Βίντεο – ντοκουμέντο: Το τροχαίο στη Συγγρού – Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο 60χρονος οδηγόςμ κατέληξε στο Τζάνειο

1
2745

Κατέληξε ο 60χρονος οδηγός, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου, προσέκρουσε με το Ι.Χ. όχημα του σε κιγκλίδωμα του δρόμου επί της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος της Λ. Αμφιθέας. Ο οδηγός, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Την έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, έχει αναλάβει η τροχαία Καλλιθέας

Τροχαίο ατύχημα: Κάμερα κατέγραψε το σοβαρό τροχαίο που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου στη Λεωφόρο Συγγρού.

Σοβαρό τροχαίο στη Συγγρού το πρωί του Σαββάτου, περίπου στις 06:30. Ο οδηγός ΙΧ, έχασε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο τον έλεγχο του οχήματος το οποίο έπεσε πάνω σε κολώνα.

Βίντεο κατέγραψε την πορεία του αυτοκινήτου, που φαίνεται να καρφώνεται σε κολώνα της Λεωφόρου Συγγρού. Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική, που έφτασε άμεσα στο σημείο, επιχειρώντας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.

Από τη σύγκρουση ο οδηγός βρέθηκε από τη θέση του, σε εκείνη του συνοδηγού. Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Στο ατύχημα δεν ενεπλάκη δεύτερο όχημα.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

megatv.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο άνθρωπος έχασε τις αισθήσεις του πάνω στο τιμόνι. Ευτυχως που δεν πήρε μαζί του σβάρνα κανα πεζό ή μηχανάκι…. Τα φολια εκαναν πάλι την δουλεια τους….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ