ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 5 τροχαία ατυχήματα σήμερα | Σύγκρουση μηχανής με ΙΧ στο Ψαλίδι | Σύγκρουση ηλεκτρικού ποδηλάτου και ΙΧ στη διασταύρωση Αμερικής και Αλικαρνασσού

7
6491

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ  & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Τέσσερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σχεδόν την ίδια ώρα, σήμερα το απόγευμα.

Ένα εξ αυτών το εικονιζόμενο με την σύγκρουση μηχανής με ενοικιαζόμενο ΙΧ στο Ψαλίδι, γύρω στις 16:30.

Ευτυχώς, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Επίσης ένα ακόμη (πέμπτο) ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 23:30 απόψε στην διασταύρωση των οδών Αμερικής και Αλικαρνασσού με τη σύγκρουση ηλεκτρικού ποδηλάτου και ΙΧ.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το παρμπρίζ του ΙΧ έσπασε. Ευτυχώς, ελαφρά τραυματίστηκε μόνο ο συνεπιβαίνων στο ηλεκτρικό ποδήλατο.

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντωμεταξύ ζούμε σε μια πόλη στην οποία είναι αδύνατον να κάνεις βόλτα ένα μωρό με καρότσι χωρίς να βγεις στη μέση του δρόμου επειδή ο Δήμος και η ΕΛ.ΑΣ. αρνούνται να κάνουν τη δουλειά τους

  2. Και για λίγο δεν θρηνήσαμε πολλούς ακόμα στον επαρχιακό δρόμο, αφού για άλλη μια φορά ένας από την ταχυμεταφορική………., ο όποιος νομίζει ότι παίζει GTA, στις 5.10 το απόγευμα απέφυγε καταλάθος αυτοκίνητο που έστριβε και 2 μηχανάκια και πέρασε ανάμεσα τους, στην στροφή δίπλα στην express service..

  3. Ο νόμος για τα ποδήλατα και τα ηλεκτρικά θα εφαρμοστεί ποτέ ή θα είμαστε Ινδία για πολλά χρόνια ακόμα;
    Οι δρόμοι μας πάντως ,την θυμίζουν.

  4. Τα ποδήλατα τα ηλεκτρικα που είναι και αθόρυβα και περνάνε από δίπλα σου δεν σταματάνε ούτε στα στοπ.ελεος.

  5. Και δεν ήταν μόνο Αυτά!υπήρχαν κι άλλα τα οποία τους μετέφεραν στο νοσοκομείο διερχόμενοι οδηγοί!

  6. Αυτά τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι σαν μηχανάκια δεν χρειάζεται δίπλωμα και είναι κίνδυνος θάνατος τα οδηγούν ανήλικοι και τρέχουν αντίθετα δεν σταματούν στα στοπ δεν υπάρχει κανένας νόμος γι αυτά να τα σταματήσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ