Αναγνώστης: Είδα το χάρο με τα μάτια μου… Θέμα χρόνου σοβαρό τροχαίο

24
44744

Θρασύτατη επικίνδυνη Ελληνίδα οδηγός στην προσπάθεια της να παρακάμψει τον απέναντι δρόμο επί της Πειραιώς και χωρίς ίχνος των συνεπειών της μπήκε στο σημείο όπου υπάρχει απαγορευτικό σήμα με αποτέλεσμα να γλιτώσω τα χειρότερα. Το περιστατικό συνέβη στις 15:30 ήταν η στιγμή η οποία κατέβαινα το δρόμο της Πειραιώς ώστε να στρίψω αριστερά στο παρακλάδι σημείο του δρόμου που οδηγεί στην απέναντι πλευρά , που είναι του Λοΐζου το βουλκανιζατέρ.

Στην προσπάθεια να σταματήσω το μηχανάκι στα μόλις 3 μέτρα από το σημείο αυτό τελευταία στιγμή είδα το χάρο με τα μάτια μου κ ενώ η οδηγός με είδε συνέχισε βιαστικά την πορεία της. Ώσπου να καταλάβω τη είχε συμβεί , ήταν είδη αργά , είχε τραπεί σε φυγή. Ως εκ θαύματος γλίτωσα τα χειρότερα, μαζί και οποίος οδηγούσε στον αντίθετο δρόμο.

Το μήνυμα μου είναι πως πολλοί οδηγοί είναι εκείνοι που αργά η γρήγορα θα προκαλέσουν ένα σοβαρό ατύχημα και αυτό θα οφείλεται στην έλλειψη εμπειρίας του οδηγού και το πόσο ευσυνείδητος τελικά είναι.
Όσο για το συγκεκριμένο κορίτσι έχω να πω , ότι σήμερα ήταν η τυχερή της μέρα.
Απόστολος Παπανικολάου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …….Αποστολε,
    στο συγκεκριμενο σημειο φταινε οι υπεύθυνοι του εργου!
    έφτιαξαν ευκολη την παραβαση !
    ευκολα παραβιαζεις!

    • Η νησιδα πρεπει να μεγαλωσει κατα 6 μετρα τουλαχιστον προς χωρια.

      Αυτο γινεται σε καθημερινη βαση και πολλες φορες την ημερα.
      Επισης ΝΗΣΙΔΑ και στην διασταυρωση προς ΑΒ. Εκει απορω πως δεν εχει γινει γιατι πατανε οι οδηγοι προς χωρια, στην λωριδα που στριβουνε απο χωρια προς ΑΒ.

      • Κατοικώ κοντά στο ΑΒ. Αρκετές φορές τον μήνα πάω για ψώνια στο ΣΜ, τελευταία μειώθηκε και αυτό. Γνωστοί οι λόγοι. Άλλο ανέκδοτο. Ερχόμενος προς την πολή στην στροφή αριστερά (Μεβγάλ) πάντα υπήρχε διαγράμμιση, όταν έκαναν τον κόπο οι «υπεύθυνοι» να την βάψουν !! Αυτό που λές φίλε το ζώ πάντα. Οδηγοί Νεάντερνταλ προσπερνάνε (παράνομα) από αριστερά τους μπροστινούς τους μετά τον Σεγραίδο στην στροφή και τους βλέπεις ΦΑΤΣΑ μπροστά σου. Παναγιά βοήθα. Στο ίδιο σημείο από τον ΑΒ βγαίνοντας στον κεντρικό απαγορεύται η αριστερή στροφή, έχει πινακίδα μόνο δεξιά. Σχεδόν πάντα εγώ ή και άλλοι οδηγοί, περιμένουμε τον μάγκα εμπρός μας για να περάσει αριστερά ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Εδώ φταίει η ηληθιότητα του Ελληνάρα εποχούμενου…………

  2. Με τους ρωμιούς οδηγούς το ατύχημα είναι δεδομένο απλά πάρε μέτρα για να αυξήσεις τις πιθανότητες επιβίωσης.

  3. Ένας ακόμα πιο έξυπνος πέρασε πάνω από την διάβαση που έχουν αφήσει με το αυτοκίνητο του προκειμένου να μην πάει έως το κόμβο να στρίψει. Έβαλαν πλαστικά κολωνακια ,κακώς κατά την γνώμη μου,μπάλες απο τσιμέντο έπρεπε να βάλουν.
    Ότι έργο και να φτιαχτεί άμα δεν αλλάξει ο τροπος σκέψεις αλλαγή δεν θα υπάρξει.

  4. Το προβλημα με ολους αυτους τους νεατερνταλ που ερχονται απο την οδο Θαλειας νικολαιδου και θελουν να πανε παρανομα απεναντι στην πειραιως θα ληθει με μια καμερα περασες? το ραβασακι στο σπιτι 1000 ευρω και να δεις μετα που δε θα περνανε ουτε καν απο εκει. Ελλαδα χωρα καταλαθος.

  5. Αυτο ειναι ενα καθημερινο φαινομενο.Μικρο σλάλομ απο την πειραιως και περνανε απενταντι.Και αν τολμησεις και μιλησεις σε βριζουν κιόλας.Το κανουν δε τόσο φυσιολογικα αφου καθε φορα που το βλεπω πηγαινω και κοιταζω μηπως εβγαλαν το απαγορευτικό.Λαθος σχεδιασμός λεω εγω που δεν ειναι η δουλεια μου.Ας βαλουν και αλλα κολωνακια μπας και το καταλαβουν.Αλιως καμερες!!!!!!Οπως κατι πρεπει να γινει και στην στροφη απο Γρηγοριου Ε προς Βασιλεως Παυλου.Δυο απαγορευτικα και επεμενουν να στριψουν κανοντας ουρα πισω τους.Τετοιο θρασος? Καμερες και εκει!!!!!

  6. Με τέτοια συγκοινωνιακά εκτρώματα που μόνο εδώ βλέπεις αυτά θα έχουμε. είναι άκρως επικίνδυνη η διακλάδωση αυτή γιατί παραπονέθηκαν οι καταστηματάρχες της περιοχής. Μέχρι το επόμενο θανατηφόρο που δυστυχώς είναι προδιαγεγμενο να γίνει και πάλι να ψάχνουμε τους υπεύθυνους. Μυαλό πάντως δεν βάζουμε. εγώ προσωπικά αποφεύγω να στρίβω εκεί.

  7. Θέλει καλύτερη σήμανση να βλέπουν τα ζωντανά ότι απαγορεύεται.
    Κι αστυνόμευση και κοπάνισμα σε αυτούς που ενω ξέρουν ότι απαγορευται πάνε και στρίβουν.

  8. Τα γράφω μέρες τώρα. Δεν είμαι ειδικός πολεοδόμος, κλπ, αλλά βρίσκομαι στο τιμόνι 50 χρόνια. Έχω δεί πολλές αστοχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά αυτό που συμβαίνει εδώ, πουθενά. Αν θυμάμαι καλά η αιτία ήταν ό άδικος χαμός ενός νέου παιδιού με μηχανάκι. Εκτός του κάφρους που τελικά όλοι μας βλέπουμε κάθε μέρα, πολλοί μηχανόβιοι πάνε όπου θέλουν. Χθές στρίβοντας αριστερά για την λαϊκή, μαγκάκι χωρίς κράνος, κάνει σφήνα δεξιά μου παράνομα, μπαίνοντας από το ψαράδικο, εμένα και το κράσπεδο, παρακάμπτει τις κορίνες περνά απέναντι. Από το χασάπικο κατέβαινε νταλίκα πίσω μου, ευθεία στην πόλη, την γλύτωσε στο τσάκ…..!!!

  9. …έχει γίνει και θα ξαναγίνει.

    Οι Τεχνικές υπηρεσίες και ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ας φροντίσουν να βάλουν καμία σήμανση της προκοπής για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

    Δυστυχώς δεν πάσχει μόνο η μελέτη και η υλοποίηση αλλά πάσχει και η σήμανση του συγκεκριμένου κόμβου και.μονο στη σήμανση μπορεί να επέμβει πλέον κάποιος τώρα,.

    Βασικά, εκτός των»Απαγορεύεται η είσοδος», «Απαγορεύεται η στροφή αριστερα» και «Απαγορεύεται η αναστροφή» πρέπει να μπουν και 7 πινακίδες:
    «Απαγορεύεται ΜΛΚ η είσοδος από εδώ»
    στο ρεύμα Κως-χωριά.

    Αυτά, τα ολίγα, συγκοινωνιακά.

  10. Προσωπικά δύο φορές εχω δει δίκυκλα να βγαίνουν από τον δρόμο του εν λόγω βουλκανιζατέρ και να περνάνε απεναντι στην ACS αντί να στρίψουν δεξιά προς χωριά που είναι η υποχρεωτική πορεία.

  11. Δυστυχώς το έργο που κόστισε πολλά χρήματα στον Κωο πολίτη δεν βοηθάει στην ασφάλεια του.
    Η Κως έχει πολύ σοβαρότερες ανάγκες να επιλύσει.
    Ένα φανάρι θα ήταν αρκετό για να λυθεί το πρόβλημα.

  12. Ωραίο το σχόλιο σου φίλε στρατιωτικές. Εμ από τα κατσίκια στ αυτοκίνητο δε γίνεται. Χχαχαχχαχα α ρε μποχαλοιιιιιιι

  13. Προφανώς φταίει η ασυνείδητη οδηγός. θα ήθελα να δω τον εισαγγελέα να επεμβαίνει μετά την καταγγελία, να συλλέγει υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων και να πράττει τα δέοντα βάσει νόμου!!!
    Πέραν αυτού, το έργο είναι προφανώς λάθος, αφού αφενός αφήνει το περιθώριο να πραγματοποιηθούν τέτοια φαινόμενα, αφετέρου ο δρόμος έχει στενεψει υπερβολικά και δεν αφήνει περιθώρια εύκολης διέλευσης και ελιγμών!!! Πολύ τσιμέντο για το τίποτα!!! Επαναλαμβάνω, ολόκληρος πλανήτης έχει κυκλικούς κόμβους….η Κως είναι από άλλο, παράλληλο σύμπαν!!!

  14. Ένα καλό πήγε να γίνει και τελικά και αυτό το άφησαν γεμάτο ατέλειες!
    Η νησίδα κατεβαίνοντας από χωριά για τη πόλη θα έπρεπε να ξεκινάει από λίγο πιο πίσω ώστε να ήταν (σχεδόν) αδύνατο να γίνουν αυτές οι μανούβρες.
    Επίσης τι στο καλό είναι αυτό που έχουν κάνει με τις παλιές νησίδες στους κάθετους; Τώρα αφήνουν πινακίδες στη μέση του οδοστρώματος και καταργούν νησίδες; Πού αλλού θα δεις τέτοια πράγματα;
    Μόνο στη Κω του 2023

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ