Αναγνώστης: Εγκαταλελειμμένο εδώ και έξι μήνες στο πιο κεντρικό σημείο… Τα συμπεράσματα..δικά σας…!

13
11958

Εγκαταλελειμμένο ένα παλιό αυτοκίνητο..χωρίς πινακίδες και σπασμένα τζάμια…εδώ… και 6 μήνες σε τουριστικό…. σημείο..(Εκεί που αποβιβάζονται &..επιβιβάζονται οι επισκέπτες των κρουαζιεροπλοίων..!!! ) Αρμόδια για την απομάκρυνση του….η Δημοτική Αρχή….!!! Τα συμπεράσματα..δικά σας…!

Αναγνώστης

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μηπως το εβαλες εσυ εκει αναγνωστη; Για να κατηγορησεις τον δημαρχο; Να αποδειξεις οτι δεν το παρκαρες εσυ σκοπιμα για να πληξεις τον δημαρχο αλλιως θα σε δικασουμε.

  2. Υπάρχουν αρκετά ξεχασμένα αυτοκίνητα εδώ και εκεί. Άλλα με πινακίδες, άλλα χωρίς, άλλα σκεπασμένα με κουκούλες.

    • Εσεις τα βαλατε για να κατηγορησετε τη δημοτικη αρχη. Εχετε αποδειξεις οτι σχετιζεται η δημοτικη αρχη με αυτο; Αν εχετε γιατι δεν τις λετε;

  3. Εσύ για να υποστηρίζεις τόσο πολύ τον δήμαρχο καραγκιόζη θα τα παίρνεις χοντρά φαίνεται το αυτοκίνητο είναι εκεί 6 μήνες τι δεν καταλαβαίνει το κλούβιο μυαλό σου και τόσα άλλα αυτοκίνητα μέσα στην πόλη είναι παρατημένα και δεν δίνει κανείς σημασία.

  4. Όλο ..λακίες η εκλογές είναι κοντά Γιώργο δεν ξανά βλέπετε ότι και να λέτε και γράφετε

  5. Ε , γι αυτό είναι ακόμη εκεί, επειδή υπεύθυνη για την απομάκρυνση είναι η δημοτική αρχή!!!! Ηallo!!! Υπάρχει δημοτική αρχή οεοοο???

  6. Δεν ειναι μόνο το πιο τουριστικό σημείο… Είναι και εκεί που παρκάρουν όλα τα περιπολικά! Η Τροχαία άραγε δεν μπορεί να κάνει τίποτα;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ