Σοκ στην Ιτέα: 33χρονος σκοτώθηκε το πρωί σε τροχαίο | Το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε δέντρο

0
1456

Θρήνος στην Ιτέα για τον ξαφνικό χαμό του 33χρονου που το πρωί της Κυριακής «καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του σε δέντρο.

Αυτός είναι ο άτυχος 33χρονος οδηγός από την Ιτέα ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο κοντά στην Άμφισσα. Το νήμα της ζωής του νεαρού κόπηκε βίαια στην εθνική οδό Λαμίας – Ιτέας, μετά τον κόμβο Σερνικακίου, τα ξημερώματα της Κυριακής (10.04.2022).

Το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα ο 33χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα. Η είδηση του δυστυχήματος δημιούργησε ένα μαύρο πέπλο πάνω από την Ιτέα, με τους συγγενείς, τους φίλους και τους κατοίκους της περιοχής να μην μπορούν ακόμα να το συνειδητοποιήσουν.

Απαρηγόρητος ο στενός φίλος του 33χρονου με τον οποίο έκαναν παρέα από μικρά παιδιά, μιλά στο newsit.gr για τον αιφνίδιο χαμό του «κολλητού» του:

«Επέστρεφε από διασκέδαση, τον πήρε ο ύπνος και είχε σίγουρα πιει. Αυτός είναι καταστρεπτικός συνδυασμός. Γενικά εδώ η τοπική κοινωνία είναι όλη σοκαρισμένη. Κανείς δεν το έχει αποδεχτεί ακόμη. Ήταν μόνιμα με το χαμόγελο στα χείλη και ποτέ δεν είχε ενοχλήσει κανέναν».

Ο 33χρονος είχε και μία σκυλίτσα, την Μπέλα που υπεραγαπούσε!

Ο πολύ καλός φίλος του αποκαλύπτει στο newsit.gr τις δυσκολίες που είχε περάσει ο 33χρονος, καθώς, όπως μάς αναφέρει, «στεκόταν πάρα πολύ στη μητέρα του επειδή είχε χάσει τον μπαμπά του από μικρός».

Τα δύο του αδέρφια πια είναι απαρηγόρητα, ενώ και τα 2 προηγούμενα χρόνια τον είχαν στιγματίσει οι θάνατοι δύο αγαπημένων του προσώπων:

«Ο ένας έφυγε το 2020 από έμφραγμα, μπαμ και κάτω, και έχασε και άλλον έναν φίλο του πέρυσι από καρκίνο, αλλά μόνιμα έψαχνε να βρει τη θετικότητα».

Ο φίλος του 33χρονου λέει στο newsit.gr ότι «ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, εργατικός, έκανε διάφορες δουλειές. Κυρίως δούλευε σε μπαρ, ενώ ήταν και για αρκετά χρόνια ιδιοκτήτης σε ένα. Ασχολιόταν με τις ελιές. Γενικά δεν καθόταν, την κυνήγαγε τη δουλειά», και μας αποκαλύπτει ότι είχε πολλά σχέδια για το μέλλον του, όπως το ό,τι «σκεφτόταν να σπουδάσει μαγειρική που του άρεσε…».

Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε δέντρο - Νεκρός ο 33χρονος οδηγός (φώτο αρχείου)

Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής – Χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβιστεί ο άτυχος οδηγός.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ