Απίστευτο περιστατικό στον Άγιο Νικόλαο: «Εισέβαλε» με αυτοκίνητο σε εστιατόριο…

0
244

Γαλλίδα τουρίστρια στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου έχασε τον έλεγχο και μπήκε με το Ι.Χ. σε… εστιατόριο!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι τουρίστες και οι ντόπιοι στο Αμμούδι, στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου, όταν είδαν μέσα στο καταμεσήμερο ένα αυτοκίνητο να βγαίνει από τον δρόμο, να διαγράφει ξέφρενη πορεία και να «μπουκάρει» μέσα σε ένα εστιατόριο, κάνοντάς τα όλα λαμπόγυαλο!

Το ασυνήθιστο περιστατικό, που ευτυχώς δεν είχε ανθρώπινα θύματα, συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, όταν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το μαύρο Ι.Χ. που οδηγούσε μια Γαλλίδα τουρίστρια εξετράπη της πορείας του σε μια στροφή και εισέβαλε στο εστιατόριο, παρασύροντας στο πέρασμά του από καρέκλες και τραπέζια, μέχρι γλάστρες με λουλούδια και τους στύλους της ξύλινης πέργκολας!

Ακολούθησαν σκηνές τρόμου και πανικού, με τους υπαλλήλους και τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την παραλία, να τρέχουν σε αλλόφρονα κατάσταση για να δουν τι είχε συμβεί. Οπως είπαν αργότερα, από θαύμα σώθηκαν οι ίδιοι και δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς την ώρα του ατυχήματος το κατάστημα ήταν άδειο από πελάτες.

Με αμυχές

Οσο για τη Γαλλίδα οδηγό του αυτοκινήτου και τη συμπατριώτισσά της που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, γλίτωσαν μόνο με μερικές αμυχές. Στο σημείο έφτασαν,

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ