Ταξί της Κω μετέφερε στο Νοσοκομείο παιδί επισκεπτών με επιληπτική κρίση (ΒΙΝΤΕΟ)

5
9222

Χαρίκλεια Χριστοφή

Μετά τις 4μμ παιδί ξένων επισκεπτών δύο με δυόμισι ετών έπαθε επιληπτική κρίση σε ξενοδοχείο στην Καρδάμαινα και αμέσως το ταξί που είχε κληθεί για να παραλάβει δρομολόγιο με τη συνοδεία περιπολικού της τροχαίας το οποίο επίσης ειδοποιήθηκε άμεσα, οδήγησαν το παιδί στο Νοσοκομείο της Κω (το παιδί είχε τις αισθήσεις του)

Ευχή όλων είναι να πάνε όλα καλά!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο!!!Να μη λέμε μόνο παράπονα!Να δίνουμε και τα εύσημα όταν απαιτείται!!!Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!

  2. Ρε τα χάλια μας… τα βασικά δεν έχουμε και θέλουμε και τουρισμό…. ντροπή…. κάντε κάτι επιτέλους… περαστικά στο παιδάκι..

  3. Μα είναι δυνατόν ; Τι χάλια είναι αυτά ; Υπάρχει εισαγγελέας να επέμβει να δει το γίνετε μέσα σε αυτό το νοσοκομείο ; Καλέστηκε το ασθενοφόρο ; Ποιος πήρε την ευθύνη να μεταφερθεί ένα παιδί με επιληψία με αυτόν τον τρόπο στο νοσοκομείο ; Τι εγκλήματα είναι αυτά ; Αίσχος

    • Γιατί γίνεται ένας ασθενοφόρο βάρδια Προφανώς ήτανε σε κάποιο τροχαίο τα ταξί πάντα μεταφέρουν κόσμο και τι σχέση έχει το νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ

  4. Ε Ρε κατάντια ούτε ασθενοφόρο ούτε νοσοκομείο. Ξυπνήστε όλοι γιατί δε βλέπω αντίδραση από το κόσμο. Ξέρω ότι όλοι έχουμε προβλήματα που μας έχουν γονατίσει αλλά πρέπει ν βρούμε δύναμη και να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ