤΕ ΦΤΥΑΡΙΑ Κ ΑΞΙΝΕΣ Κ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΣΚΟΥΡΙΑΣΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ε ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΣΑ ΛΙΓΑΚΙ Κ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΔΑΤΕ ΦΤΙΑΞΤΕ Κ ΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΣΑΜΠΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΝΤΕ

  6. Ενα κεντρικο δρόμο 45 χιλιομετρα έχει το νησι και ουτε αυτόν δεν προσέχουν …. πόσο μάλλον τους δρόμους της πόλης και τους παράδρομους! Θα ξυπνήσουμε μια μέρα, αλλά θα είναι αργά!

  7. η λακουβα αγαπητε ειναι στο δυδκοιλιο κρατος οπου ετσι που ειναι στημενο διαχρονικα θα παραγει σπιρτζιδες καραμανληδες που θα παραγουν με την σειρα τους Τεμπη – Μάτι – δρομους καρμανιολες και νοσοκομεια σαν του νησιου μας και στο τελος θα μας κουνανε και το δακτυλο με τα παιδια μας στον ταφο.
    Η λυση ειναι η αρση της μονιμοτητας στο δημοσιο πληρη ιδιωτικοποιηση του κρατους οπου θα υπαρχουν χρονοδιαγραμματα ποινες και απολυσεις και οχι συμβασεις που θα αναιρουνται ανα 6μηνες απο εργολαβους κρατικοδιαιτους βλεπε 3ο δημοτικο Κω , αλλα οι φταιχτες ειμαστε εμεις κε Τζογια βγαζοντας τους ιδιους αριστερα κ δεξια ελπιζοντας να κανουν κατι καλυτερο λες και δεν ειχαν 8ετιες ολοκληρες να το κανουν, υπαρχουν αξιολοξοι ανθρωποι πετυχημενοι επαγγελματικα και οικονομικα ανεξαρτητοι οπου θα ηθελαν να προσφερουν φτανει να φυγει το τιποτα που κυβερναει απο το 74 κ μετα…..αυτα τα ολιγα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ