Παραλίγο σοβαρό περιστατικό στην Κω: Μπλόκαραν τα φρένα νταλίκας, γύρισε στη μέση του δρόμου και κατέληξε σε μαντρότοιχο σπιτιού

12
41451

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να λέτε καλά που μπλόκαραν και δεν έγινε το αντίθετο να γίνει μακελειό. Αλλά με την εικόνα των φορτηγών στο νησί είναι θέμα χρόνου να γίνει και αυτό. Κρίμα στους δύσμοιρους που θα τύχουν στο δρόμο του ασυνείδητων δολοφόνων.

  2. Μήπως εκτός από το νοσοκομείο που πρέπει να υπάρχει στελεχωμένο, θα πρέπει και εσείς ως επαγγελματίας να ελέγχεται και να συντηρείτε το όχημα σας;

  3. Και ειναι ακομα Μαρτιος , χωρις πουλμαν, χωρις τουριστες, χωρις γουρουνες, ποδηλατα κτλ……. απο τον Απριλιο και μετα τι θα γινεται??? θα μπλοκαρουν ολοι στην εισοδο της πολης ……. Μακαρι να μην εχουμε τιποτα χειροτερο !!!

  4. Πέρα από το θλιβερό περιστατικό που έγινε θα παρακαλούσε την αστυνομία να τους πετσοκόψει στην κλήση όποιους οδηγάει φορτηγά γιατί πάνε με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και μέσα στην πόλη και σε δρόμους η αστυνομία που είναι δεν τους βλέπει τρέχουν πάνω από 80 και 70 μέσα στην πόλη ρε πάτε καλά ρε είναι δυνατόν πού βρίσκεστε

    • Η αστυνομία στην Κω μια χαρά κάνει τη δουλειά τής , ας μην λέμε ότι θέλουμε. Μπλόκαραν τα φρένα πράγμα το οποίο μπορεί να συμβεί, και το κακό είναι ότι κρίνουμε ο ένας τον άλλον για να γεμίσουμε τα σίτες με σχόλια για να έχουμε απλώς κάτι να λεμε

  5. Πριν φτασουμε στο νοσοκομείο ελεγχουμε, φρένα, οδόστωμα, αλκοόλ, διπλώματα οδήγησης κλπ/

  6. Γιατι γρινιαζετε????
    Εχουμε αυτο που θελουμε!!!
    Ας αλλαξουν τα θελω μας, για να γλυτωσουν τα τομαρια μας.
    Εφ οσων οταν πλησιαζουμε εναν πολιτικο, συζηταμε μονο για εμας, προσωπικα θα πηγαινουμε αριστα…….και κοινωνικα στα τσακιδια!!!!
    Απλα ειναι τα πραγματα!!!!

  7. Μπλοκαραν ίσως επειδή λειτουργούσε σωστά?
    Λέω εγώ τώρα!!!
    Η εμπλοκή των φρενών έγινε επειδή υπήρξε βλάβη φρενών, αν δεν γινόταν η εμπλοκή στο προβλημα τότε!!! θα υπήρχε μια χωρίς έλεγχο » Ελέυθερη » Στον δρόμο νταλίκα!
    Για αυτό εσεις όλοι άσχετοι αλλά κατά τ’άλλα έμπειροι οδηγαρες! Που όταν δεν υπάρχει φαναρι κοιταζετε σαν τους χανους ο ένας τον άλλο για το ποιος έχει προτεραιότητα παίζοντας ένα παιχνίδι τυχης και ότι κάτσει!!!!
    Αυτά είναι τα δεδομένα του κωλοδρομου που όλοι πρέπει να συνυπάρξουν από κατσίκες μέχρι λιμουζίνες!!!
    Γιατί όλοι αυτοί οι άχρηστοι που πέρασαν από τον τόπο αυτό δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό, ένα εμπορικό λιμάνι έναν δίκτυο μεγάλων φορτηγών να μην περναει μέσα από την πολη με διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα,εννοείται πως σχεδόν όλα παράνομα παρκαρισμενα… Μα τι να λέμε τώρα εδώ ένα ασθενοφόρο και πρέπει να περάσει 100 στοπ για να πάει στο νοσοκομείο.. Αν ήταν κάποιος να ζήσει σίγουρα τον σκότωσαν αυτά…. Άχρηστοι όλοι!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ