Κ. Αυγουλάς: Σήμερα όπως κατέβαινα από το αεροδρόμιο, στον κύκλο στην Αντιμάχεια με σταμάτησε η αστυνομία για έλεγχο

28
6738

Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίησή μου διότι σήμερα όπως κατέβαινα από το αεροδρόμιο στον κύκλο στην Αντιμάχεια με σταμάτησε η αστυνομία για έλεγχο.

Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ ευγενικά και εξυπηρετικά .Θα ήθελα να τουs ΣΥΓΧΑΡΩ για το έργο τουs και για τουs συχνούς ελέγχους που κάνουν σε διάφορα σημεία του νησιού μας γιατί πολλές φορές είμαστε ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΙ.

Καλές γιορτές και πάντα με υγεία .

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Κώστας Αυγουλάς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

28 ΣΧΟΛΙΑ

    • ….κυριε Κωστα κανονισε να βρεθουμε να σου πω εγω καποια πραματα επειδη ειμαι μεγαλυτερος σου!

  1. Μηπως στη χαρισαν;Αυτο που ξερει ολο το νησι είναι ότι βγαζουν τους τροχονόμους απλα εξω από το τμημα η απεναντυ από καφετεριες να πινουν καφε ,γραφουν αβερτα να περασει η ωρα και να το παιξουν εξουσια.Το ποσο καλο εργο κανουν φαινεται από το ότι εχουμε τα περισσοτερα τροχαια και μαλιστα θανατηφορα στο νησι.

  2. Αντί να ξαμολυθουνε να ελέγχουνε τους απρόσκλητους επενδυτές, ελέγχουν τους φορολογουμενους πολίτες. Αίσχος

  3. Ευγενική η αστυνομία. Έτσι όπως συμπεριφέρονται η μετρ στο προσωπικό τους! Με αγάπη κ σεβασμό. ( Ωραίο το ανέκδοτο κωστα)

  4. Κατά τα άλλα οι μπάτσοι οι ίδιοι που βάζουν στα μηχανάκια τα παιδιά τους δυο δύο …. Και ξέρουμε καλά ποιο είναι αυτοί…μπορούν και παρανομούν ανεξέλεγκτα και να πηγαίνουν ανάποδα σε μονόδρομους ετσι επειδη ειναι μπάτσοι και βαριούνται να κάνουν τον γύρο….

    • Επειδη ειναι που το κανει και το γνωρίζουμε αρκετοί δεν σημαίνει οτι δεν εχουμε και καλούς αστυνομικούς ;;μην τους βάζετε ολους στο ίδιο καλάθι;;;

  5. …..Ειδα τις μηχανες και τα αγροτικα της αστυνομιας να μην δινουν σημασια στους αλλοδαπους που περπατουσαν στον επαρχιακο αλλα ετρεξαν κατευθειαν στο σημειο του μπλοκου στον σκλαβενιτη!!

  6. Το καλοκαίρι γιατί δεν βγαίουν με τόσο τουρισμό που εχει η Κως και γίνονται θανατηφόρα τροχαία?
    Απορώ .

    • Μάλλον ήσουν στην Λάρισα !!!και τι θέλετε ι Επιτελους βγαίνουν τους βρίζετε δεν βγαίνουν παλι τα ιδια .ο καθε ένας απο μας ας προσέχει και να σέβεται τη ζωη ,

  7. Με αφορμή τα σχόλια για τους ελέγχους της Αστυνομίας , θα ήθελα να εκφράσω μία απορία. Όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες νεαροί που μένουν σε ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης , υποτίθεται ότι είναι ανήλικοι ( έτσι τουλάχιστον δηλώνουν γιατί καταστρέφουν τα χαρτιά τους προκειμένου να μην κλειστούν στο hot spot ). Αφού λοιπόν είναι ανήλικοι γιατί είναι αραχτοί σε παρακείμενες πιτσαρίες , καφετερίες κλπ με μπύρες στα τραπέζια τους ; Πώς τους πουλούν αλκοόλ ; Ας το δει λίγο η Αστυνομία γιατί όσο υπάρχουν άνθρωποι που κονομάνε δεν πρόκειται να σταματήσουν οι αφίξεις .

  8. Το οτι οι ίδιοι σταματάνε τον κόσμο και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως ΣΗΜΑΝΣΗ, το σχολιάζετε; οτι δε φοράνε γιλέκο; οτι κρύβουν το περιπολικό για να μή φαίνεται; οτι σταματάνε σε σημεία που είναι επικίνδυνα; αυτά να σχολιάζετε πρώτα;

  9. Δηλαδή τώρα κάθε φορά που θα σταματάει κάποιον η αστυνομία θα δημοσιεύεται και ευχαριστήριο;

  10. Υπάρχουν καλοί αστυνομικοί που κάνουν πολύ σωστά την δουλειά τους ! Μπράβο σε αυτούς!!!!! Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δυστυχώς δεν την τιμούν την στολή που φοράνε. Το παίζουν εξουσία. Οδήγανε τέρμα μεθυσμένοι. Νομίζουν πως είναι υπεράνω όλων. Ξέρουν αυτοί τι εκατό χαρακτήρες είναι

  11. Ρε ας βγουν έξω να πιάσουν όλους τους εμπόρους με τα ναρκωτικά γιατί στο πυλι γίνετε το έλα να δεις και ας αφήσετε τα γλυψηματα!!!!!

  12. Φίλε μου τέτοιες μέρες βγαίνουν για εισπρακτικό χαρακτήρα,όχι για σωφρονιστικό,ούτε αποτρεπτικό.

    Το ξέρουν και τα πεζοδρόμια..για κάποιες περιόδους του χρόνου,οι Τροχαίοι γίνονται υπάλληλοι ασφαλιστικών εταιριών και Εφορίας.Αν θέλανε να μην είμαστε απρόσεκτοι θα την έστηναν κάθε Σάββατο έξω από κέντρα διασκέδασης,πανηγύρια κ.λ.π. για αλκοτέστ…για κάτσε έξω απ΄την Λέσχη τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ,ή έξω από στρατόπεδα και θα μάθεις τι σημαίνει ένστολη ‘αλληλεγγύη’..αφού έχουν και τους δικούς τους κωδικούς,όταν δεν φοράνε κράνος.Άστα δεν υπάρχει ισότητα.

  13. Ρε αφού δεν μας γουστάρουν εμάς τους μποχαλους τα προμαζεματα!κάνουν αμάν να γράψουν τους ντόπιους!

  14. Ο καθένας όπως τον συμφέρει τα λέει υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα καλή και κακοί όμως ο νεοέλληνας κρίνει πάντα τον άλλον δυστυχώς σε αυτή την χώρα μόνο οι παροιμίες είναι σωστές κοιτάμε την καμπούρα του άλλου άμα κάναμε όλοι σωστά την δουλειά μας και πρώτος εγώ δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το χάλι σαν άνθρωποι και έθνος ο άλλος συνέχεια μας φταίει δυστυχώς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ